Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się zastanawiam

Czy ładna dziewczyna z nadwagą

Polecane posty

Gość się zastanawiam

jak schudnie do właściwej wagi czyli 7-10kg będzie miała większe powodzenie? Tak, od razu mówię, chodzi o mnie :P

Gość się zastanawiam
kurcze, schudłam już ok 10, jeszcze mi sporo zostało i szukam motywacji :D I tak sie poprawiły moje notowania u facetów :D

Gość się zastanawiam
bo tak zauważylam , ze jak z kolezankami gdzieś idę to faceci na ulicy zawsze zwracają uwagi na ich figurę, na tyłek. A jak idę sama to zawsze patrzą mi na buzię, oczy i włosy. Czyli tej figury mi brak :(

Gość się zastanawiam
*uwagę miało być

nie ma reguły na co patrzą; jeden mi ostatnio powiedział, że w pierwszej kolejności na twarz nie poddawaj się, bo warto, będziesz o wiele szczęśliwsza:) no a jak już się poprawiły notowania... :)

Gość się zastanawiam
no tylko ja się źle sama ze sobą czuję :( ciągle mi sie wydaje, ze na tego czy tamtego faceta nie zasługuję. Kiedyś zależało mi na jednym facecie, i jemu na mnie i jak on chciał się związać to najzwyczajniej w świecie stchórzyłam :O I przez pół roku, praktycznie całe wakacje chodził za mną też fajny facet, nawet mi się podobał, ale nic nie zrobiłam bo stwierdziłam, ze nie jestem żadna laską i do niego nie pasuję. Wiem, mam nierówno pod kopułą. Zostało mi to z czasów jak ważyłam ponad 80 kg i czulam sie gorsza :O

się zastanawiam no tylko ja się źle sama ze sobą czuję ciągle mi sie wydaje, ze na tego czy tamtego faceta nie zasługuję. Kiedyś zależało mi na jednym facecie, i jemu na mnie i jak on chciał się związać to najzwyczajniej w świecie stchórzyłam I przez pół roku, praktycznie całe wakacje chodził za mną też fajny facet, nawet mi się podobał, ale nic nie zrobiłam bo stwierdziłam, ze nie jestem żadna laską i do niego nie pasuję. Wiem, mam nierówno pod kopułą. Zostało mi to z czasów jak ważyłam ponad 80 kg i czulam sie gorsza :( nie rób tak bo sama się pozbawiasz szczęścia z drugą osobą i jeszcze to ty zerwałaś, a nie on, ehhh dziewczyno!!! powtarzaj sobie że jesteś fajna dupa: co pewnie jest prawdą, skoro było już co najmniej dwóch ;) szkoda życia na kompleksy, uwierz mi :)

Gość IMO13247
Przez pierwszy ułamek sekundy, mężczyzna patrzy kobiecie w oczy, potem jego wzrok opada na okolice krocza zawadzając o piersi.:P To jest udowodnione naukowo. A teraz z zupełnie innej beczki: Dilanda! Jak tam? Znalazłaś Milość wczoraj na baletach?

Gość się zastanawiam
było więcej niż dwóch, ale akurat tych znałam dobrze, dużo o nich wiedziałam. W pierwszym się bujałam, drugi mi się podobał..głupia jestem :O Ale poza tym narzekam że nie poznaję nowych facetów..chodzi mi o takich z przypadku. Wczoraj z koleżanką z pracy byłam w urzedzie i to na nią się ochroniarze wlepiali jak weszłyśmy. Mam te kompleksy :(

Gość się zastanawiam
a i wogóle to mam prawie 25 lat :O Strasznie się boję, ze zawsze będę sama. A i tak ludzie z mojego otoczenia myślą, że kogoś mam :O

Gość się zastanawiam
i dlatego mam nadzieję, że jak będę ważyła mniej to jakoś mi się samoocena poprawi. A jakie balaty że tak spytam? :)

IMO13247 A teraz z zupełnie innej beczki: Dilanda! Jak tam? Znalazłaś Milość wczoraj na baletach? nie wiem o co Ci chodzi

Gość IMO13247
Jestes kobietą, to do Ciebie mężczyźni przyjdą. A to czy zostaniesz zawsze sama zależy czy będziesz wszystkich odrzucać czekajac na księcia z bajki.

Gość IMO13247
Dilanda, nie zgrywaj niewinnego aniołka, tylko szykuj sie bo juz pora. Jest sobota, fajne odkrywające ciało ciuchy na zad! Parę drineczków przed i jazda na disco szukać miłosci!

Gość się zastanawiam
ja nie czekam na księca z bajki, bo samej mi się wydaje, że nie dorastam im do pięt. A fakt taki, że tych facetów można by było podciagnąć pod ideały... No właśnie o to mi chodzi, żeby sami przyszli....

Gość IMO13247
Przeciez sama mówiłas, że odkąd schudłaś to się bardziej za tobą oglądają... Czego jeszcze od nas oczekujesz? Nawet nie widziałem Twojego nagiego zdjęcia, aby ocenic sznse na miłość jeśli wiesz o co mi chodzi :P

IMO13247 Dilanda, nie zgrywaj niewinnego aniołka, tylko szykuj sie bo juz pora. Jest sobota, fajne odkrywające ciało ciuchy na zad! Parę drineczków przed i jazda na disco szukać miłosci! fajnie tak osądzać kogoś, kogo się w ogóle nie zna? pytam bo nie znam tego uczucia... nigdy tak innych nie traktowałam

Gość się zastanawiam
MówMiSzeptem ...wiem co masz na myśli. Ale tak mi łatwiej jak mam motywację.

Gość IMO13247
@dilanda "fajnie tak osądzać kogoś, kogo się w ogóle nie zna? pytam bo nie znam tego uczucia... nigdy tak innych nie traktowałam" "Nie osądzaj mnie!" "Nie znasz mnie!" "Nie jestem taka jak inne!" "Ja bym tak nie potrafiła!" Jakie to typowe...

Jakie to typowe... bardzo mocny i przekonujący argument IMO a teraz idź sobie odpocznij bo się pewnie spociłeś

Gość się zastanawiam
IMO13247 ..ok, to już wiem że jesteś facetem :P nagiej foty też nie dostaniesz:P i odkąd po tym szanse na miłość sie ocenia? a to że się ogladają to fakt, tylko czemu nie podchodzą czy nie zagadają? Jeden raz w busie całkiem obcy chłopak zagadał. Siedzenie obok mnie było zajęte i dopiero jak ktoś wysiadł na trasie, to ten chłopak mógł sie przysiąść. A tak to reszta facetów zachowuje się jak baby!!

Gość IMO13247
się zastanawiam " (...) A tak to reszta facetów zachowuje się jak baby!!" Po prostu bądź bardziej dostepna, czyli usmiech na ryło tu mrugnięcie oczniem tam bardziej powłuczyste spojżenie... A co do tego ostatniego zdania to nie bede sie rozpisywać, ale strzez się za takie słowa tutejsze Prawiczki(TM) nie jedna rozszarpały...

Dziewczyna z nadwagą nie jest ładna. Co najwyżej może mieć ładną twarz. Wałki zachwycające w żadnym wypadku nie są.

Gość IMO13247
Oj! Ni zauważyłem odpowiedzi dilandy. To straszne. Nie powinnas gdzie indziej popisywać się swoją hipokryzją złotko?

Gość IMO13247
Kaliban mylisz pojęcia nadwagi z otyłościa...

Gość się zastanawiam
IMO13247 - dzięki, będę na nich uważała :D nawet sympatyczny sie wydajesz ;)

Gość się zastanawiam
Kaliban - nie mam zwałów tłuszczu,cellulitu i rozstępów bo ćwiczę na siłowni i na aerobiku. Ale jestem taka zbita i nie mam jeszcze prawidłowej wagi. Do czasu...

Gość IMO13247
@się zastanawiam "IMO13247 - dzięki, będę na nich uważała nawet sympatyczny sie wydajesz" Prosze bardzo. A co do drugiego zdania to : "pozory mylą powiedział jeż, schodząc ze szczotki ryzowej". Powiedz coś głupiego a będe czekał pierwszy w kolejce aby nazwać Cie idiotką...