Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się zastanawiam

Czy ładna dziewczyna z nadwagą

Polecane posty

Gość geeree
a ile masz wzrostu, tak z ciekawosci? ja mam dosc duzo doswiadczenia w tej kwestii.. prawda jest taka ze jak schudniesz bedziesz miala wieksze powodzenie gdyz 1) statystycznemu facetowi bardziej sie spodobasz 2) bedziesz sie lepiej sama czula i bedziesz pewniejsza siebie... ale to ma tez swoje wady ja schudlam kiedys 20 kg prawie, i nagle wszyscy moi koledzy zaczeli mnie kochac. a wczesniej bylam tylko dobra kumpela. wiesz, niby bylo fajnie...ale nie czulam sie do konca z tym dobrze, z ta swiadomoscia ze ktos leci na moja dupe a nie na mnie.

Gość geeree
aha, juz doczytalam.... jestes nienormalna:) tyle co wazysz przy swoim wzroscie to nie jest zadna nadawaga tylko gorna granica normy i wcale nie jestes gruba:|

mi się w sumie zawsze wydawało że żeby się podobac facetom kobieta musi wyglądac jak szielet z cycami w rozmiarze D. a ja "niestety" xD ważę 60 kilo przy wzroście 165. i do tego te nędzne cyce (ledwo B) -.- ale na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. ;] (podobno mam świetny charakter) a solidny tyłek się przydaje w tańcu... chodzi o dancehall dokładnie :D

Gość sie zastanawiam
geeree - pocieszyłaś mnie :) dzięki

Gość meeeeeeeegaaan
sie zastanawiam mam dla ciebie dobry przykład rok temu wazylam 75 kg przy wzroscie 163 -powodzenie zerowe, nikt by na mnie nie spojrzal choc z twarzy ja ładna jestem ale co z tego jak pasztet a dzis - waga 55kg na 163, jestem szczupla, ladna, faceta moge miec kazdego, masa facetow mnie podrywa, oglada sie za mna, mam mase adoratorow, czuje sie pewnie wiem ze moge miec kazdego jednego, to jest cudowne , po prostu cudowne uczucie:D

Gość się zastanawiam
wiem że warto jeszcze bardziej schudnąć ale nawet jak już dużo schudłam to i tak w mojej głowie siedzi myślenie, że na nikogo jeszcze nie zasługuję dopóki nie schudnę Nawet jak komuś sie podobam to i tak myślę, ze on ze mną nie bedzie :O

Gość 7 to malo widac
zalezy ile nadwagi ? bo te 7 kg to taka niewielka nadwaga .

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
d.ebilu ktoś tam nie ma ładnej z nadwagą jest albo fajna albo brzydka fajna to zgrabna między innymi a brzydka to np. gruba ś.winia schudnij 20 kg smalcu chodzący przestań się pocić i zacznij golić wąsa to może masz szanse

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
d.ebilu ktoś tam nie ma ładnej z nadwagą jest albo fajna albo brzydka fajna to zgrabna między innymi a brzydka to np. gruba ś.winia schudnij 20 kg smalcu chodzący przestań się pocić i zacznij golić wąsa to może masz szanse