Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umre ze smutku może :(

Mój ukochany (24 cm) zostawił mnie dzisiaj rano!!! czy spotkam jeszcze miłość?

Polecane posty

byc moze ale sa dziewczyny tez ktore chodza do lozka z linijka i mowia do faceta pokaz t ogo zmierze bedzie fajnie a potem sie chwala kolezanka jaki jest hehe zalosne. Tak samo faceci co sie podniecaja i chwala swoim panienka ile maja. I mowia kochanie patzr jakeigo mam wielkiego ma az 24 cm a ona na to to wez mnei zerznij. To wszystko jest bardzo dojrzale. Ja jak chodzilem z dziewcyznami do lozka to nigdy nei pytaly ile on ma cm robilismy swoje mowily ze bylo super i tyle a potem powtorki co jakis czas. ale zeby z metrem do lozka chodzic. zalosne.

hmm 24 we wzwodzie :) cudowny był...mielismy wiecznie trwać a tu bum...i go nie ma ehh szkoda... no nic może znajde jeszcze miłość...a wy zakłamańce możecie udawać że kutasek 7 cm to cudo ale i tak rzucicie faceta z mikrusem dla faceta z prawdziwym koniem

Gość golciaa
ej nie ma sie co łamać : kiedyś jak mnie zostawił kochanek z 21 cm to też płakałam rzewnie 3 tygodnie a pozniej pojechałam na wakacje i poznałam Serba...miał wielką wielką maczugę. a jak pchał cudownie... zapomniałam o tamtym a drugha korzyść z faceta z małym członkiem - może wsadzać ci w kakao . facet z dużym raczej nie może

widze ze penis jest dla takich dziewczyn jak wy najwazneijszy. A jakas milosc wiecie co to jest w ogole. niepotzrebna wam. Inne uczucia charakter itp. ta cala otoczka jest neiwazna. Na piwerszym miejscu penis. musi byc ogromny. Moim zdaniem to jest zalosne i niedojrzale. Ale to wasz wybor i ja go nie neguje.

Gość panom z napletkiem mówimy nir
co za idiocijeszcze wierzą w miłość.seks to podstawa życia. tak mówi pismo świete

Gość golciaa
Paul Oakenfold Ft. Pharrell Williams - Sex 'N' Money polecam niedowiarkom girls just want sex and money!!!!! tylko dziewice i brzydule chcą akceptacji i miłości. prawdziwe laski mają atuty wykoszystują je na przyjemnosc i korzysci materialne!!!

Ty pewnie czytales pismo swiete tak hahahah. Pewnie nawet zadnego w domu nei masz

ja też jestem atrakcyjna i mogę mieć faceta z duzym po co mi facet z kikutem? co ja siostra miłosierdzia jestem?

Gość panom z napletkiem mówimy nie
ocho wypowiedział sie spec od analu ;D uwaga SKYnet to gej pisał na topiku o analu że uwielbia posuwać i byc posuwany :o :o

ojoj wyczułem frustracje w tym komentarzu hahah . Pamietaj to ze ty lubisz byc posuwany to nieznaczy ze kazdy lubi. Zawsze mnei zastanawailo to, piszesz skynet to gej. Niewiedzialem ze mnie znasz haha. Nic o mnie nei wiesz i takie wypowiedzi swiadcza o twojej ułomności umysłowej. Idz juz do szkoly moze sie czegos nauczyc aczkolwiek uwazam ze na to jzu za pozno i do konca zycia zostaniesz oferma

A co do ciebie autorko. Masz racje po co ci kikutek, nei jestes siostra milosierdzia ty tylko jestes pusta zdzira wiec to wiadomo ze bedziesz chciala miec duzego fiuta. ja to rozumiem i szanuje

Gość blipppa
"wyczułem frustracje w tym komentarzu" a ja wyczulam brak mozgu, w kazdym twoim komenatrzu

Gość kuuurna
dobra skynet, wyraziles juz swoja opinie, wiec teraz mozesz grzecznie wypier­dalac :)

Gość Gabriel Solis
skynet, jestes gejem? :O

Sami wypierdalajcie leszcze. hahaha jaka zlosc przez was przemiawa. Kurwa nieudacznicy

Gość Gabriel Solis
taaa bo twoj komenatrz odzwierciedla nieskalany spokoj i zrownowazenie. frajer :D

W mojej zagrodzie mam ja łogiera. Ma łon chiba ze 40 centymetry jak mu stanie. jak mas ty dziewucha dobry posag to wos zapoznom

Ale sie produkujecie zeby mnie obrazic. A ja to jebie. Ale milo popatrzec jak ktos poswieca mi czas zeby mi odpisac hahaha pokoj bracia i siostry hehehe

Gość ciassteczko
powiedziala osoba ktora jako jedyna w tym topiku stale odpisuje od wczorajszego wieczora. nie pograzaj sie czlowieku, juz wszyscy maja cie w dupie tylko ty sie strasznie podniecasz. 😴

Gość lepszy?
Jeszcze niewiadomo po co, odświeżyl wczorajszy topik. Chyba, żeby powylewać dalj swoje frustracje, jakw idac mu to pomaga, a zarzuca to samo innym. ahahaha

Ja poprostu lubie besztac takich frajerow jak wy. Sprawia mi to perwersyjna przyjemnosc i tyle w temacie ofermy. A wy sobie myslicie niewiadomo co hahaha zalosne nie spinajcie sie juz tak bo wam żyłka peknie haha To jest chyba jedyne forum na ktorym mozna posmiac z ludzi. Bo tutaj poznaje sie prawdziwa nature czlowieka. Zreszta jestem tu anonimowy wiec chuja mozecie zrobic. Mozecie napsiac kolejny durny i nic nie warty komentarz i tyle. jestescie nikim haha

Gość benedykt brał lekcje w empiku
skynet jestes żałosny spakuj swoje stulejarskie literki w woreczek i potrząsaj nimi jak do tej pory potrząsałeś worami na widok dody :o

nie pierdol glupot cymbale. Napisz choc raz cos madrego.