Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammy bunny

czy ktoś z wasz kupił Smakowitą de luxe? naprawde pachnie chlebem?

Polecane posty

Gość sammy bunny

nie kupowałam i sie zastanawiam czy warto. a z drugiej strony myśle że to głupie żeby masło pachniało chlebem. prosze o opinie.

Gość CalistaKala
mam 12 lat i moja mama ja kupowała... na prawdę pachnie chlebem i dodaje zwykłemu chlebowi prawdziwego smaku.. ale mama ostatnio przestala kupowac, bo podobno jest szkodliwa...

Gość gość
Ja kupilam, rzeczywiscie jest pachnaca i calkiem niezla, jednak maselko to maselko

Dlaczego głupie? Przecież maslem/margaryna smarujemy chleb. Tak, smakowita pachnie chlebem, nawet daje delikatny posmak świeżego chleba. A czy jest szkodliwa to nie wiem. Kiedyś kupowałam.

Gość nico88
Kupiłem ostatnio Smakowitą de luxe. Ta margaryna śmierdzi chemią. Jeżeli komuś wydaje się, że to zapach chleba to znaczy, że reklama działa. Więcej nie kupię tego smarowidła. W sklepach są dużo lepsze margaryny o lepszym składzie.

Gość no nie mogę znowu
Nie jedzcie żadnych margaryn, mixów itd; naczynia tylko sobie tym świństwem zapychacie. A za parę lat udar :(

Gość ewatestuje
Margaryna paskudna w smaku i zapachu. Jak dla mnie to zalatuje przypalonymi orzeszkami, sama chemia. Nie ma nic co przypomina w smaku lub zapachu świeży chleb. Psuje jakość i aromat kanapek. Nie polecam.