Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetkaniusia1

Bolesne miesiaczki - nie mam juz sil!!! POMOCY

Polecane posty

witajcie. mam ten sam problem juz od ponad roku... wspolzyje z jednym partnerem juz od trzech lat. na poczatku naszego zwiazku zazywalam pigulki antykoncepcyjne. po ponad roku czasu, zrezygnowalam z nich, poniewaz strasznie przytylam, a i pojawily sie plany o dziecku... ktorego mimo staran, niestety do dnia dzisiejszego i tak nie mozemy miec, nie znajac powodu... w kazdym razie moj problem polega na tym ze od ponad roku, co miesiac, pierwszy dzien miesiaczki jest dla mnie totalna katorga... po prostu umieram! nie wiem czy zazywam odpowiednie tabletki.. o nazwie ''Tramal'' to bardzo silne leki i mozna brac tylko jedna. nie za bardzo mi pomagaja, ale choc troche usmierzaja bol. tak samo wymiotuje i mam potworne bole kregoslupa i kosci. do tego dochodza zawroty glowy. jestem bardzo mloda osoba i dolegliwosci te co miesiac, przysprawiaja mi wiele bolu i cierpienia... jesli ktos mogl by mi cos polecic, bardzo prosze o odzew. najlepiej od kobiety, ktora przechodzila juz przez takie cos... pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew.

Gość ksid9fgg
Wezwij lekarza który zgwałci Cie analnie :o

Gość może byś się pofatygowała do
lekarza ginekologa, bo od tych wpisów pro life, juz się rzygać chce, Marna prowokacja.

Gość totrudnealeztymzyje
tez tak mam, czasami mdleje. jakos z tym zyje. lat mam 17