Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraldinek

jak dalej zyc????jak???

Polecane posty

Gość geraldinek

Temat jak milion innych...wczoraj rozstalam sie z partnerem,idealny czas-tuz przed walentynkami Kilkuletni zwiazek...mielismy sie zestarzec razem-dwoje ludzi po przejsciach troche pokiereszowanych przez zycie a jednak odnalezli sie i przez czas jakis byli szczesliwi ale to juz przeszlosc choc tak trudno sie z tym pogodzic jest mi smutno choc to ja zakonczylam ten zwiazek ale on przyjal to chyba z ulga. Jestem sama-samotna w obcym kraju-wlasnie zdalam sobie sprawe ze nawet nie mam do kogo zadzwonic,nie mam z kim pogadac bo wszyscy przyjaciele-znajomi to ludzie stad przez niego poznani-blizsi jemu niz mi Mam ochote wszystko rzucic i wrocic do kraju ale nawet tego zrobic nie moge ze wzgledu na szkole syna Czuje sie taka "zuzyta" stara,nieatrakcyjna...to taka bolesna osobista porazka nie wierze ze cos dobrego mnie moze jeszcze z zyciu spotkac,nie wierze ze zasluguje na milosc jak zyc dalej?jak zaczac sie znowu usmiechac i patrzec na swiat z optymizmem?

Gość kaszmirrrr
Rozstanie to pożegnanie. Jak masz ochotę to opłacz ten temat, zrób sobie krótką żałobę i wracaj do życia:))

Gość geraldinek
placze choc nie chce i tak naprawde chyba to moment kiedy zbyt sie nad soba rozczulam-nigdy nie moglam sobie pozwolic na slabosc-musialam byc silna by walczyc o lepsza przyszlosc dziecka a teraz nie mam juz sily,nie chce przepychac sie przez zycie samotnie bez wsparcia moje poczucie samooceny jest zerowe Staszek-skonczylam 40 lat i czuje jak zycie przecieka mi prez palce