Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noka__

Ubranie ma moc przekonalam sie!

Polecane posty

Gość Noka__

Ostatnio zaczelam chodzic w spodniczkach, tunikach, do tego rajstopy i nie wierze w to co sie dzieje! Na kazdym kroku slysze komplementy, nikt juz nie mowi ze jestem chuda tylko sexi, wszyscy ktorych znam patrza na mnie tak jak nigdy, po prostu ogromny szok! Moje poczucie wartosci siegnelo zenitu, czuje sie rewelacyjnie :) A nie nosze nic ekstrawanckiego, jakas czarna tunika, "grzeczna" olowkowa spodnica, a wczesniej rowniez nosilam dopasowane rzeczy ale zawsze spodnie, najczesciej jeansy-rurki plus rozne góry. Polecam takie przemiany :)

Gość koteczka27
No kochana Ameryki nie odkryłaś :D Wiekszość kobiet ma tą technikę w małym palcu Pewnie stąd także trochę powiedzenie : kobieta zmienną jest :)

Gość Noka__
Widocznie dopiero wkraczam w swiat kobiet :D Z 25 latami na karku ale lepiej pozno niz wcale ;)

Gość Noka__
ale ryj nadal ohydny :(

Gość anżella
nie wiem o czym mówisz ,bo nigdy na brak adoratorów nie narzekałam :P

No pewnie, ubranie to jedna z pierwszych rzeczy jakie się zauważa i może dodać solidne kilka punktów do oceny. To szczególnie ważne dla was kobiet, których priorytetem jest podobanie się innym - wtedy czujecie się dobrze :)