Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrviona na maxxxxa

chyba zajebie mojego kota

Polecane posty

Gość wqrviona na maxxxxa

Tydzień temu kupiłam sobie nowy telewizor, piekny, sony. Wzięłam go na raty, po 250 miesiecznie a ten chooj mój kot zacząła dzisiaj bawić sie kablem jak byłam w łazience. Usłyszałam tylko że coś spadło , jak wyszłam to było po telewizorze cały ekrn popekany. Chyba mnie coś strzeli , zabije tego skurwiela :(

Gość Zołzik pospolity
Jesteśmy wraz z Tobą nieutuleniu w bólu ...po telewizorze :D, a może po kocie ? :D

Gość ale zajeb tego sierściucha
tak żeby poczuł ze zdycha Za cos takiego szybka śmierć jest zbyteczna litościa

Gość wqrviona na maxxxxa
żyje skurwiel, ale jak wyjdzie z kryjówki to nie wiem co mu zrobie

Gość zajeb sierściucha niemiłego
o żesz, na serio czy podszyw???? ja bym go kurwa zajebałą ale tak powoli,, sukinsyn, nowy telewizor rozpierdolić, teraz już wiem dlaczego nigdy kota nie kupiłam :/

Gość ja bym go zmielił powoli
zardzewiałą maszynka do mięsa na korbkę

Gość wqrviona na maxxxxa
Zeby to był podszyw... Jestem w plecy ponad 3000 bo raty musze spłacić!!! A nowego kredytu nie dostane! Nosz kurwa mać!

Gość a to mięso które by wyszło
kazał bym mu żreć dopóki by żył Oczywiscie posolone :D

Gość no wspolczuje jakby nie bylo
drogi sprzet... Ale wscieklosc Ci minie. Przeciez jakby Ci dziecko telewizor zwindowalo to bys go tez na serio nie zamordowala ;)

Koty są fajne :classic_cool: Gorzej z właścicielami. Trzeba było pomyśleć o tym i "zabezpieczyć" telewizor. Dziecko też byś za....bała ? :o

Gość sarna2011
Dlatego kupuje się wieszak i wiesza TV na ścianie a nie stawia na byle czym. Jak właściciel skretyniały to kot nie winny...

Gość to wylacznie twoja wina
ze jestes idiotka i nie potrafisz zabezpieczyc rzeczy w domu. Kot nie potrafi przewidywac konsekwencji tego co robi ale ty powinnas byc madrzejsza od niego a jak widac nie jestes.

Mysle, ze kot jest tutaj niewinny.Koty zawsze psoca, czczegolnie jak sa mlode.Zle zrobilac, ze nie umocowalas telewizora.Domyslam sie , ze byl to LCD.Do tych telewizorow jest dolaczona taka tasma z zaczepem, zeby sie nie wywali.Moze tez to zrobic n.p. silny przeciag jak stoi pod oknem, jak u mnie.

Gość chicco secci
silny ten kot że tv rozwalił:D

Gość wqrviona na maxxxxa
jak kurwa miałam zabezpieczyć telewizor??? No jak niby? Przecież musiał być podłączony do prądu i do anteny!

Nam tak samo zalatwil sony plazme nasz 2 letni synek, telewizor stal na stoliku a on wali w niego samochodem i ekran popekal ( my bylismy na gorze) :( , kupilismy nowy, ten wisi wysoko na scianie i jest ubezpieczony :)

Gość pilllgeerr
no fakt, mogłaś telewizor zamontować na np. ścianie albo kota pilnować i nie wpuszczać go do pokoju, z drugiej strony pewnie autorka sądziła ze kot nie uszkodzi telewizora

Gość akkkkkkkkkkkj
rusz tego kota a Cię znajdę i ........... umoralnie

Gość to wylacznie twoja wina
np powiesic na scianie idiotko albo zapiac ta tasma jak ci ktos napisal. co to ma do pradu i anteny?

Gość wydłub mu oczy
ty nie możesz ogladać przez niego tv to niech choooy nie ogląda świata wiem ze taka kara jest niewspółmiernie niska do jego zbrodni

Gość wqrviona na maxxxxa
żadnej taśmy z zaczepem nie bylo to raz a dwa nie mogę wieszać telewizora na ścianie i już. I nie piszcie głupot bo wiadomo że kotu nic nie zrobię i bardzo go kocham, chciałam się tylko wyżalić. Jest to splot głupich okoliczności i tyle ale żal mi kasy bo nie zarabiam wiele.

Gość kkkiiikkkaaa
Eeeee...my tez ostatnio kupiliśmy telewizor, też LCD i też bez żadnych taśm mocujących, a jakos udało nam się wpaść na pomysł, że trzeba go jakoś zabezpieczyć przed naszym rocznym dzieckiem. Co ma do tego antena i gniazdko?

Gość zdezorientowany i przerażony
:)

Koty widac bardzo sie interesuja telewizorami.bo sa cieple.Moj kot , jak mialem stary telewizor, lubil lezec na telewizorze i machac ogonem przed ekranem.Ale ja lubilem na niego patrzec i wszystko mu wybaczalem.

Gość pilllgeerr
no pewnie ze kasy szkoda, 3 tys w błoto wyrzucone

Gość wqrviona na maxxxxa
Kot szarpnął za kabel zasilający i telewizor się wywalił. Tyle to ma do pradu. A czy się przestraszył? Raczej nie, choć wie gówniarz że źle zrobił bo teraz cały czas koło mnie chodzi i patrzy w oczy.