Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 enklawa

bluzgi faceta po pijaku

Polecane posty

Go艣膰 enklawa
przeprosiny nic nie pomoga. Wiem wlasnie, zawsze mi sie cos przytrafi, jej akurat nie bylo gdy pilismy, trafilismy na siebie przypadkiem. Nie wiem jak to jest po alkoholu, wzbudzily sie we mnie zle emocje przez to ze nie gadalismy dzien wczesniej z powodu klotni? Cokolwiek? probuje jakos sobie wytlumaczyc moje chore zachowanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 terefererererrere
Przynajmniej wiesz, ze zle zrobiles. Moze powiedz jej, ze nie bedziesz juz tyle pil i postaraj sie to udowodnic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
nie wybaczy艂abym, poniewa偶 sama pochodz臋 z rodziny alkoholik贸w i wiem na czym ten problem polega. nie chcia艂abym wi臋c mie膰 w swoim w艂asnym domu kolejnego takiego piek艂a, zw艂aszcza serwowanego mi przez osob臋 kt贸r膮 kocham, kt贸rej ufam, z kt贸r膮 wi膮za艂abym plany na przysz艂o艣膰. oj, bola艂oby mnie takie zachowanie w stosunku do mnie, nawet bym si臋 nie ogl膮dn臋艂a, jak jedno z nas wyl膮dowa艂oby spakowane za drzwiami w zale偶no艣ci od tego do kogo mieszkanie by nale偶a艂o. zrozumia艂abym jeszcze, ze jeden jedyny raz... ale trzy? piszesz z sensem i do rzeczy, sprawiasz wra偶enie fajnego faceta, ale alkohol to powa偶ny problem i wola艂abym ju偶 chyba m臋偶czyzn臋 z tysi膮cem innych wad, ni偶 alkoholika. mimo wszystko pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia, szcz臋艣cia, poradzenia sobie z tym na艂ogiem oraz wyrozumia艂o艣ci ze strony dziewczyny, nie wiem. przemy艣l to sobie. mi艂ej nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
rozwodka nie polubilismy sie :) nie jestem chory psychicznie czy uzalezniony od alko, obiecywalem jej ze zrobie wszystko, przestane pic calkowicie, nie pomaga, nie dziwie sie jej no ale jednak, laczylo nas wiele ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
sugerujecie ze mam odpuscic i dac jej spokoj? nie macie pojecia co moje sumienie przechodzi

Udost臋pnij ten post

Ch艂opie, sponiewiera艂e艣 si臋 jak cholera, wyzwa艂e艣 partnerk臋 od dziwki, szukasz wyja艣nie艅 i twierdzisz, ze nie masz zadatk贸w na alkoholika. Od takich to z daleka.

Udost臋pnij ten post

oooooo tak wiele was 艂膮czy艂o, w imie tego ona musi ci wybacza膰 bluzgi, ale ty nie widzisz potrzeby rezygnacji z alko. ONA da艂a ci 3 szanse. By艂aby debilk膮 gdyby da艂a kolejn膮. BRAWO prawdopodobnie w艂a艣nie spierdoli艂e艣 jeden z najwa偶niejszych zwi膮zk贸w. Id藕 na piwko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
21, jestesmy studentami, ja studiuje fizjoterapie, ona ekonomie. Nie wiem co mi sie stalo, jak razem pijemy to jest normalnie. Bylismy u艂o偶ona para, kochajaca sie. Mozliwe jest to ze dzien poprzedni tak negatywnie na mnie wplynal? chodzi o klotnie, nie wiem ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
zapisz si臋 na terapi臋. mo偶e tym udowodnisz jej, 偶e jednak 偶a艂ujesz i si臋 zmienisz. bo same s艂owa nic nie dadz膮. w艂a艣ciwe nie DA艁Y, bo przecie偶 zawali艂e艣 spraw臋 ju偶 kilka razy. wiem, 偶e Ci ci臋偶ko, 偶e zdajesz sobie spraw臋 z b艂臋du. ale, powtarzam, same deklaracje po raz kt贸ry艣 raczej ju偶 jej nie przekonaj膮. poczekaj kilka dni, niech och艂onie, potem id藕 do niej i powiedz, 偶e zapisa艂e艣 si臋 na terapi臋. 偶e sobie z tym nie radzisz, wi臋c zacz膮艂e艣 z tym walczy膰. powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
nie zrozumielismy sie, zrezygnowalem z alko. Nie mam pojecia jak ja do siebie przekonac... straszne uczucie, zrobiles cos czego nawet nie pamietasz, krzywdzac tak bliska osobe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helena89kg
"Id藕 na piwko." - Hahahahaha. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
mozesz wyjasnic jaka terapie? nie jestem uzalezniony od alkoholu, pijemy rzadko, poprostu zdarzylo mi sie. Chodzi o terapie z zakresu, nie wiem.. ZABURZEN PSYCHICZNYCH? nic innego mi nie wpadlo do glowy, zle slowa pewnie dobralem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
poprostu zdarzylo mi sie tez zle zabrzmialo.

Udost臋pnij ten post

mniej-wi臋cej tak 藕le jak ta "dziwka" skierowana do Twojej dziewczyny. 偶eby pokaza膰, 偶e ju偶 nie pijesz musia艂by艣 nie pi膰 kilka miesi臋cy, do tego czasu ona sobie kogo艣 znajdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
dziekuje za wszystkie wypowiedzi, w sumie dalej nie wiem co robic. Kolejna ciezka noc mnie czeka, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
no wlasnie, takze co robic? terapia? jaka? dziwnie to brzmi, tym bardziej ze nie jestem uzalezniony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
my艣la艂am o terapii z zakresu uzale偶nie艅 od alkoholu, ale - faktycznie - widocznie si臋 nie zrozumieli艣my, skoro piszesz, 偶e pijesz sporadycznie. niemniej jednak sam widzisz, 偶e alkohol wyzwala u Ciebie agresj臋. nie powiniene艣 wi臋c po niego si臋ga膰, naprawd臋. :( skoro byli艣cie zgranym zwi膮zkiem, to mo偶e jest nadzieja. ja osobi艣cie nie da艂abym Ci drugiej szansy, ale to ze wzgl臋du na moj膮 rodzin臋 - Twojej dziewczyny za艣 nie znam. nie poddawaj si臋 mo偶e, spr贸buj, przepro艣, porozmawiaj, nie wiem. je艣li jednak zobaczysz, ze Twoja dziewczyna ewidentnie nie ma ochoty na ci膮gni臋cie tego zwi膮zku, to mo偶e rzeczywi艣cie daj jej wtedy spok贸j. tak b臋dzie chyba najlepiej. powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wo藕ny ze szko艂y nr25
ch艂opie nie wiem co ci doradzi膰 ale ja swoj膮 klacz mam 20 lat przy swoim boku a jeszcze dziwk膮 jej nie nazwa艂em nawet po pijaku

Udost臋pnij ten post

a jakby jej sie zdarzy艂o 3 razy sponiewiera膰 na przystanku tramwajowym z przypadkowymi pasa偶erami to co by艣 powiedzia艂? Ona by powiedzia艂a: ale nie wiem jak? Nic nie pami臋tam. Tylko 3 razy. Normalnie jestem pruderyjna. Punkt widzenia zale偶y od miejsca siedzenia. Dla nas jeste艣 zwyk艂a moczymorda. A szuka膰 pomocy to powiniene艣 by艂 po 1 razie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
dziekuje, nie wybacze sobie tego...przez alkohol. Tragedia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e jaka艣 terapia
co do wyrazania w艂asnych uczuc bo masz z tym chyba problem. wszystko kumulujesz i po pijaku to wychodzi... Swoj膮 drog膮, ja bym chyba nie wybaczy艂a. Nawet jakbym palce mia艂a wbija膰 w 艣ciane z tesknoty to jednak wolalabym pocierpiec pare miesiecy niz pozniej byc ponizana cale zycie... Bo niestety nie wierze ze Twoje zachowanie po alkoholu sie zmieni, chyba ze zostaniesz abstynentem. Niekt贸rzy ludzie poprostu nie powinni pic i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemzmiasta
zaden alkoholik nie przyzna si臋 do swojej choroby.a to ze pijesz rzadko to jeszcze nie swiadczy bo jak wypijesz to tracisz film wiec jednak cos jest nie tak z twoja g艂owka. i to ze pijesz rzadko a teraz nawet wcale-nie ma znaczenia.tu ci dobrze mowia. idz si臋 leczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
@wo藕ny ze szko艂y nr25: dobrze powiedziane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
nie mam potrzeby leczenia, kiedy chce moge przestac pic. Dokladnie tak zrobie, sprobuje z nia porozmawiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pips ewakuacja
ale widocznie nie mozesz przesta膰, skoro pijesz rzadko, ale na um贸r, a偶 do urania si臋 filmu i wyzywania Twojej dziewczyny od "dzi*ek"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enklawa
zostane abstynentem zeby jej cokolwiek udowodnic i zeby sobie udowdnic.. nie wiem, nie wybacze sobie tego. Mysle zeby z nia porozmawiac, moze szczera rozmowa, choc nie wiem jakie bede mial argumenty pomoze..

Udost臋pnij ten post