Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3252523

Ile książek w życiu przeczytaliście?

Polecane posty

Gość 3252523

jesli chodzi o literature piękną? Czyli - tych nie- naukowych, może byc z lekturami, i ile macie lat... Mniej więcej oczywiście bo dokładnie chyba nikt nie wie...

Gość faktycznie paskudny
31 lat, predzej bym zasnela zanim doszlabym do polowy

Gość 3252523
ja ostatnio próbowałam liczyć i wyszło mi że ok. 250-300, ale kto wie dokładnie....

Gość nie mam pojęcia ile
ja podobnie jak bazienka, ale... ale po osiągnięciu jej obecnego wieku średnia mocno mi spadła ;-)

Gość 3252523
bazienka- to dziwne masz załozenia, nie czytasz nic poniżej 300 stron??? Jak miałaś 4 lata i czyta las już to szok, gratulacje,

bazienka nie piertol to byś musiała co trzy dni kolejną książke skończyć. A jak byś tak robiła to byś nie chclała wódy i byś nie pisała piertół na kafe :o

Gość 3252523
Ja właśnie jak robiłam moje statystyki to wyszło mi, że wiekszość przeczytałam w podstawce. Potem chytba za duzo nauki już było... :(

ej nie czaje, nie wiem...czytam juz ktoryus raz jakis temat gdzie wypowiada sie bazienka i z automatu bluzgi albo po prostu nimile nastawienie...co was tak irytuje ludzie, co ona takiego pisze ze sie w was gotuje, powie mi ktos? co do tego tematu czyta dziewczyna ksiazki, takie ma hobby troche ich bylo, co w tym zlego. dziwnego?

Gość DW_czytelnik
Czemu nie-naukowych? A te naukowe to gorsze?;) Nie chce mi się odliczać, bo czytam też naukowe, choć więcej popularnonauk., lit. faktu itp., literaturę piękną bardziej w czasach szkolnych... Prowadzę spis, założony w 1994 r. (miałem 15 lat - ale wpisałem też z pamięci trochę książek - kilkadziesiąt, może100 - przeczytanych wcześniej) Łącznie do 15.08.2013 przeczytałem 1133 książki. Mam 34 lata.

Gość miraela
Mam 24 lata. Około 400, ale nie potrafię podać dokładnie.

Gość gość
Od początku tego roku już 18 mam przeczytanych i 2 kolejne prawie kończę. W całym życiu bardzo dużo książek przeczytałam, niestety nie jestem w stanie powiedzieć ile. Do prowadzenia statystyk (i nie tylko) polecam stronę www.lubimyczytac.pl, szkoda że dopiero niedawno ją odkryłam

Gość gość
22lata 1 mały książę :)

Gość Wielka Cindy
Mnóstwo. Kocham czytać. Średnio czytam 1-2 książki na tydzień.

Gość nie dowiesz się nigdy
mam 20lat. kocham czytać. nie zliczę ile książek przeczytałam.

Gość gość
21 lat, "Pilot i ja" - pierwsza klasa podstawówki, i tak całkiem nieźle zdałem maturę z polaka, jednak coraz częściej mam ochotę zabrać się za czytaniem książek, bo chyba nawet patologia przeczytała w życiu więcej niż ja ;)

Gość łyska z pokładu idy
"od łyska do idy" che che che a tak na serio w dzieciństwie czytałam bardzo dużo,chowałam się na strychu żeby mnie nie nagonili do jakiej roboty potem trochę mniej, ale i tak według mego męża za dużo czytam, oczy popsuję :D

Gość gość
22 lata - średnio 1 książka tygodniowo, książka - minimum 300 stron, głównie fantastyka. Zależy też od możliwości finansowych bo lubie kupowac książki - marzy mi się własna duża biblioteczka w domu, mam już prawie 400 pozycji :)

Gość gość
Nie mam pojecia ile ksiazek przeczytalam do tej pory. Jestem bardzo wymagajacą czytelniczką, nie pochlaniam kazdej ksiazki ktora mi wpadnie w rece. Mam juz 28 lat, ale chyba nie przeczytałam wiecej jak 100.

Gość gość
Jeśli by nie liczyć lektur i tych niezbędznych na studiach to: max 5-6 / mam 27 lat

Gość gość
parę setek, niektóre kilkukrotnie tysiąca raczej nie przekroczyłam :)

Gość gość
przepraszam jeszcze wiek - 24 lata prawie wszystkie przeczytałam do 19 rż, od tamtej pory zaliczyłam może z kilkanaście (nie było czasu na studiach)

Gość cała masę
czytam wszedzie gdzie sie da,uwielbiam czytac.

Gość gość
moze z 10 przeczytalam, mam 22 lata.

Gość gość
1- Ojciec Chrzestny