Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaaaaaa19

KTO PRACUJE Z WAS W MACDONALDS???!!!!!!

Polecane posty

Gość julaaaaaaaa19

mam pare pytań!

Gość erdtgfyhi
to ja Ci odpowiem od razu na wszystkie NIE IDZ TAM NIE IDZ TAM NIE IDZ TAM!!!! chybaze mas nerwy i kondycje ze stali a ludzkie pieniadze za prace nie sa Ci do niczego potrzebne

Gość julaaaaaaaa19
no właśnie najczęściej słysze nagatywne opinie...ale, głównie chodzi mi o prace na stanowisku mccaffe bo tam podobno jest o wiele lżej i do tego mam zamiar zatrudnić się na 1/2 etatu bądź 3/4 nie więcej więc myśle że dam rade :O

Gość erdtgfyhi
no to nie wiem jak tam jest...mozes zsprobowac..zaley na jakich ludi trafis i czy jestes twarda

Gość julaaaaaaaa19
ile zarabia się na godzine? ile godzin trzeba wyrobić tygodniowo np. na 3/4 etatu? czy jeśli wpisze w grafik np poniedziałek-środa w godzinach np. 13-20 to i tak będe musiała pracować w weekendy co jakiś czas?

Gość duoazbta
a w macu to nie ejst tak, że pracujesz tam gdzie cię rzucą ? nie sądzę, żeby można było sobie wybierać stanowisko. poza tym w macu jest ciężka tyrka.

narzeczony koleżanki tam pracuje i nie narzeka, choć mówi, że czasem ciężko, bo wiele godzin trzeba spędzac w pracy, weekendy, ale mówi, ze na wypłate nie narzeka, ma tam stanowisko kierownika

Gość wimczasss
no właśnie a ile zarabiaja menedżer mcdonalds w stolicy, mam propozycję takiej pracy?

Gość julaaaaaaaa19
że co? jak zatrudniasz się na mccafe to masz odzielny egzamin po części i kurs gdzie uczą cię szczegółowo na mccafe i tylko tam nie, biorą cię na restauracje bo tam nie jesteś wykwalifikowana więc jest podobno jest spoko praca bo nie musisz tyrać przy hamburgerach i frytkach jak osioł...:O wiem że na mccafe nie stoisz jak lala tylko też trzeba posprzątać przy stanowisku umyć ekspres lade zrobić kawe załadować lodówki i obsługiwać klientów ale, z tego co słyszałam to restauracja a, mcafe o niebo a,ziemia :P

Gość julaaaaaaaa19
różnica jest spora bo u mnie w mieście jest restauracja dosyć spora i obok w tym samym budynku mccafe i w weekendy przy kasie na resturacje stoi ze 25 osób w kolejce a, na maccafe może z 8 osób :P