Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileilile

Ile płacicie za prąd?

Polecane posty

Gość ileilile

Ile płacicie za prąd ? Proszę, napiszcie czy jest to opłata za miesiąc, dwa, rok...., czy jest to dom, mieszkanie.... ile osób wchodzi w skład mieszkanców..... będę wdzięczna.

Ja płacę co dwa miesiące ok 500 zł. Rodzina trzyosobowa, dom dwupiętrowy z garażem.

Gość mamachichi
ok 400/mies., dom ok 200m2, ale mieszkamy we 3, tzn mąż, ja i dziecko, moim zdaniem dużo bo ogrzewanie i wodę mamy na gaz

Ja place 200 co pol roku.Mieszkam sam i nie za bardzo oszczedzam.Teraz moze przyjdie mi ze 220 zl.

ja za miesiąc w mieszkaniu 58m płacę 130 złotych, staram się w miarę oszczędnie, gaszę światło jak wychodzę, telewizor jak nie oglądam itd.

Zuzywam ok. 60 kw miesiecznie, czyli ok. 2 kw dziennie.Mam wszystkie zarowki energooszczedne a nawet kilka LED.

Gość ja jestem taką
ja płace co 2 miesiace 280zł mieszkanie 55m cztery osoby

Ja też mam wszystkie żarówki oszczędne. Ogrzewanie też nie na prąd.

Gość hm55
4 osoby,z tańszą taryfą co 2 miesiące ok 180 zł!!!Woda ciepla z centralnego.

Gość adaaadasdasdads
150 zlotyna miesiac, 4 osoby dom, 170metrow,piec na prad, wszystko w domu klasy A poboru pradu, kostka przed domem oswietlona cala noc...komp tez caly dzien, tv tez

Gość ghuikhbvg
120 zl na mies,dom 200m kw,2 dorosłych plus 3 dzieci

nie, po prostu tyle za prąd płacę, mam cholernie drogie mieszkanie, oczywiście jak znajomemu to powiem to zaraz odpowiada, że on ma gorzej, że płaci więcej itd. ale nie wydaje mi się, żebym miała tak tanio jak twierdzą czynsz - 600 (58m) prąd - 130 ogrzewanie - w lato ok. 80, w zimę ok. 300!!! woda - 100 poza tym oczywiście jeszcze kablówka, telefony, przedszkole, raty itd. a więc w sumie na miesiąc mam opłat ok. 2200. No ale tylko te mieszkaniowe sprawy to to co wymieniłam czyli w sumie w lato ok. 910 złotych a w zimę ok. 1130. W czynszu nie mam ujętej opłaty za nic, to tylko "goły" czynsz.

Gość ja jestem taką
u mnie 3 tv, komp, 2 laptopy,3 dekodery, akwarium (swiatlo,grzałka,filtr)pralka, lodówka, piekarnik, żarówki energooszczędne ....i masa innych rzeczy na prąd

ja mam mieszkanie 48 m2; Czynsz -316 woda - 25 prad - 37 internet - 65 podatek - 30 _______________ razem - 473 zl miesiecznie Nie licze 2 tel komorkowych!

Gość ok 40 zł
na miesiąc - mieszkam sama

Gość ja jestem taką
czynsz 650 internet +tv 130 prąd 280 gaz 190

Gość szalona Jolanta w koronkach
czynsz w kamienicy, 38m2 własnościowe - 180 zł w tym woda prąd, mam wszystko na prąd, oprócz kuchenki gazowej, a tak to ogrzewanie, terma na wodę - rachunek za dwa m-ce 160 zł uważam, że mało i się cieszę :) mieszkam sama

Gość buuuuuuuu :)
Ja mam dom 110m kwadratowych i prąd płace co 2 miesiące ok 400 zł. Moim zdaniem to dużo. Mieszkamy w 3 osoby. Każdy ma laptopa tylko że u mnie idzie tyle bo jest piec elektroniczny zimą a latem bojler

Gość BobBudowniczy44
sezon grzewczy już ruszył i znowu rachunki kosmiczne się zaczną ;/ a co powiecie nt izolacji termicznej? Daje ona efekty? myślałem nad położeniem wełny mineralnej na ściany..

Gość antekk
mieszkanie dwupokojowe - 3 osoby jakieś 100 zł za m-c przy czym każdy ma swój laptop itd. Wcześniej płaciłem więcej ale powymienialiśmy oświetlenie na ledy i świetlówki i sporo spadło.

Gość Aniberka
3 pokojowe mieszkanie 5 osob mieszka, placimy ok 270 zl co dwa miesiace