Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witkacy91

Największa ilość masturbacji za dnia. Ankieta

Polecane posty

1.Ile razy dziennie się masturbowałeś/ aś rekord! 2.Gdzie 3.Czym, za pomocą czego. 4.Ile masz lat. 5.Kobieta czy mężczyzna.

Gość dgdfhfg
1. kilkanaście 2. w pokoju 3. wibrator 4. 23 5. kobieta

Gość gość
1. 9 razy. 2. Różnie. Dom, kościół, las, pokój chłopaka. 3. Dilda, palców, wibratora 4. 19 5. Kobieta

Gość ojciec roman
1. 666 razy 2. W zachrystii na plebani w kurii w konfesjonale 3. Ministrantem zakonnica z biskupem i wikarym 4. Menszczysna

Gość gość
1.Ile razy dziennie się masturbowałeś/ aś rekord! 9 2.Gdzie W DOMU. WTEDY STUDIOWAŁEM, MIAŁEM ROLNY DZIEŃ I UCZYŁEM SIĘ W DOMU 3.Czym, za pomocą czego. RĘCZNIE. WSPOMAGAJĄC SIĘ LITERATURĄ 4.Ile masz lat. JAKEIŚ 20. 5.Kobieta czy mężczyzna M Zaplanowałem to wcześniej. Chciałem zobaczyć ile wyrobię. Zacząłem od rana o powtarzałem w równych odstępach czasu - ok 2h. Dociągnąłem do wieczonra. Ciekawe co by było, jakbym miał więcej czasu :-)

Gość malgosia z bajki
Chlopaki! Ile wasze jaja wtedy musieli wtedy spermy nabierac ...

Gość SomeoneBetterThanYou
1. Kilkanaście, zazwyczaj po 10-15 nie mam siły liczyć :) 2. W pokoju, w łazience. 3. Ręką i z pomocą poduszki :) 4. 17 5. Kobieta.

Gość gość
1.Kilkanascie? Nie liczylam, ale trwalo to caly wieczor i noc 2.W lozeczku 3.Paluszek, rog kolderki 4.Kobiet nie pyta sie o wiek 5.Kobieta