Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasunia24

CASTAGNUS - komu pomugł zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Sasunia24

Witam:) Ginekolog przepisal mi te tabletki bo dlugi okres sie staram o bobasa i nic. Moze komus juz pomogly te ziola???

Gość a jak dlugo sie juz
staracie?

Gość Sasunia24
prawie 3 lata :(

Gość Sasunia24
Badanie nasienia wyszyly okey, u mnie chormony tez dobrze usg i cytologia zrobilam niby wszystko dobrze a dzidziusia brak. Teraz pierwszy cykl biore te tabletki akurat mam dni plodne wiec zobacze czy cos mi pomoga.

Gość Sasunia24
Niktnie bral tych tabletek?

Gość a jak dlugo sie juz
jak chesz wskocz do mnie na gadulca ja tez bralam castagnus to moj numer gg 31030124

Ja tez brałam castagnus na własną rękę i po 2 miesiącach brania tych tabletek zaciążyłam wreszcie :) Na pewno ci sie uda. Trzymam kciuki.

Gość Sasunia24
Bernia a moge wiedziec ile sie staralas?

Gość Sasunia24
Moze sie ktos jeszcze wypowie???

Sasunia24 ja staram się juz od października 2009 roku. Zaszłam w ciąże w kwietniu ale poroniłam, później miałam zabieg krio i znówu zaczęłam się starać ale nie wychodziło. Poczytałam gdzies o tym castagnusie, ze wielu osobom pomógł więc i ja zaczęłam go brać, tym bardziej, ze mam krótką 2 fazę cyklu. Udało się :)

Gość Sasunia24
BERNIA bardzo mi dalas nadzieji co to tych tabletek. Mam nadzieje ze i mi sie uda:) Zycze spokojnej ciazy i lekkiego porodu:)

Gość Sasunia24
tak ciagne ten temat ale moze ktos jeszcze bral castagnus i sie podzieli informacjami???

Ja też własnie zaczełam brać jest to mój drugi cykl zobaczymy jakie będą efekty i czy w ogóle będą.

Gość dociebiesasunia
a czy moge wiedziec, ile placiliscie za badanie nasienia? czy moze mieliscie skierowanie?

Gość Sasunia24
jagodax2 daj znac jak bedzie u Ciebie ja tez napisze co u mnie narazie widze ze mam o wiele wiecej sluzu plodnego, nigdy nie narzekalam na brak sluzu ale teraz jest go duzoooo! :)

Gość Sasunia24
dociebiesasunia ja placilam 50 zl. i bez skierowania ale to zalerzy gdzie sie robi.

u mnie np w pierwszym mc było tak że strasznie piersi mnie zaczęły boleć a nigdy nie miałam tego ale teraz jak na razie jest ok zobaczymy na razie mam problemy z testami owulacyjnymi.Wychodzą mi 2 razy pozytywne jak robiłam w 19 dc był dodatni i teraz 26 dniu też a cykle mam 35 dniowe i zastanawiam się czemu.

Gość Sasunia24
Normalanie to myslalam ze po tych tabletkach piersi nie beda bolec ale dzis mam 18 dc i juz czuje ze zaczynaja bolec. No cuz zobaczymy jak bedzie w drugim cyklu bo teraz pozostalo mi dlugie czekanie na okres, fajnie jakby @ wogole nie przyjechala :)

Gość Sasunia24
Moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat?

hej, ja wlasnie zaczelam 3 miesiac brac castagnus. dostalam od gin na wyregulowanie cykli,bo raz mam 31 dni a raz nawet 40.. :o ale nie widze poprawy po tych ziolach. dalej mam nierowne cykle,ale zobaczymy jak minie ten 3ci miesiac brania,moze wtedy dopiero zadziala? ale tez bolaly mnie piersi w tych dwoch miesiacach przed okresem,a wczesniej mnie nigdy nie bolaly... w dodatku od tego cyklu bralam wiosiolek i tez zauwazylam wiecej sluzu. jutro najpozniej powinnam miec okres,zobaczymy czy w tym cyklu sie udalo..

Gość Sasunia24
basik86 fajnie ze napisalas bo juz myslalam ze temet umiera.Napisz co tam u Ciebie od czasu do czasu bo ja mam jeszcze dlugo do czekania bo ok.28 mam dostac okres.

u mnie narazie cisza, okresu nie ma. dzis mam 33dzien cyklu... ktos kiedys napisal na forum ze castagnus wydluza cykle,wiec moze bede miala dlugie ale rowne,zobaczymy. w kazdym badz razie mam cicha nadzieje ze w koncu sie uda, to juz 7 cykl staran.. tak czytam co napisalas na poczatku,ze juz 3 lata sie staracie a Ty i Twoj maz jestescie zdrowi... a macie juz dzieci czy to ma byc pierwsze? takie to wszystko niesprawiedliwe.. moja kuzynka ma 5cioro dzieci i ze wszystkimi wpadla :o

Gość do basik
a ty nie panikuj bo co topik to przezywasz jak mrówka okres 7 cykl to jeszcze nie tragedia więc daruj sobie ty bys chciala juz hop nie ma tak niestety !!!!!masz juz jedno dziecko więc bez przesady inne sie staraja po 2 ,3 4 lata i jest dobrze staralabys sie tyle to byś zobaczyla co to znaczy a tak nie masz bladego pojecia o tym,

Ty widocznie wiesz jak to jest, wspolczuje. ciekawe skad wiesz ile mam dzieci

Gość do basik
bo wiem wiec przestan kobieto panikowac bo to jeszcze nie tragedia

Gość do basik
jak jestes tak malo inteligentna to przykro mi

Gość do basik
na innym topiku to jestes poprostu do nie zniesienia i nie dziwe sie ze niema kto ci tam uwagi zwrócic:/

Gość Sasunia24
basik86 ja staram sie ok trzy lata robilam badania chormonow a maz nasienia i wyszlo wszystko dobrze. Staramy sie o pierwszego bobasa. To sa pierwsze tabletki ktore stosuje wczesniej bralam wiesiolka ale poprawy nie widzialam wiec sobie odpuscilam. Za to teraz po pierwszym cyklu na castagnusie mialam bardzo duzo sluzu. Chcialamy tez byc tak jak ty w 33 dc ale niestety musze sobie poczekac. Mysle ze teraz zobaczysz swoje upragnione 2 kreski na tescie:)

no to trzymaj mocno kciuki. jesli naprawde sie teraz uda to mysle ze przez castagnus wlasnie. duzo czytalam o nim i wiele kobiet sobie go chwali. no ale zobaczymy jak bedzie u nas. :)