Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze krów rozpłodowych

wiosna idzie i zaraz obrodzi w matki karmiace swe bachory w miejscach publicznyc

Polecane posty

Gość nienawidze krów rozpłodowych

tymi wielkimi, oblesnymi cycorami. fuj :o

Gość sąsiadka głupiej mamuśki
dokładnie. bleee

Gość adaaadasdasdads
ty masz depreche z powodu bezpodnosci,ok rozumiemy twoj stan psychiczny, polecam dobrego psychiatre najlepiej idz na kase chorych bo i tak nic ci nie pomoze prywatna wizyta, zjechany beret juz sie nie naprawi

Gość sama nią jesteś, tylko
jeszcze o tym nie wiesz

JA karmiłam rok i przez ten rok nie widział mnie w trakcie karmienia nawet nikt z rodziny, nawet maż, nikt.... to były momenty intymne, nie umiałabym karmić przy kimś, a już na ławce w parku to wogóle masakra jakaś.....

Wyciagają swoje cyce naławkach w parku w kawiarniach i centrach handlowych, chociaż w większych są specjalnie przygotowane do tego miejsca... Matki polki błogosławione między niewiastami.

Gość szczór wyscigowy
jestes bezpłodna, nie masz faceta ? przespalas okres plodnosci ? zaco tak nienawidzisz dzieci?

Gość sąsiadka głupiej mamuśki
tez tego nienawidze. wywali to to wymiona w restauracji. nosz kurwa nie mam ochoty ogladac jej obwisle i pelne rozstepow cyce przy jedzeniu kurwa mać!

Tu nie jest mowa o dzieciach tylko o ich matkach. Nie jest winą dzieci, że są głodne w najmniej oczekiwanym momencie.Winne są matki, które ciągają niemowleta po róznych miejscach, zwanych potocznie publicznymi i publicznie na oczach wszystkich przechodniów wyciągają mało atrakcyjne cycki pełne mleka i karmią dzieci.