Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pepsi Chart Show

jakich programów tv sprzed lat wam brakuje?

Polecane posty

Jestem dychę starsza:) w tym roku stuknie mi 31 wiosenek:)

Ja do tej pory lubie ogladac niektóre bajki np Flinstonów, Jetsonów lub zwariowane melodie czasami nawet reksia czy krecika mi sie zdarza ogladac :):)

Jetsonowie i Flinstonowie są fajni:) a krecik jeszcze leci???? Ja się kiedyś zszokowałam bo oglądałam odcinek, gdzie krecik odbierał poród zajączka i wszystko było pokazane ze szczegółami:)

flesz80 --- Ja równiez kiedys sie tak bawilem ze czytalem program telewizyjny na cały dzień :)

Dużo był fajnych programów, połowy już nie pamiętam:) Tak sie wszystko szybko zmienia:) Ale pamiętam jak jeszcze w telewizji czarno-białej oglądałam alternatywy4 i czterdziestolatka:). A oglądałeś serial komediowy Drew Carrey Show?

Ooo też bawiłeś się w spikera:) Cieszę się, że nie jestem jedyna, bo wiesz co mówią o takich co sami do siebie gadają;)

Tak tak ogladalem :) Kiedys tez lecial Bill Cosby Show :)

A niech gadaja, sami pewnie tak robia czesciej tylko sie nie chca przyznac :) Zreszta wtedy było sie dzieckiem i nie zwracalo sie uwagi na to co kto powie ;)

Właśnie bill cosby show, świetne to było. Uwielbiałam też Alfa, sympatycznego kosmitę, jedzącego koty:) Deadman skąd jesteś? Z jakiej części Polski?

A jeszcze był taki serial o aniołach, ale nie pamiętam tytułu, był anioł Monika, anioł śmierci i jeszcze anioł taka babka murzynka, to tez było fajne:)

Gość izia87
czarodziejka z księżyca:)cudowne lata serial:)

Noo Alf tez byl niezly :) Ja jestem z Mazowsza :) A Ty ? Pamietasz moze taki program Zakazane Reklamy i Nieustraszeni na Polsacie ? :)

Pochodzę ze Śląska, ale obecnie mieszkam w Małopolsce. Powiem Ci, że fajny facet z Ciebie:) Bardzo dojrzały jak na swój wiek:)

Tak mi się wydaje. Nie ma za co:) Ja za 10 minut kończę pracę i uciekam do domciu:)

Powiem tobie tak szczerze ze kiedys nawet sam pisalem na kartce A4 wlasny program telewizyjny ;)

Gość lDm
Gimnastyka buzi i jezyka prowadzona przez mlodszego Pazure haha

Wymyślałem nazwy własnych programów i seriali ;) Brakuje mi tez bardzo programu idź na całości tego kota Zonk. Pamietem jak mowilem przez telewizje ktora bramke ma wybrac 1,2 lub 3 ale byly tez takie male bramki :)

flesz80 to mamy ze soba coś wspólnego :) Lubiłem ogladac tez śmiechu warte na TVP1

no ja tez gadałam jak oglądałam idź na całość:) ok uciakam do domu:) papa

dzocho tez pamietam ten program prowadzil chyba Jan Kobuszewski z kims jeszcze :) "Macie co chcecie, chcecie co macie" :D Najzabawniejsze zwierzeta świata tez byly dobre :)

Gość kmmkmkmk
byl taki serial, co chlopak musial zbierac kamien do kupy, ten kamien zostal ''zgnieciony'' i byl rozwalony ypo calym swiecie... ale jak sie nazywa? :(