Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodkaXX

pomocy! wyrazcie swoje zdanie.....

Polecane posty

Gość rozwodkaXX

zaczne od tego ze jestem rok po rozwodzie i mam coreczke Kasie ktora jej tata zabiera co 2 weekend do siebie. Z Adamem jestem juz jakis czas... spotykamy sie 5 razy w tygodniu tzn on przyjezdza do mnie po pracy i zostaje do rana i rano znow jedzie do pracy. piwersza sprawa to taka ze dalam mu na walentynki takie fajne czerwone bokserki z ilustracja (mysle ze dobrej marki bo tanie nie byly) a on tylko zobaczyl pudelko to mowi "e tam guwniana jakosc"........ puzniej pojechalismy do jego kolegi i tam tez byla jego byla ex...... no i wszyscy sie smieja jest fajnie przyjemnie no i padlo pytanie no Adam kiedyslub? a Adam "ja sie nigdy nie ozenie bo po co brac sobie mola na glowe?".... poprostu az mi łzy w oczach sie pokazaly...... pojechalismy do domu i przy nim sie poplakalam i mowie ze tak sie nie mowi a on ze przesadzam..... co byscie zrobili na moim miejscu? co wogole myslicie o tej sytuacji? prosze wyrazcie swoja opinie...

Gość całkowicie czarny kot
myślę, ze powinnaś popracować nad ortografią

faktem jest, że generalnie trudno kogoś zostawić po kilku jego głupich tekastach, mało tego, nie wydaje się to na pierwszy rzut oka dobrym rozwiązaniem, bo jak to się mówi, to tylko słowa. Ale w przypadku faceta, z którym bym sie spotykała te ... kilka miesięcy nie oglądałabym się za siebie po takich tekstach - kopnęłabym go w tyłek bez zbędnych pytań i dyskusji. Jestem przekonana w 100%, że nie jest to materiał na fajnego partnera, i już nie chodzi o to, że nie chce się ustatkować, ale o to, w jaki sposób o tym mówi. Ma lekceważący stosunek do Ciebie, a z czasem to się nie poprawi, tylko pogorszy. No, chyba że zalezy Ci tylko na lóżku a on jest niezły w te klocki - wówczas na Twoim miejscu ukróciłabym takie zostawanie u siebie, po prostu przeszłabym na tryb "spotkań na dobry seks" i dalej każdy w swoją stronę. i radze Ci - jeśli pragniesz mieć kogoś na stałę przy sobie, dążysz do stałego związku, obejrzyj się za innym facetem, bo z tym nie będziesz miała czego szukac. Jesteś już po rozwodzie i powinnas wiedzieć, jak pachnie zwykły cham i prostak. Nie powtarzaj swoich błędów

Gość hgyyg54
a bty bys brała babe z dzieckiem sobie na głowe?? on ma seks za darmo ale dziecka cudzego nie chce utrzymywac itd

Gość rozwodkaXX
klaudka 27 wydaje mi sie masz racje.... bardzo dziekuje..... zapytalam go dlaczego tak powiedzial a on ze to zart.... pozniej mowi a jak myslisz po co wogole przyjezdzam do Was? a ja ze no wlasnie nie wiem a on bocie kocham! nie wiem jak to wszystko pojac... a co do seksu to ( nie jest dobry w te klocki.... nuie ma zbyt czesto ochoty na seks.... a ja wrecz przeciwnie)

Gość anettaaaitk
łe tam lepiej sobie daj z nim spokoj, spi u ciebie, żre i jeszcze bzykac sie nie chce. Niech wydupca, założe sie ze stac cie na o wiele lepszy model. On jest prostacki, ja ci mowie lepiej sobie odpusc

facet, który kocha i szanuje, nie traktuje tak swojej kobiety - i nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Powiedział tak, bo wyczuł, ze jestes zła o to, że coś zaczynasz zauważać. Nie wiem czemu jest z Tobą, z Wami - byc może ma u Was ciepły kąt, może obiadki, wygody ... ale na pewno nie jesteś dla niego ważna, nie kocha Cię, nie szanuje

kolejny niedorozwój z tego faceta...poweim Ci rak nie wiem na ile świadomie tak powiedział a na ile chciał z siebie zrobic ura bura szef podwóra ale to nie wróży dobrze Twojemu układowi.Wolnymi krokami zmierza on do finiszu

należy w związku problemy rozwiązywać (to oczywiste), można zmieniać pewne rzeczy, próbować ustalać nowe zasady, wybaczać ... itd. ale nie w przypadku, kiedy to jest początek, kiedy jeszcze dobrze nie zaczęliście, a już wychodza takie schody. Ja nigdy nie ratowałam krótkich związków, bo jesli na wstępie jest źle, to co będzie potem???? Nie wierze w taką miłośc i tyle, dlategio z tym facetem dałabym sobie spokój

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość rozwodkaXX
no moze racja bo zawsze ma cieply obiadek itp.... nie nudzi sie w weekedy... a dodam ze z niego taki "misiek" no i z twarzy tez super ladny nie jest..... a ja mam powodzenie u facetow.... ladna buzia, duze piersi.... zgrabna.... mysle ze jestem z nim bo czuje sie przy nim jak bysmy sie znali od malego.... no i zalezy mi..... w sumie to ja do niehgo pierwsza pisze zawsze itp :( chyba macie racje.... koniec bliski