Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prawyyk

Stracenie prawictwa jest łatwiejsze niz wam sie wydaje

Polecane posty

Gość ex prawyyk

ja mialem juz sex z dwiema :classic_cool: a wy szukajcie dalej dziewicy buhahaha

Gość ex prawyyk
dodam jeszcze, że preferuję dojrzałe panie po 60-tce

Gość ex prawyyk
taaa podszywie ulzyj sobie :D zyj nadal w swoim beznadziejnym zyciu ;D i szukaj dziewicy haha

Gość prawde nam powie
ex prawyyk dodam jeszcze, że preferuję dojrzałe panie po 60-tce Po 60-tce to już wieczna dziewica,nie wiem czy rumak bysie podjoł ją rozprawiczyć

Gość ex prawyyk
bo bylem tu ostatni raz w listopadzie tez jęczalem jak te debile :O a to wcale nie jest trudne ,ale jesli czeka sie na 1 ruch to oni sie nigdy nie doczekają + ta chora ideologia - musi byc dziewica, inna sie szmaci haha nigdy bym dziewicy nie dotknąl ,zakrwawila by mnie ,zero radochy

Gość prawde nam powie
wal wszystko co sie rusza,teraz masz raj ,Araby sie buntują ,nie bedą w dziesieciu jednej polki walić w Tobe.

Gość woooooow a co tam jest
zal. prawiki chcą to robic z dziewicą? mi sie wydaje, ze z bylejąkąś to zrobią, byleby dziury miala gdzie trzeba.

Gość prawiki to durniee
oni chcą dziewicy bo nie mogliby zniesc mysli ,ze ktos je wczesniej posuwał maja mega kompleksy a dziewczyna ktora miala kilku jeszcze bardziej podkopola by ich ''meskie'' :D ego i jak staszek mowi , to tylko tlumaczenie

Gość ex prawyyk
zapłaciłem sporo, to fakt, aż musialem rozbić świnkę - ale było warto!! dziweczki pierwsza klasa :classic_cool:

Gość IMO13247
Niesamowite niedawno jęczał, że jest prawiczkiem a teraz jak zakisił ogóra, to momentalnie maczo-ekspert od rozdziewiczania sie zrobił.