Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 enklawa

bluzgi faceta po pijaku

Polecane posty

Go艣膰 enklawa

Witam, ot贸z mam pewien powazny problem z sumieniem, kobieta i wszystkimi dooko艂a. Jestem dosy膰 m艂odej daty, zwiazany z kobieta od p贸艂tora roku i niestety ostatnio wiele sie miedzy nami popsu艂o, do rzeczy. Bedzie tresciwie. Upi艂em sie totalnie z kumplami w klubie, nic nie pamietajac, zbluzgalem swoja kobiete od dziwek, rozeszlismy sie, dziewczyna nie potrafi mi tego wybaczyc. Co myslicie? Warto dodac ze to juz 3 raz, taka sama sytuacja, porazka zenujaca totalnie. Dzien przed bardzo ostro sie poklocilismy, nie rozmawialismy i spotkalismy sie w klubie...moze to wywarlo na mnie taki wp艂yw, nie mam pojecia. Bardzo 偶a艂uje a ona nie chce mi wybaczyc, wr贸cic, cokolwiek. W pytaniu 'co myslicie' chodzi mi o Wasze odczucia, co zrobi艂ybyscie itp. Dziekuje bardzo za odpowiedzi, porady.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 si臋 zastanawiam
nic bym nie robi艂a, bo szkoda na ciebie czasu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
nie do wybaczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
chyba p贸jd臋 dzi艣 odwiedzi膰 poblisk膮 zajezdni臋 autobusow膮 i poprosz臋 do ta艅ca kierowc贸w i mechanik贸w :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 czas...
m艂ody jestes ale juz czas szukac pomocy zwi膮zanej z alkoholizmem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
potrzebuj臋 do pracy 3500 kalorii, a piwo ma 250, wi臋c mi nie m贸w, 偶e nie mog臋 wypi膰 14 browar贸w dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
wczesniej sie ktos podszyl, logiczne. CO do alkoholizmu, nie sadze, nie pije praktycznie dlatego urwal mi sie film i stalo sie co stalo... Bardzo sie kochalismy, przezylismy wspaniale chwile, tylko te bledy...ohh.

Udost臋pnij ten post

znajd藕 sobie dziewk臋, co ci wybaczy bluzgi po pijaku. Tylko ciekawe co ty b臋dziesz musia艂 jej wybacza膰? Kobiety te偶 cz臋sto trac膮 g艂ow臋 po alkoholu i co wtedy? Ale my艣l臋, 偶e jakby艣 po pijaku rzuci艂 si臋 pod poci膮g to wszyscy by ci wybaczyli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlenu!
nie by艂a Ciebie warta :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
nudzi sie wam? nie podszywajcie sie, nie ma sensu, mam powazny problem i chcia艂bym podyskutowac na normalnym poziomie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
rozw贸dka, ironia o pociagu mysle niepotrzebna. Nie wiem.. nic mnie nie usprawiedliwia? nie pamietalem nawet tego ze ja zbluzgalem, szukam jakiegos argumentu ale nie potrafie znale藕膰

Udost臋pnij ten post

dla mnie to poni偶enie nie dziwie si臋 偶e nie chce wr贸ci膰 do Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
w takiej sytuacji kul臋 si臋 panicznie w naro偶niku przedpokoju po czym popiskuj膮c wrzaskliwie wycofuj臋 si臋 z mieszkania przy okazji filuternie merdaj膮c moim kosmatym ogonkiem i spryskuj膮c s膮siad贸w za pomoc膮 gruczo艂贸w krokowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
dok艂adnie..wiem wlasnie, najgorsze jest to ze 3 raz, porazka totalna. Nie wiem co mam takie jazdy po alko..

Udost臋pnij ten post

Nie mo偶na usprawiedliwi膰 takiego chamstwa i braku samokontroli, daj Ty jej spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
widze bede musial sie ze strata pogodzic, ciezko bedzie. Nie wiem co o tym myslec, ja bym wybaczyl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
kiedy艣 pr贸bowa艂am dla niej je藕dzi膰 rowerem, ale jak mi si臋 w艂osy 艂onowe wkr臋ci艂y w 艂a艅cuch to z b贸lu dzwonek odgryz艂em

Udost臋pnij ten post

bluzgi bluzgami co innego jak m贸wisz k*rwa ale si臋 na**ba艂em a co innego jak do swojej kobiety m贸wisz dz*wko ja te偶 bym zostawi艂a

Udost臋pnij ten post

wczoraj jej naubli偶a艂e艣, a jutro Jej przylejesz.Ot i ca艂a filozofia A pi膰 to "trza umi膰"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 czas...
..no to z innej beczki...widocznie masz problem z wyrazaniem swoich emocji...i alkohol blokujacy swiadomo艣c wydobywa Twoje l臋ki na 艣wiat艂o dzienne...nic tylko szczera do b贸lu rozmowa:)

Udost臋pnij ten post

Wybaczy艂by艣 trzykrotne sponiewieranie partnera, upokorzenie i ubli偶anie? Wr贸ci艂by艣 widz膮c tak dobry materia艂 na alkoholika?

Udost臋pnij ten post

"ironia o pociagu mysle niepotrzebna" owszem jest potrzebna, jeste艣 nieobliczalny, nie kontrolujesz tego co robisz. Uwa偶am, 偶e mo偶esz by膰 te偶 niebezpieczny po pijaku, a film urwa艂 ci si臋 ju偶 3 raz. My艣l臋, 偶e powiniene艣 by膰 juz pod dozorem policyjnym i ubezw艂asnowolniony. Je艣li ty nie potrafisz mysle膰, kto艣 powinien my艣lec za ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
nie, nie jestem jakims totalnym cholerykiem czy adehadowcem. Ogolem wlasnie jestem spokojny i zawsze odnosilismy sie do siebie z szacunkiem. Nie wiem, szukam przyczyny czemu tak sie stalo po alko, jakis negatywny impuls, poprzednia klotnia dzien przed i zal? nie mam pojecia.. wiem ze to nie uspr ale sumienie mi pieprzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
tylko w czasie spowiedzi zagl膮dam ksi臋dzu pod sutann臋 po czym dokonuj臋 na nim zuchwa艂ej kradzie偶y kieszonkowej:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
za艂amujecie mnie.. 'material na alkoholika' kobiety wyciagaja jednak dziwne wnioski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
gdyby teraz przysz艂a mnie o co艣 prosi膰 to bym j膮 chyba spa艂owa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
enklawa kiedy艣 pr贸bowa艂am dla niej je藕dzi膰 rowerem, ale jak mi si臋 w艂osy 艂onowe wkr臋ci艂y w 艂a艅cuch to z b贸lu dzwonek odgryz艂em :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
zajmijcie sie czym艣 innym, poprosze jeszcze jakies o obiektywne wypowiedzi. Na prawde zadna z was by nie wybaczyla? pomyslcie ze bylyscie w cudownym zwiazku, kochajacym sie, z przyszloscia. Nie wybaczylybscie z milosc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terefererererrere
Moj facet jak mnie raz powyzywal to na drugi dzien pojawil sie z kwiatkiem i do dzis nie pije w mojej obecnosci :) Ogarnij sie, Czlowieku bo robisz krzywde sobie i innym. Szkoda dziewczyny.

Udost臋pnij ten post