Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się zastanawiam

Czy ładna dziewczyna z nadwagą

Polecane posty

Gość IMO13247
Nie sugeruj się wagą, tylko lustrem jesli autentycznie ćwiczysz.

Gość do Kaliban
dziewczyna z nadwagą niekoniecznie musi mieć wałki na brzuch ja np mam płaski brzuch, nic mi nie wystaje:classic_cool: a nawet zarysowują sie na nim mięśnie (regularnie ćwiczę) jednak tak czy owak jestem "gruba", bo tłuszcz odłożył mi się na dupsku, biodrach i nogach :O o ile biodra i pupa są w miarę ok- ćwiczę, a co do bioder- widac mi kości miednicy :P) to z udami walcze i walcże... i nic:O najgorzej od wewnętrznej strony, łydki też mogłyby wysmukleć, a nie chcą i co mam zrobić? :P mam 165cm i ważę 67kg, choć kurna staram się jak mogę, żeby było mniej :O

Gość do Kaliban
na brzuchU

Gość się zastanawiam
A co do drugiego zdania to : "pozory mylą powiedział jeż, schodząc ze szczotki ryzowej". Powiedz coś głupiego a będe czekał pierwszy w kolejce aby nazwać Cie idiotką... ehe, reakcja na komplemet?

Gość się zastanawiam
do kalibana - mi też wszystko w tyłek idzie :O Ale polecam orbitrek na biodra.

Gość witka liska
jak schudniesz to nabierzesz pewności siebie i głupie myślenie zniknie

Praca przez internet Zarabiaj bez wychodzenia z domu -miesięcznie nawet kilkaset złotych Wiele ofert pracy w domu w jednym miejscu www.pracuj24.hekko.pl

Gość mentos the
dbaj o siebie, ćwicz.. swoją drogą niektórzy tutaj mają nasrane jak otyłości od kilku kg nadprogramowych nie odróżniają

Gość sama jestem i mi zle
Ja wiem po sobie, ze samo schudniecie jeszcze nie oznacza wieszego powodzenia. Bo wszystko siedzi w naszej glowie. Ale czesto wlasnie jest tak, ze jak ktos sporo schudnie, to nabiera wiekszej pewnosci siebie, staje sie bardziej otwarty na innych i to sprawia, ze ma wieksze powodzenie.

do Kaliban => Co za różnica, czy wałki na brzuchu czy nieproporcjonalnie duża, trzęsąca się dupa?

Wiesz co Ci powiem, nie wiem jak rzeczywiscie wyglada ta Twoja nadwaga, ale mezczyzni lubia zaokraglone kobiety. Wiem jak z nimi jest, nie uwazam ze jestem piekna jakas ale przed odchudzaniem mialm duze powodzenie u mezczyzn a uwazam ze mialam troche kg za duzo. kiedy schudlam, 10 kg wydaje mi sie ze to zainteresowanie sie zmniejszylo, bylam szczupla bardzo. spadly mi cycki dosc duzo. I wydaje mi sie ze powodzenie mialam wieksze majac pare kg wiecej niz bedac szczupla. I taka prawda.

Gość się zastanawiam
widzę różne odpowiedzi sie posypały wczoraj jak już poszłam Kaliban - akurat ja mówiłam że ćwiczę, wiec jak mogę mieć "trzęsącą dupę" ? szczotka grzebyk - wiesz, kragłości są ok. Ale jak ważyłam 80kg to już nie były krągłości :O Teraz ważę 70kg przy wzro 169 i chcę jeszcze zgudbić kilka kg. Mam koleżankę niższą, która waży 63kg i wygląda super i do takiej wagi podążam.

Gość pitolisz
jak potluczona jak jesteś ładna i faceci się oglądają i zagadują to w czym problem?

nie za gruba,nie za chuda.Taka jest najlepsza o kobiecych ksztaltach.Jak jeszcze ladna i zadbana to miod:)

Gość summer wineee
ale jak sie źle ze sobą czujesz to faktycznie zrzuć te kilka kg

Gość summer wineee
kowboj a co myślisz o wymiarach autorki 169/70kg?

Gość obiektywny zenek
potwór

Gość summer wineee
nie potwor, raczej taka przy kości

Gość obiektywny zenek
czyli potwór

Gość Mateusz_089k
70 kg przy 169 cm to jest strasznie dużo, znam dziewczyny co ważą 55 kg przy 180 cm wzrostu;/

Gość summer wineee
oj dajcie spokój, wcale nie tak dużo. A 55kg przy wzr 180 to normalne już nie jest. Taką wagę powinna mieć dziewczyna wzrostu 160-165cm a laska musi być ladna, skoro faceci na nią zwracają uwagę. Gdyby była zapuszczonym spaślakiem chyba by sobie nie zawracali gitary?

Gość rehehr
"Gdyby była zapuszczonym spaślakiem chyba by sobie nie zawracali gitary?" Faceci to nie kobiety, które lecą tylko na wygląd (ewnetualnie na kasę). :o

Gość Maalineese
tez muszę schudnąć 10 kg z 56 do 46. czuję się gruba, ale motywacji mi brak. przez swoją tuszę wszystkim odmawiam itp. mam tego dość.

Gość summer wineee
nie takie przesłanie miała moja wypowiedź, ale interpretuj jak chcesz

Gość też ggg
[zgłoś do usunięcia] rehehr a ty akurat na wygląd nie lecisz, tylko zauroczasz się każdą laską spotkaną na ulicy bo może ma dobry charakter :D

Gość ujm

Gość tak się zastanawiam
Tylko trzeba ustalć czy jest sie realnym pasztetem czy tylko sie wydaje że ejst sie pasztetem. Gaby z "Desperate housewives" pwoeidziała że bycie biednym to stan ducha. Może bycie pasztetem też?

Gość lolita lolita
na początek trzeba ustalić czy nadwaga decyduje o byciu tym pasztetem czy liczą się jeszcze inne rzeczy jak uroda, czy urok osobisty z tego co autorka pisze to jacyś faceci się nią interesowali, więc widocznie im jej krągłości nie przeszkadzały może z jej stanem ducha coś nie tak

Gość ta ta ram
mam 170 cam wzrostu. wazylam kiedys prawie 70 kg i byłam atrakcyjna dla chlopaków. sama też czułam się dobrze, choc mogłam jeszcze schudnac. niestety przytyłam. zaliczyłam nawet sto. potem 90. teraz 80. w żadnym z tych wcieleniu nie jestem dla nikogo atrakcyjna, choć kiedyś przy wadze 70 kg miałam ogromne powodzenie.