Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaaaa

Jak on tak mógł?

Polecane posty

Poznałam tutaj na kafe faceta z którym przenieśliśmy rozmowę na gg.I tak sobie rozmawialiśmy,wszystko fajnie nic nie wskazywało na to aby miał on jakieś przeciw wskazania itd.Pisaliśmy już chyba z 3 dni,aż on nagle mnie zablokował na gg,bez żadnych wyjaśnień,bez żadnego komentarza.No po prostu nic.Rozumiem że mogłam go znudzić,albo nie interesować,ale jak on tak mógł się zachować,przecież to szczyt chamstwa,prawda kobitki??Jednak faceci to świnie,a kobiety się tak nie zachowują. mógł??

Nie on z tego co pamiętam nie miał w temacie że szuka 23+. Szukałam tematu żeby drania jakoś w części zdemaskować,ale nie mogę znaleźć :(

Gość BE5YUQN Q
wysłałaś mu swoje foto?

Właśnie nie,więc się nie przestraszył :P Ani też nie nalegał więc to też nie przez to. Więc czemu tak?

ptasiek nastroszony No dobra,ale to chyba mógł napisać co i jak,nawet jak nie byłam dostępna.A nie tak bezczelnie mnie zablokować :(

Gość taka normalna dziewczyna
może przez przypadek Cie zablokował... ja tak kiedyś zrobiłam i dopiero po jakimś czasie zorientowałam się że zablokowałam kolegę więc taka opcja poniekąd też jest możliwa... albo wróciła jego żona, dziewczyna przyjechała w odwiedziny czy coś w tym stylu bał się, że mu z jakąś wiadomością wyskoczysz

no wiesz faceci to samce ja jak z nimi klikam to pytają sie po 3 minutach jak lubje Ja odpisuje że s...c na kiblu i sie wszystko konczyA przy kamerce rozebrac sie do naga

a co za problem stworzyć nowy profil na gg i napisać do niego z innego numeru? jeśli się zorientujesz że to było specjalnie to ja na Twoim miejscu dla zemsty wysyłała mu mnóstwo kompromitujących go wiadomości z kilku różnych numerów zawsze innych żeby nie nadążył je blokować :D

taka normalna dziewczyna Ale co ja mu napisze??Czemu mnie zablokowałeś??Przecież jeśli zrobił to specjalnie to teraz też mnie zaraz zablokuje,więc niema sensu zakładać nowego numeru.No a jeśli zrobiłby to przez przypadek to przecieżby zauważył bo miał napisać,a nie napisał.Więc na pewno zrobił to specjalnie :(

jak to co? pisz do niego nie jako Ty tylko jako osoba której podał swoje gg założę się że nie byłaś pierwszą i jedyną więc od razu może się nie pokapuje a pisz wszystko czego mógłby żałować gdyby przeczytał to ktoś niepowołany... na przykład kotku co u Ciebie dawno się nie odzywałeś a ja już tak się za Tobą stęskniłam i za Twoim dotykiem... pisz samymi ogólnikami żeby unikać odpowiedzi na konkretne pytania jeśli wiesz o nim coś co mogła byś wykorzystać również tak zrób... podejrzewam że zablokował Cie bo nie był z Tobą szczery a teraz nie chcę żeby jego kobieta widziała jakie sobie flirty urządzał a Ty pisząc o różnych porach wydasz go jaki to z niego lowelas :)

Ale o to chodzi że pisaliśmy bardzo normalnie,nie było tam jakiegoś wielkiego podtekstu erotycznego.Takie rozmowy bardziej o życiu niż gówniarskie pisanie o seksie.Wiec to mnie bardzo zdziwiło że tak zrobił. No a co będzie jak on rzeczywiście nie ma dziewczyny??,tylko będę się mściła nie potrzebnie bo jemu to i tak nie zaszkodzi.

a z jakiego innego powodu mógł Cię zablokować? albo uznał, zer go nudzisz albo kogoś ma i nie chcę żeby ta osoba się zorientowała ... innego wyjścia nie widzę a Ty i tak już się pewnie tego nie dowiesz więc c o za różnica co będzie tak czy tak normalnie też już nie będzie

up