Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowa mama 09

gdzie nad morze we wrzesniu z małym dzieckiem - bardzo prosze o propozycje

Polecane posty

Gość kwietniowa mama 09

jade pierwszy raz nad morze i nie wiem gdzie mozna odpoczac z dzieckiem 2 latka , jesli macie jakies sprawdzone miejsca prosze o namiary

my we wrześniu z córkami jedziemy do Ustki. Byliśmy tak kilkakrotnie i zawsze wracamy zadowoleni. Tyle, że my nie wymagamy wielu atrakcji. Ale z tam małym dzieciaczkiem też ich nie wymagacie wielu. Są tam placyki zabaw, karuzele na promenadzie. My we wrześniu trafiamy zazwyczaj na dobrą pogodę, więc sporo czasu spędzamy na plaży

i ja byłam w tym roku w ustce z 3 miesięczną córcią było pięknie i szczerze nigdy nie widziałam tyle rodzin z małymi dziecmi,wszedzie wózki,udogonienia w postaci podjazdów dla wózków i przewijaki w czystych toaletach,wjazdy na plażę tak że nie trzeba było targac wózka po piachu zeby rozłozyc się na plaży.dużo aptek,markety polo i biedronka,netto,więc wszystko co potrzebne maluchowi i ich rodzicom.było tez sporo atrakcji dla nieco większych szkrabów ale my byliśmy w sezonie wiec nie wiem jak to będzie we wrzesniu.

Gość ja rok temu byłam z 10-m-czną
córką w Świnoujściu i tera prawie dwuletnią i bardzo jej się podobało. Na plaży są place zabaw, przy deptaku również. Weź jeszcze pod uwagę, aby wybrać taką miejscowość w miarę najbliższą swojego miejsca zamieszkania, aby podróż nie była zbyt długa. My jechałyśmy 5 godzin.