Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda taka

I pray for love

Polecane posty

Gość prawda taka

każdego dnia, myślę o tym, tak chciałabym to znowu poczuc a tu pustka... kto ze mną dziś pije?

Gość prawda taka
staszku sam jesteś żałosny a upic się nie z braku drugiej połówki, tylko dlatego, że jest sobota, że siedzę sama w domu i może jest też ktoś taki jak ja a Ty się odczep

Gość prawda taka
no tak, Twoje konstruktywne zajęcie "kobiece forum kafeteria i gadanie z wariatką" gratuluję:) będę się uczyc od Ciebie

Gość prawda taka ja tez sie
modle o milosc ;) i wierze ze przyjdzie moze nie dzis i nie jutro ale przyjdzie i oczkeuje na nia hmm tzn na niego;D zobaczysz u Ciebie tez sie los odmieni;)

Gość prawda taka ja tez sie
staszek daj spokoj bo zalsone to sa twoje komentarze

Gość prawda taka
aż mi poprawiłeś humor Staszku dzięki:) widzę, że jesteś jeszcze bardziej nieszczęśliwy niż ja, i chociaż nikomu tego nie życzę, to Ty chyba sobie na to zasłużyłeś, bo wredny jesteś. a osobie powyżej dziękuję i też życzę tej miłości:)

Gość prawda taka
staszku, z Tobą gorzej niż z kobietą jest widzę, w każdym razie dziękuję. Szkoda, że nikt nie ma ochoty pogadac, jak normalny człowiek potrzebuje, trudno.

Gość ja tez pije
Tez dzisiaj pije, siedze sam w domu, 6 -pak piwa sie chłodzi i robie sobie samotny meski wieczór, browar, maraton filmowy i papieroski :D Tez czekam na miłość, ale sie nie uzalam nad sobą, dzis jest mój dzien i moge robić co chce!! :D

Gość prawda taka
ja też pije - jedyny plus tego, wszystko robisz, jak Ci się podoba, jak Ci odpowiada:) ja już po 2 piwach, kolejne się chłodzą, dłuuuga noc będzie:)