Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umre ze smutku może :(

Mój ukochany (24 cm) zostawił mnie dzisiaj rano!!! czy spotkam jeszcze miłość?

Polecane posty

nie wierzę ;( bylismy razem 3 lata i 8 miesiecy...cudowny seks.... co teraz ze mnąbedzie ? :(((((( gdzie ja znajde drguiego takiego ?

smutne ze mial tylko 24 cm wzrostu. Zostawil cie bo jestes żalosna. ja tez bym cie zostawil. Nigdy nei znajdziesz faceta. Zostaniesz stara panna

Gość Trebron
Sexshop jest pełen kandydatów nawet o pokaźniejszych rozmiarach.

Nie jestem zazdrosny. Czemu mialbym byc. Moim zdaniem 24 cm to kalectwo i nigdy nei chcialbym miec takiego.

nie zamierzam swatac sie z plebsem ktory nie wie co to kuweta hahahahah

SKYnet smutne ze mial tylko 24 cm wzrostu. Zostawil cie bo jestes żalosna. ja tez bym cie zostawil. Nigdy nei znajdziesz faceta. Zostaniesz stara panna ty masz pewnie 2,4 cm :D

Gość Trebron
radzę ci idz do sexshopu mój plastikowy wacuśjuż tam jest

no to teraz jestes tak rozciagnieta, ze juz nie zaznasz przyjemnosci z normalnymi:D:D

kto mi zrobi minetke? :o

TO niech jedzie do afryki czy cos. Tam sa wieksze to bedzie miala wiecej przyjemnosci haha.

najpierw pokaz cipke. My nei kupujemy kota w worku hehe

z minetką to podszyw!! minetki robią faceci z małymi ptakami...miałam cudowne orgazmy a co "kupowania kota w worku" skynet żalisz sie? musisz kupowac seks? hahah :D :D i kto tu jest żałosny...

Nigdy nie placilem za sex chociaz mialem juz kilka partnerek. Nie zale sie. Czemu niby mialbym to robic.

tylko jakiś zaropiały fajfusowaty stulej może siedzieć na kobiecym forum w dodatku w sobotni wieczór!! nie masz życia i znajomych pewno jestes prawiczkiem!! idź walić konia gdzie indziej! to jest forum kobiet i nikt ci nie udzielił prawa głosu

I co to znaczy ze minetki robia faceci z malymi. wiekszej bzdury nie slyszalem nigdy.

Nie trafilas. Jestes pusta zdzira tyle powiem. I wiem ze mam racje.

Każdy może się wypowiadać od kiedy Ty ustanawiasz tu prawo,weź ogarnij lepiej nowego dawce orgazmów z dużym,bo to dla Ciebie najważniejsze.

wogole sadze ze to jakas marna prowokacja. Normalna kobieta nie wchodzilaby tutaj i nei zalila ze ja facet z 24 cm fiutem zostawil. Moim zdaniem to nie jest dojrzale. No ale coz. Sa na swiecie normalni ludzie a reszta to idioci trolle dziwki i plastiki

pinczeska jakas nowicjuszka na kafe próbuje sie przypodobac sky netowi licząc na lizanie worków :o eh wasz poziom faktycznie wyzszy. to jest forum kobiece i moge pisac co chce. a faceci z małymi mogą płakać gdzie indziej !! won z mojego topiku faceci z mikropenami

wyczuwam frustracje. Zalosna jestes . kazdy to widzi. Ale jzu dobrze mzoesz sie wyzalic hehe. najwazenijsze zeby ci to pomoglo. A moze ty jestes facetem z malym fiutkiem. Jesli tak to wspolczuje

Dobrze że Ty nie jesteś nowicjuszką tylko starym bywalcem skoro masz nick nawet nie stały i musisz się kamuflować pod nim,muszę Cię kobieto zmartwić ale już od dłuższego czasu jestem na kafe i nowicjatem nie jestem.Więc brawo za spostrzeżenie. Bo pen to podstawa zacznij od skóry. Wyrażam kobieto swoje zdanie,więc odpowiadam na Twoje pytanie.Nie nie znajdziesz MIŁOŚCI Z 24 CM. Miłość u Ciebie to względność fizyczna.

Może załóż temat na męskim forum,tam może odezwie się pan Z WIELKĄ MIŁOŚCIĄ.

Gość 243423
Jak to możliwe, żeby miał 24 cm??? Jak on go mierzył, razem z dupą?