Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serafina_90

Ile płacicie za wizytę u ginekologa????

Polecane posty

Gość Serafina_90

I z jakiego miasta jesteście? Ja jak byłam na pierwszej wizycie to postanowiłam porządnie się przebadać. Była cytologia i usg i kosztowało mnie to 200 zł, oczywiście prywatnie. Czy to nie jest lekka przesada? Teraz szukam kogoś tańszego. Jestem z Gdańska.

Gość Serafina_90
?

Gość ja w Krakowie za
wizytę, USG i cytologię jako studentka płaciłam prywatnie 150 zł. Teraz będę płacić około 170 zł plus 80 zł za USG piersi. W Krakowie dosyć standardowa cena. Jeśli Twój ginekolog jest dobry to ja bym za taką cenę u niego została - w końcu USG i cytologie robi się raz do roku o ile nic się nie dzieje.

Gość jadzkakkkk
ja bylam tez prywatnie.. wlasciwie calkiem niedawno pierwsza wizyta chcialam sie przebadac i dobrac sobie tabletki antykonc i mialam robione badania ginekologiczne + cytologia i zaplacilam 90 zł, jestem z krakowa ale babka super podobno ide tam jeszcze raz na ostateczne dobranie tabletek bo nAJPIERW ZLECILA MI 4 BADANIA, wiec mysle ze gra warta swieczki ;)

Gość za sama wizyte
place 100, kazde badanie jest dodatkowo paltne, 100 placi sie za samo wejscie do gabinetu(i ogolne badanie, a raczej perzeglad na fotelu ginekologicznym), jestem zadowolona juz pare lat chodze do tego jednego, i niestety jak sie chce dobrej opieki to trzeba za to placic, dobre jest to ze jest ordynatorem panstwowego szpitala i w razie ewentualnej ciazy, zajmie sie mna juz w szpitalu, a na wizyty i tak prywatnie. mi to pasuje aaaa warszawa

Gość asfg
180 zł.Komplet tzn fotel,cytologia,usg przezpochwowe,usg piersi.