Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Czy moja dziewczyna moze byc w ciazy?

Polecane posty

Gość eho

Otóż przed spotkaniem z moja dziewczyna, masturbowałem się, po czym ręce spukłem wodą i wytarłem szybko w ręcznik.. uprawialiśmy peetting. Doszło do tego że do tej pory spóźnia jej się miesiączka, i od czasu spotkania czyli 28.01.2011 uplynelo 2tyg, zaczela mi mowic ze piersi jej sie jej chyba powiekszyly, i ze jej brzuch dziwnie sie zaokraglil, a napewno nie przytyla bo schudla , a wazyla sie wczoraj. Poza tym dotykajac sie w brzuch w okolicach pempka wyczuwa cos w stylu bicia serca.. podobno gdy sprawdzala z pulsem na szyi i w pempku tamten byl pozniejszy o ulamek sekundy, pomocy czy to oznaka ze moze byc wciaz? ;((( czemu jej pyka w brzuchu? czy to mozliwe ze zaszla w ciaze? dodam ze od masturbacji uplynelo 2-4 godz.. Nie wiem czy to moze byc z tym zwiazane prosze o pomoc ; (

Gość niadody
hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaa.

Hahahahahahahaha :D Skończyłam na tym biciu serca, bo hahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D

no jak moze byc w ciazy dziecko zastanów sie nie bierz sie za cos o czym nie masz pojecia

Gość eho
naprawde smieszne mi do smiechu nie jest ;x poza tym chcielibysmy wiedziec od czego to 'pykanie' nad (w okolicach pempka) ;x to takie zle? wiec co to moze byc? ;x

Gość eho
(dodam ze ten temat ma pomoc innym osoba ktore znajduja sie w takiej sytuacji, zalozylem juz kilka takich tematow by kazdy kto szukal na roznorodne pytania odpowiedzi znal odpowiedz i by uspokoic go w stresie, jesli was to bawi to naprawde chyle czola.. ciekawe co by bylo jakbyscie sami byli takimi gowniarzami i takie mieli przypadki.

nudnosci wystepuja gdzies około 6 tygodnia a ty juz czujesz bicie seca dziecka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale po sobie trzepiesz jak idziesz do laski:)

prowo? nie no, mysle ze nie jest w ciazy... tragizujecie...

Gość eho
dobra, fajnie ^^ nasmiewajcie sie, a zaloze sie ze zaden/zadna z was nie bedzie wiedziala/wiedzial co to moze byc za "pykanie w brzuchu" ;] albo inna historia, Gdy lezelismy na lozku rozebrani, przejezdzalem swoim czlonkiem po jej Cnocie, i przed wytryksiem wyplynela substancja ktora znalazla sie na jej C*pie czy mglo dojsc do zaplodnienia? ( i prosilbym byscie takze odpowiedzieli o co chodzi z tym pykaniem w brzuchu.)

Gość chrupekdupek
Pykanie w brzuchu? No cóz. Było tyle nie jeść. Z przeżarcia pewnie jej pyka a Ty od razu że ciąża. Dietę zmienic proponuję:P

Gość eho
no chyba nie, bo "pykalo" dzisiaj i wczoraj dzisiaj nic nie jadla a wczoraj tylko o 19 kolacje a poczula to o 23 wiec do tego czasu organizm by to przetrawil wiec ..

Gość eho
no jesli nie jest w ciazy to skad to "pykanie" hm ?

Gość chrupekdupek
Spróbuję bez zbędnych epitetów. Zaopatrz się i poczytaj Biologię do LO, wersja rozszerzona wydawnictwa Operon. bodajże 1 i 2 część. Tam całkiem sensownie jest opisane kiedy kobieta zachodzi w ciążę i różne sprawy związane z układem pokarmowym.

Gość eho
ehh.. chcialbym tylko by ktos mi napisal, czym to pykanie w brzuchu moze byc spowodowane, a to ze przeczytam podrecznik, i tak nie da mi precyzyjnej odpowiedzi na moje pytanie, a taka wlasnie odpowiedz bym chcial tutaj otrzymac.. czemu pyka jej w brzuchu w okolicach pempka, podobnie jak bicie serca.. z tego co wiem jej siostra nie ma takiego czegos..

Gość eho
i mysle ze raczej to nie jest zwiazane z ukladem pokarmowym.

Gość bicie serca asd
gdy przeczytalam o biciu serca myslalam ze wstane i nie wroce... hahahaha ile Ty masz lat? rozwalilo mnie to wszystko... moze ona juz zacznie rodzic w ogole za tydzien... biologia sie klania i tyle mam do powiedzenia... po przeczytaniu tego od razu mam lepszy humor haha nie moge bicie serca... :D

Gość eho
no cos w stylu bicia serca, czyli takie uderzenia zgodne z biciem serca no.. nie wiem jak wam to wytlumaczyc

Gość chrupekdupek
Trzeba wstydu nie mieć żeby o takie rzeczy się pytać na forum. Mnie osobiście by głupio było, nawet wiedząc że nikt mnie tutaj nie zna. Oczywiście że byś się dowiedział tego z podręcznika, tylko że musiałbyś użyć LOGIKI. PRZEANALIZOWAĆ pewne informacje. No ale najlepiej walnąć temat na forum i czekać aż ktoś rozwiąże problem. P.S. Ładną pogodę mam za oknem. Lubię jak słońce świeci.

Gość Ojejku:)
To jej tentno na sto%. Bica serca dziecka nie czuc przez brzuch. Jezeli twojadziewczyna byla by w 5tc dzieckoma wtedy 6-8mm i serca jeszcze tak naprawde nie ma

Gość ale się uśmiałam - z tego pyka
nia w okolicach pępka. Połóż się na plecach, połóż rękę na swoim brzuchu i tez okaże się, że jesteś w ciąży :):):) Bo wyczujesz tętno swojego dziecka:):):) W brzuchu masz największą aortę brzuszną i stąd to tętno :):)

Gość ziólka
nie wierzę!!!!!!! co ty jarasz chłopaczku spukłem ręce,i wyczuwa bicie serca dziecka kolo pempka,nie mogę takch bzdur to ja jeszcze nie widziałam