Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech kobiety sie ciesza

Polskie kobiety powinny nosić polskich facetów na rękach !!

Polecane posty

Gość niech kobiety sie ciesza

Na TVP2 jest wlasnie dokument o czeczenii ( to taka prowincja pod okupacją Rosji jesli ktos nie wie , Czeczency łaża po tramwajach i wyludzają kase ) Kobiety tam są porywane , facetowi podoba sie laska ?Bierze kolegów porywa ją z ulicy , rodzina na to pozwala i jeszcze sie cieszy , bo to znak ze dziewczyna sie podoba. Ona nie ma nic do gadania , slub , i moze z nią robic co chce. A wam sie w dupach poprzewracało :D

Gość no bo jak tak można
pojebało cie ? to że w jakimś zacofanym kraju tak jest znaczy ,ze w naszym też tak musi być ?

Gość SDFF879
z drugiej strony Polki wola zachodnich facetow, bo potrafia byc odpowiedzialni, i dbaja lepiej o rodzine

Gość taaaajaaaa
tak dbają o rodzinę buhaha laza po klubach i podrywają naiwne laski ,albo są nieokreslonej orientacji (BI) co to za moda ?:D na kilku juz takich trafilam wole polskich facetów :P

Gość granica moralnosci przebiega
ja jestem w dlugoletnim zwiazku z Irlandczykiem. a za soba mam kilka zwiazkow z Polakami. i mowiaz szczerze nie widze duzej roznicy. wszystko zalezy od tego jakiego partnera kobieta sobie wybierze. jesli wybierze brutala i awanturkina to nie ma znaczenia jakiej jest narodowosci. to nie zalezy od nacji. znam Arabow ktorzy swoje kobiety traktuja jak krolowe i znam Francuzow, ktorzy sa oschli i wulgarni w stosunku do swoich kobiet. osobiscie uwazam, ze kobieta jest sama sobie winna. jesli ma oczy i rozum to powinna zwyczajnie odpowiednio dobrac sobie partnera a nie potem narzekac