Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy pordzcie bo sie zastanawi

Czy jak zmienie wkladke w uzywanych butach po innym dziecku bedzie OK ?

Polecane posty

ccc deischman - porzadne buty... to dopiero smiech na sali ;D:D:D:D

Gość Mamy poradzcie bo sie zastanaw
Kurcze ale sprawdzcie sobie jakie ceny sa w ecco a potem mi pszcie czy okazja czy nie . Pozatym nie o tym temat za ile kupilam tylko o tym czy jak wloze wkladke nie bedzie sie nozka deformowac pozatym napisane bylo na aukcji ze buty i idealnym stanie .

no to jak z ecco to okazja faktycznie tylko czy nie sa zniszczone i pokrzywione tez trzeba brac pod uwage skoro tak tanio

Gość Czytalam kiedys opinie
na temat butow z CCC to powiem wam ze nigdy tam nie kupie po 1. praktycznie zadne nie maja atestow 2 . zadne nie maja profilowanych wkladek 3. co dziesiate przepuszczaja powietrze a juz z czego sa wykonane nie wspomne wolala bym kupic 100 razy uzywane lepszej firmy niz nowe z ccc

Elsa, nikt nie twierdzi ze to najlepsze buty na swiecie, ale jak mam wybór wydac 80 złotych na buty UZYWANE PO KIMS albo buty z CCC to wybieram to drugie bez dwóch zdan!!!! czy ty nie rozrózniasz uzywanych ciuchów od obrzydliwych uzywanych butów????? litosci!!!!!

Gość jakie niektóre z was to
imbecyle! jak buty ecco czy naturino kosztują 200 albo nawet 400 (bo widziałam aukcję butów naturino, które po 30% przecenie kosztowały 319zł) to 80zł za używane to super cena i dużo osób licytuje się o takie buty jeśli jeszcze na dodatek są w idealnym stanie, a mały dzieciak ponosił je kilka razy, bo znając życie miał co najmniej ze 2-3pary różnych butów jeśli rodziców było stać na buty z ecco:/ a poza tym kiedyś nosiło się buty jeden po drugim i nikt nie był koślawy tylko teraz jest nagonka na nówki i to jeszcze z drogich,znanych firm! poza tym teraz tak robią te buty, że nie wiem czy jakiemuś maluchowi uda się je tak szybko skoślawić. buty z takich firm jak: Antylopa,Bartek,Mrugała,Ecco,Naturino,Primigi itd są skórzane,mają sztywną i solidną cholewkę,mocne rzepy,stabilną,grubą podeszwę i ciężki w nich krzywić jakoś nogi, a jak tego nie widać, że podeszwa jest w którymś miejscu bardziej zdarta,a cholewka nie powykrzywiana tzn, że dziecko nie miało żadnej wady!

Jeszcze ma ta babka gwarancje na te buciki aktualna wiec wydawalo mi sie to naprawde okazja. ehh zobaczymy

Gość uzywane buty za 80 zl
powiedz autorko ze chcesz po prostu pochwalic sie kolezankom ze twoje dziecko nosi markowe buty - nie wazne ze uwazne - wazne ze firmowe !!!

Autorko,jakbys nie miala watpliwosci czy dokonalas dobrego zakupu to bys nie zakladala takiego topiku:O Tyle w temacie:) Jak dla mnie to mozecie swoim dzieciom kupowac nawet uzywane majtki:)Podobny stopien beznadziei:O

''obrzydliwe uzywane buty'' jak widzisz buty z metka z porzadnej firmy to tez nie wezmiesz ? szkoda gadac. a ja bym wybrala tez uzywane z ecco po warunkiem ze sa nie zdeformowane i nie zniszczone. bo przynajmniej porzadna marka a nie kicz z ccc

Nie nie chce sie pochwalic zreszta tu gdzie mieszkam nikn nie patrzy na to jakie kto nosi buty i jakiej firmy . Nie lucytuje tych bucikow tak jak pisalam ja juz je kupilam .

haha standard- brak argumentow zaczyna sie wyzywanie :D:D:D

Gość downy jakich mało
ja miałam przyjemność mieć buty z ccc za 50zł nowe, a także buty antylopy używane, ale w idealnym stanie i oczywiście te drugie były o niebo lepsze, więc oczywiste, że drogie firmówki są lepiej wykonane,mają atesty,profilowane wkładki itd, nie ma co porównywać

Nigdy nie kupuję używanych butów. Autorka kupiła chociaż buty dobrej firmy, no ale co z tego, jak używane. Buty dziecięce produkowane są z innych tworzyw niż dla dorosłych i mają właściwy im czas zużywania, także nie ma co porównywać. Hitem może być moja szwagierka, która kupiła ostatnio używane kapcie dla córki za całe 8 zł plus przesyłka 9 zł :D I zdecydowanie stać ją na kupno nowych ;) To jest dopiero zrycie ;)

no bo nikt ci nie bedzie patrzyl na firme i z reszta co kogo to obchodzi. wazne ze ty wiesz ze ecco to porzadna firma i dlatego kupujesz te buty a nie dla szpanu jak niektorzy. i potem taki bachor lata ubrany od stop to glow w nike albo pume;/ ale nie z powodu ze to porzadne rzeczy, tylko z powodu ze znaczek wyrazny i zeby bylo go wodac.

Gość a ja wam powiem!!!!
UŻYWANE BUTY DLA DZIECKA? PADŁO WAM NA MOZG?

Gość popieram else
idiotki jak nie wiedzą co powiedzieć i się nie znają to zaczynają wyzywać, a poza tym na bank żal dupę ściska, że nie stać ich na firmówki i muszą kombinować 30-50zł na buciory z ccc i kłapią ryjami

Gość do misaczkowa
hahahahah dobra ta twoja szwagierka -transakcja roku! ale z niej kretynka! Ja też znam taką hicorską koleżankę, która kupuje sobie w lumpeksie bieliznę !!!! bleee szaro żółte gacie i biustonosze za 6zł, a na targu nowe można za 8zł !!!! normalnie głupota głupotę cepem pogania! :P

Gość ale z was bogaczki nagle
stanik czy gacie z targu po kilku praniach się rozwalą i wyglądają gorzej niż te z lumpa a w lumpie są firmówki i często nawet nieużywane...ja chodzę do lumpa gdzie oryginalne gacie, na które (nowe) by mnie nie było są z metkami, nawet nie noszone i kosztują po 2-3zł...

Gość do misaczkowa
a wiem stąd że mi pokazała te lumpeksowe "perełki", jak to ona nazwała :P

miało być, nie nie byłoby mnie stać* - wcięło mi wyraz

do"popieram else" Słuchaj wszystkowiedzaca ekspertko ,stac mnie na wiele, moje dziecko nie lata w jednej parze butów, ma i lepsze-drozsze i inne tansze np z CCC. Ale wszystkie ma nowe! Bo szanuje moje dziecko, i do głowy mi nie przyszło zeby siedziec jak sęp na allegro i polowac na uzywane okazje. ps. a wy panie ekspertki od butów,ktore tak bronicie autorki..popatrzcie na stronie np primigi, sliczne wiosenne buciki mozna juz tam kupic za 130 złotych..wiec raczej smiech na sali wywalic 80 na uzywki:) koncze tą dyskusje bo jak widac na przykladzie "popieram else" zmierzamy w kierunku rynsztoku:O

i popieram dziewczynę o nicku: ale niektóre z Was buty ecco czy naturino kosztują po 200-400zł i są tak wykonane, że ciężko je skoślawić...poza tym ile taki dzieciak w nich nachodzi jak noga rośnie w ekspresowym tempie i na pewno ma na zmianę też? ja bym wolała kupić buty ecco używane w idealnym stanie niż ten chłam nie powiem z jakich sklepów, ale były tu wymienione...

Gość do ale z was bogaczki nagle
a kupuj sobie z metkami, kto ci broni??!! ta koleżanka mi pokazała używaną bieliznę spraną, wymiętoloną, o kolorze szaro-żółtym, po prostu jak to zobaczyłam myślałam że jej w te skarby lumpeksowe pawia puszcze! czytaj ze zrozumieniem napisane było w jakim kolorze sa te gacie i biustonosze. O jej zakupie spodni z lumpa, które w kroku nie miały spranej krwi, zapewne miesiączkowej nie wspomnę! bleee

z ecco to porządne buty. Faktycznie tylko zmień wkładkę i tyle.

Goska - jesli one kosztuja z tego promiugi 120 zl to napewno nie sa jakies ekstra zreszta nie slyszlam o takiej firmie i nie znam tych butow a z ecco to byla okazja wejdz i sobie zobacz ceny w sklepie nowych . Temat zeszed na nie te tory .

Gość popieram else
gośka nie popuść czasem z wrażenia, nie musisz mi się chwalić ile to nie masz kasy i czego to Twoje dziecko nie ma, możesz nawet kupować po 5par butów z ccc i mnie to nie interesuje! ja też kupuję dziecku nowe buty, bo mnie na to stać i nie z ccc na pewno, ale skoro autorka wyrwała używane buty w idealnym stanie bardzo dobrej marki to co ci do tego? takie nagle z was wielkie arystokratki się znalazły, a same popieprzałyście pewnie w butach po rodzeństwie i ciekawe która z was ma koślawe nogi? pewnie żadna! wierzcie tym pseudoreklamom i wielkim koncernom, które walą nagonkę na używane buty, a głupie mamuśki wszystko łykają. słuchaj, gdyby to było takie szkodliwe to połowa polskich dzieci albo i więcej chodziłabym koślawa na zajęcia korekcyjne i w butach ortopedycznych, bo a to noszą po rodzeństwie,po dzieciach znajomych, a to pełno ludzi na aukcjach kupuje lub już nie mówię o tych biedniejszych rodzinach, które przyjmują wszystko co się da i nie ma tam, że może dziecko inaczej nóżkę stawiało...weźcie się co niektóre zastanówcie.

Mialo byc ze temat zeszedl na inne tory :)

Gość popieram else
autorko, primigi to bardzo dobra,droga włoska marka.

Gość popieram else
miałaby*, a nie miałabym -literówka