Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy pordzcie bo sie zastanawi

Czy jak zmienie wkladke w uzywanych butach po innym dziecku bedzie OK ?

Polecane posty

Gość Mamy poradzcie bo sie zastanaw
Nie slyszalam jeszcze o takiej marce :) Ale jesli mowisz ze dobra to OK :) Moze nastepnym razem kupie z tej frmy nowe jesli faktycznie nowe kosztuja 120zl

Gość blankaaaaaaaaaaaa
Miało chyba być "zszedł" a nie "zeszedł". Weźcie się lepiej za gramatykę, a nie za kłótnie, jakie kto buty nosi.

Gość popieram else
z resztą co mnie to, róbta co chceta:) jednych stać, innych nie stać, jedni wolą markowe i używane, inni z targu, ale nówki...każdy niech wychowuje dziecko zgodnie z własnym sumieniem! po prostu robicie z igły widły, teraz się narobiło tego wszystkiego bio,eko,chuchacie i dmuchacie na te dzieci, wszystko musi być najlepsze, o byle co to zaraz hałas...ciał!

popieram else przeczytaj jeszcze raz swoj pierwszy post:O "idiotki jak nie wiedzą co powiedzieć i się nie znają to zaczynają wyzywać, a poza tym na bank żal d**ę ściska, że nie stać ich na firmówki i muszą kombinować 30-50zł na buciory z ccc i kłapią ryjami" kultura to cos zdecydowanie wazniejszego niz najlepsze buty swiata mamusiu z dyche:O

Gość taka malinowka
he he co topik!to klotnia! szkoda

Mam dziewczynke patrzylam wlasnie sa tez dla dziewczynki za 99 zl ale jakos nie przekonana jestem d tej firmy . Musze poczytac opinie

Ja też polecam primigi. Co prawda nie są to ecco- nie są tak wyważone i lekkie, ale bardzo mięciutkie i wygodne. Można teraz na wyprzedaży kupić za 60-120 zł nowe buciki tej firmy. Sama kupiłam dla córci za 70 zł śliczne półbuty. Bez porównania do ccc.

Nie wypowiadalam sie na temat innych butow z innych firm . Nie znam formi promig wiec nie pisze na ich temat . Zreszta szkoda odpisywac na tak glupie posty .

''stanik czy gacie z targu po kilku praniach się rozwalą i wyglądają gorzej niż te z lumpa'' ohoho naprawde? ja mam staniki prawie wszystkie z targu i trzymaja mi sie wysmienicie. pare lat i nic sie z nimi nie dzieje. i nawet wole te targowe bo lepiej sie w nich cycki prezentuja niz np z atlanica dziadostwo nawet nie usztywnione porzadnie.

Gość effef
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/index.html