Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc atrakcyjną

Jakie kobiety są atrakcyjne dla facetów?

Polecane posty

Gość Lortmab
Ja szukam kogoś na stałe wlasnie i mam podobny problem, mimo iz jestem facetem.

Gość malagagkakak
a dlaczego inne laski które mają facetów zazdroszczą komuś kto dobrze wygląda a jest sam? ja tak mam... staram się dobrze wyglądać bo chce ładnie wyglądać, dodaje mi to pewności siebie, ale jestem sama i mam wrażenie że koleżanki chcą mi czasem za to "wbić szpilę"

Gość ołmajgad1223
ja mam wymiary 90-63-91, 53 kg, 170cm ciemne włosy za łopatki, jasna cera, równe zęby, lekki makijaż no i co tego, że wszyscy mi mówią jaka jestem świetna z wyglądu jak i z charakteru skoro mam życiowego PECHA, że podobają mi się faceci, ktorzy są już zajęci??? a którym ja się podobam nie odpowiadają mi i tak sama juz od roku... szlak nie trafia/

Gość malagagkakak
ołmajgad1223 mam tak samo:) no może z innymi wymiarami... i mam wrażenie że ludziom to przeszkadza....

Gość ołmajgad1223
słuchajcie to nie chodzi o wygląd, albo się ma szczęscie w miłosci albo nie i tyle. Ja myśle, że na moją rodzinę ktoś rzucil urok, bo nikt w tej dziedzinie nie może sibie życia ulożyć.

Gość ołmajgad1223
ja na szczęscie nie mam znajomych, ktorzy mi zazdroszczą, ale jak slysze po raz 10ty "dlaczego Ty nie masz faceta" to mnie po prostu coś trafia i mam ochote krzyczeć.