Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy pordzcie bo sie zastanawi

Czy jak zmienie wkladke w uzywanych butach po innym dziecku bedzie OK ?

Polecane posty

Jw Kupilam uzywane buciki pisze ze w stanie idealnym wczesniej nie czytalam o tym ze nie moze dziecko chodzic jedno po 2 bo bedzie mialo krzywe nozki i teraz nie wiem co zrobc czy wyzucic jak przyjda czy moge zmenic wkladke w srodky kupie taka grubsza zeby hmm nie wiem poradzcie

Gość a ile dziecko ma
a ile dziecko ma? jak rok o wszytko ok, ale jak ma 2 lata lub wiecej to niekoniecznie bo nie o sama wladke chodzi ale ez o to w jaki sposob dzieckouklada stope, wowczas caly but przystosowuje sie do konkretnej postawy... mnie od kupowania na allegro skutecznie odstraszyla znajoma, ktore corka ma dos powazna wade podstawy i sprzedaje po malej buty piszac w aukcji, ze dziecko wady zadnej nie ma... mala tak wyrzywia stopy, ze za darmo bym od niej butow nie chciala...

Mala ma 13 miesiecy te buciki takie na wiosne . kurcze to byla taka okazaja a nie wiedzialam ze tak sie dzieje bo bym niekupila no ale polak madry po szkodzie i nie wiem co zrobic ...

Gość xxxxxxyyy
Juz byl podobny temat - jak buty sa w bardzo dobrym stanie to raczej bez przesady nic sie nie stanie - takie maluszki dopiero zaczynaja chodzic, wiec raczej tych butow nie schodzilo i nie wykrzywilo - mozliwe, ze poprzedni wlasciciel nawet kroku w nich nie postawil tylko tak dla ozdoby mial buty.

jak przyjdą to oceń bo może są wcale nie noszone albo ubierane tylko do auta więc chyba możesz jej czasem je założyć jeżeli masz możliwość to kup ja zawsze kupowałam córeczce nowe i tak chodzimy do ortopedy ale chociaż wiem że to nie od butów

Przepraszam ze zalozylam nowy temat jak byl juz podobny nie widzialam go. Ok wiec ocenie jak przyja to rozmiar 23 tak ze chyba to dziecko w nich chodzilo bo to na nozke tak 16 miesieczna . A powiezcie mi po czym najbardzej poznac ze byly strasznie zuzytkowane jesli wizualnie wygladaja super ? Wyciagnac wkladke i zobaczyc czy tam nie za zdeformowane ?

Gość Ciekawy temat sama chetnie sie
dowie wiec podnosze !

Gość Ja jestem Patrycja :)
Niestety wizualnie nie ocenisz czy but jest wykrzywiony czy nie bo to chodzi o to jak dziecko rozkłada ciężar ciała na stopkach. A rozmiar 23 może być już mooocno zużyty wiem bo mój syn niedawno z takich butów wyrósł.

Gość motylek w glowie
jak mozna dziecku kupowac uzywane buty???? sobie tez uzywane kamasze kupujecie????? obrzydliwe to po pierwsze, niekorzystne dla małej stópki to po drugie, a po trzecie to szukajcie za pare lat dobrego ortopedy zeby wasze dziecko z koslawosci stóp po takich uzywanych bucikach wyleczył:O

Gość mała stoki
E tam gadasz moja babcia miała 6 dzieci i jedno po drugim nosiło buciki i jakoś mają proste nogi:)

Gość mała stoki
Ja nie kiedy w ciucholandzie kupie fajne butki:)jak sie da wyprac to piore i smigam w nich:)

ja bylam pierwszym dzieckiem w rodzinie chodzilam w nowych butach i i tak mam krzywe nogi. kolana robia mi sie w x (od siedzenia na dywanie-podlodze w dziecinstwie w taki sposob jak wiele dzieci siedzi) i stopy koslawia mi sie do srodka. teraz sie juz pilnuje bo zalezy mi na ladnych nogach. po prostu trza bachory pilnowac zeby siedzialy i chodzily prosto.

Gość mała stoki
Popieram wypowiedz klarak20

Gość Mamy poradzcie bo sie zastanaw
Czyli nie zobacze czy sa zuzyte hmm zaloze malej na norzki i mam obserwkowac jak bedzie stawac jak prosto to znaczy ze Ok moze w nich chodzic a jak krzywo do wyzucenia .

Gość motylek w glowie
nóRZki....o ja pierdziele:O dramat:O

po prostu trzeba patrzyc na podeszwy. jesli sa wygniecione z jednej strony bardziej a z drugiej nie to nie kupowac. ale jesli widac ze but jest prosty rowny nie zuzyty itd to mozna kupic uzywany.

''ruszcie dupy do pracy zeby uzywanych nie kupowac'' co za dno puste i ograniczone. ty myslisz ze uzywane rzeczy tylko bezrobotni kupuja? haha :D smiech na sali :D

haha, dokładnie. co za stereotypowe myslenie. jak uzywane to od razu bezdomni bezrobotni menele itd zdziwiłabys sie jakie rzeczy mozna w ciucholandach upolowac.

Ja mam na tyle pieniedzy pracuje maz tez mamy sporo kasy ale to byla okazja a zreszta nie widze sensu twojej wypowiedzi . Zreszta te buty kosztowaly 80 zl wiec wcale nie byly tanie . Przepraszam za literowke kazdemu moze sie przytrafic. Ok wiec jak przyjda obejze dokladnie

Gość za 80 zl to kupisz nowe
buty np w dichamannie lub ccc ! nie dobrze mi sie robi jak matka kupuje uzywane buty dzieciom. - sobie tez kupujecie uzywane ?! uwazam ze lepiej kupic tansze buty np w ccc niz uzywane firmowki !!!

Tak sobie tez czasem kupie np papcie na ciucholandzie czy jakies inne co wygladaja jak nowki . A co do butow tanszych z targu nowych to tez bym nie byla przekonana ciekawe z czego one a wykonane jak kosztuja 20 zl ...

Gość tez mi okazja ,,,,,,,,
uzywane buty za 80 zl - smiech na sali !!! za taka kwote to mozna kupic nowe buty

ja kupuje uzywane ubrania i buty. ale to trzeba umiec odroznic od zniszczonych brudnych schodzonych a od takich na ktorych widac ze ktos chodzil w nich np raz. trzeba sie znac. kasy tez mam duzo, ale jak mam wybor miec buty takich ktorych nikt nie bedzie mial w miescie od takich z sieciowek w ktorych lata co 2 babka to wole tez . trzeba umiec kupowac

Te buciki sa z ECCO w sklepie koszt ok 240 zl a ja kupilam za 80 wydawala mi sie atrakcyjna cena

Nikt Ci nie każe isc na targ!!!!!!! w CCC albo Deichmanie kupisz spokojnie dziecku porzadne buty za ta kase:O Ja kupiłam małej tydzien temu w CCC na wyprzedazy sliczne buciki wiosenne za 29,90:) No chyba ze ci sie nie chce isc do sklepu i wolisz na allegro kupowac starzyzne:O

Gość uzywane buty za 80 zl
to rzeczywiscie okazja nie z tej ziemi !!!