Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kło ułanul-in

Co faceci widzą w dziewicach?

Polecane posty

Gość Kło ułanul-in

Nie rozumiem tego. Kolega mi ostatnio powiedział że może sobie spać ze wszystkimi laskami ale na żonę to chce dziwice. Raz się przespi z dziewczyna i już nie będzie dziewica więc o co halo. Faceci tłumaczcie się

Gość dsadfasfasf
Bo żaden facet nie chce lizać cipki swojej żony wiedząc że miała w niej jakiegoś obcego kutasa :P No i dziewice są "czyste".

Gość Kło ułanul-in
Dobra dobra a jak wy zaliczacie pokolei co popadnie to jest ok tak?

Gość aaaaaaafily
bo sa popieprzeni, mysla ze dziewica zechce takiego co kijek we wszystkim maczal

Gość dsadfasfasf
A ja napisałem że nie dziewicę są złe?? Ja nie mam takiego myślenia że jak żona to tylko dziewica :P,ale nie powiem że może nią być :P

bo chcą być jej pierwszym partnerem seksualnym i mieć jej "cnotę" na własność ;)

Gość dsadfasfasf
Levviatan A to jak rozdziewiczy dziewczynę,ale nie będzie ona później jego żonom to nie będzie jej cnoty miał na zawsze ??

Gość Kło ułanul-in
Najpierw sami chcieli by wszystko przelecieć a później pretensje że sory ale nie jesteś dziewica. To nie trzeba było nas ciągnąć do łóżka dupki..

Gość malenka milosc
ak to ktoś mądry powiedział : jeżeli facet chce tylko się bzykąc, będzie chciał nie dziewcie - mniej klopotów - jeśli bedzie chciał czegoś więcej - dziewica ja sama mam 23 lata i jestem dziewicą, czekam na prawdziwą miłosc - jak dotąd sami tacy, którzy widzieli we mnie tylko "obiekt sexualny"...

Gość dsadfasfasf
Kło ułanul-in Widzę że chyba jesteś zakochana w tym koledze,ale że nie jesteś dziewicą to wiesz że nie masz szans na inny układ niż taki opierający się na seksie. Zgadłem??:P Bo skąd u ciebie takie rozgoryczenie??

Gość nm,nbmbmbmnb
Dziewica w dzisiejszych czasach do rzadkość. Dobrze mieć dziewczynę/żonę, o której wiemy, że nie dawała dupy na prawo i lewo byle komu ;)

Gość wwwwwwwwwwwwww
a kto by chcial w sobie kutasa ktory rucha; byle szmaty?

Gość wwwwwwwwwwwwww
faceci roznosza chorobska bo ruchaja wszystko co na drzewo nie ucieka tfu, ja tez chce faceta prawiczka bo oni sa czysci:D

Gość Kło ułanul-in
Znam go od dziecka bawiłam się z nim w piaskownicy. Nie jestem w nim zakochana bo mam chłopaka już od 1.5 roku którego KOCHAM i wierzcie lub nie ale jestem dziewica:)

wwwwwwwwwwwwww -> dlatego ja chciałbym dziewicę i też oferuje w zamian własną czystość ;)

Gość dsadfasfasf
Kło ułanul-in To w czym masz problem skoro masz faceta??A to że twój kolega z piaskownicy tak uwarz nie oznacza że wszyscy faceci tak uważają :P Dla osobiście nie miałoby to takiego znaczenie czy moja żona była dziewicą czy też nie zanim ją poznałem.Liczy się to co jest teraz a nie to co było :P

"faceci roznosza chorobska bo ruchaja wszystko co na drzewo nie ucieka tfu, ja tez chce faceta prawiczka bo oni sa czysci" Ruchają inne baby takze bilans wychodzi na zero

Gość Kło ułanul-in
Jestem pewna, że mnie nie zdradza naprawdę znam go bdb nie byłby w stanie mnie zdradzić. Wiem że nie wszyscy uważają że na żonę tylko dziewica ale kumpel mnie tym rozbroił...jest z dziewczyna która ma 24lata i z tego co mówił jest dziewica a to jest taka laska że.. Nie wiedziałam że są dziewczyny które z tym tak czekają.

Gość ja czekam na dziewice
innej nie chce

Gość Major Oklahoma
"jest z dziewczyna która ma 24lata i z tego co mówił jest dziewica a to jest taka laska że.. Nie wiedziałam że są dziewczyny które z tym tak czekają." przed chwilą sama pisałaś, ze jesteś dziewicą

1. Nie chcą, żeby miała porównanie z innymi. 2. Mieliby wrażenie, że każdy facet, którego mijają mógl z nimi spać.

Gość Kło ułanol-in
Bo myślałam że tylko ja jestem taka staromodna. Dziewczyny z klasy jak się dowiedziały to mówiły że jestem głupia że po co czekać. Druga połowa nie uwierzyła

Gość ale sie dobraliscie
mam swoje lata i powiem co sadze o takich facetach: sa zakompleksionymi frajerami. Ja wyszlam za maz za mojego pierwszego faceta i nie zaluje, ale jakbym miala jakies 20 lat, to bym poprobowala innych :D. A jakby jakis mial jakies "ale" to skonczylabym znajomosc i tyle.

To jest żałosne i śmieszne... Ale mój facet też się puszy z dumy że mnie rozdziewiczył... Nie zrozumiesz ich :o...

Gość wiecie co ja tak wam
powiem.Mam kolezanki,ktore byly dziewicami jak za maz wychodzily i po latach jak emocje opadly,mezowie przestali byc mili etc to poszly sprawdzic jak to jest z innymi.Ja wiem jak to jest bo mialam trzech facetow przed mezem(no wiem to smieszne w dziesiejszych czasach tylko trzech,ale ja juz pani czterdziestoletnia jestem he he)i nie musze niczego sprawdzac.Mam wrazenie,ze tacy panowie,ktorym zalezy na dziewistwie to sa zakompleksieni i boja sie porownan.

Gość no wlasnie cos w tym jest
sama jestme z facetem od 8 lat - jego pierwsza - i co z tego ze sie nie bzyskalam z innymi? skoro teraz ciekawosc mnie zzera jak to jest z innym, i z drugiej storny... " tak juz zawsze tylko z tym jednym? do konca zycia?"eech

Gość A może niektórzy
nie boją się porównań,i u takiej mają szanse bo dziewica i prawiczek mogą mieć podbne charaktery.A to,że emocje opadną po latach i pojawią się myśli o innych to takie jest życie,różne można mieć myśli,nie trzeba ich realizować koniecznie.