Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarabiam 950 zł miesięcznie

co ja mam robić?

Polecane posty

Gość zarabiam 950 zł miesięcznie

mam 20 lat i skończoną jedną klasę zawodówki. jedyne co mam, to kawalerka odziedziczona po rodzicach (starzy spłodzili mnie rzutem na taśmę i i tak dość młodo umarli) w starym budownictwie (czyt. ogólny syf, ostatnie piętro więc woda lejąca się z dachu, podłogi z lenteksu, tynk odpada od ścian i sufitów). Pracuję w budce z kebabem (byłem skazany za próbę dorobienia przez handlowanie trawą, lepszej roboty nie mam szans dostać), co i tak jest dobre bo jedyne miejsce gdzie mogę się jako tako najeść to robota (czasem wynoszę w gaciach ogryzki, czyli końcówki mięsa z kebaba). nie stać mnie na mydło, szampon, żyletki czy proszek do prania przez co szef coraz bardziej daje mi do zrozumienia, że wyglądam i śmierdzę jak lump i jak tego nie zmienię to mnie wywali Zarabiam 950 zł na rękę (oczywiście bez umowy), 400 zł idzie mi na czynsz (spółdzielni wiszę już ponad 3000 zł, ale robię wszystko by nie pogłębiać długu, bo tylko bezdomności mi brakuje), 100-150 na inne opłaty, 400 zł na raty za telewizor, ps3 i rower, który ukradli mi po kilku dniach na poczet długów, zostaje mi więc góra 50 zł miesięcznie . ps3 kupiłem ponad rok temu razem z uncharted, które przeszedłem już chyba 50 razy, bo nie stać mnie na inne gry. na chacie mam jeszcze starego Pc z windosem 2000 którego dostałem od kuzyna i łaczę się z siecią niezabezpieczoną mojego sąsiada (gdy któregoś dnia ktoś uświadomi mu by zrobić hasło stracę nawet możliwość wchodzenia na forume bo na własnego neta nie będzie mnie stać) Mieszkanie grzeję kuchenką gazową (gaz jest w ryczałcie), a i tak w mieszkaniu jest tak zimno, że śpię w ciuchach (o ile tak można powiedzieć o jedynych dwóch parach spodni, 4ch parach dziurawych skarpet, 3ch gaciach i 3ch bluzach jakie posiadam - reszta stała się za mała z wiekiem, lub dosłownie rozleciała się) cały dzień mam ustawiony w łazience kran na minimalne kapanie - licznik tego nie chwyta, a gdy wracam z roboty mam pół wanny wody, którą wykorzystuję na umycie się i zagotowanie w czajniku, by mieć co pić. Gdy raz na ruski miesiąc ktoś mnie zaprosi - kradnę, głównie rzeczy pierwszej potrzeby (papier toaletowy, mydło, maszynki do golenia, cukier(ki) i cokolwiek innego na co mnie nie stać, a nie stać mnie na praktycznie wszystko) Fajki, a właściwie pety zbieram z ulicy (najgorzej zimą i jesienią, bo mokre i trzeba suszyć). Gdyby podliczyć wszystkie długi jakie mam na mieście, wyszłoby kilka(naście?) tysięcy złotych, na szczęście większość odpuściła widząc jak bardzo przegranym gównem jestem, a ci co bardziej wytrwali dają mi w.pi.e.rdo.l już coraz rzadziej. Jakieś pół roku temu się przemogłem i potrafię już w biały dzień nurkować w śmietniku w poszukiwaniu niedopałków, puszek, złomu czy butelek na sprzedaż. najgorsze jest to, że nie mam odwagi skończyć ze sobą, i świadomość że choćbym się zesrał to nie wyrwę się z tego marazmu

Gość jshjkhdjkha
no i na co liczyłeś że każdy to przeczyta i łyknie,takie prowokacje to dawały rade 10 lat temu.

Po 1 pożegnaj się z petami i przestań rozrabiać:P.A polecam rozkręcić własny interes-np. hodowla pieczarek:classic_cool:.Ten interes przynajmniej nie wymaga dużych inwestycji na początku:classic_cool:.Możesz dorobić dodatkowo poza robotą-z tym że jeszcze musisz mieć troche czasu na handel grzybkami:O.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html