Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robię

Założyłem konto na sympatii - chyba jestem desperatem...

Polecane posty

Gość co ja robię

Do tej pory uważałem, że założenie konta na jakimkolwiek portalu randkowym to ostateczność. Teraz sam założyłem tam konto i uważam, że to chyba akt desperacji z mojej strony. Czy uważacie podobnie ? Czy uważacie, że konta zakładają tam tylko ludzie z problemami emocjonalnymi ?

Gość pasibrzuch chudy
a ja założyłem wczoraj ale nie ze swoim zdjęciem, tylko jakiegoś lalusia. będę się przekonywał jaki jest stan emocjonalny polskich kobiet. :P

Gość abf
ja to sprawdzalem wstawilem prywatne zdjecia jakiegos modela w tydzien dostalem kilkadziesiat oczek i ponad 60 wiadomosci :O w roznym wieku , od malolat i 30 parolatek ... do lozka by odrazu wskoczyly :O

Gość orbitalna
Oj Panowie, Panowie.. portal randkowy to "miejsce" do poznania kogokolwiek jak w sumie kazde inne...Dziwicie sie,ze babeczki leca na przystojniakow? Przeciez wy tez szukacie tam najczesciej kobiet o wygladzie Barbie...wiec?

Gość kafeteria rules
Zespół kafeterii życzy owocnych poszukiwań na sympatii ;)

Gość ja nie narzeekkaam
Ja na zainteresowanie nie narzekam :) bo nie jestem pasztetem :D

Gość nie jestem mamą
ja też założyłam ale nie jest lekko...w realu poznanie kogoś dla mnie przychodzi mi 1000x łatwiej i szybciej i trafniej. fota nie pokaże ci jak ktoś się porusza, jak mówi, tej aury wokół człowieka...a to jest bardzo ważne. to szukanie igły w stogu siana

Gość abracadabrraaa
ja założyłam konto na innym portalu, założyłam tak na poważnie ale jak dostałam kilka maili od facetów w różnym wieku to potem zaczęłam sobie robić bk, nic ponad to. Faceci są nastawienie głównie na seks, łatwe zamoczenie i wszystko są gotowi zrobić by osiągnąć cel. Bajery takie, że ryłam pod stołem. Ale góruje na misia, biednego żuczka co to szuka miłości, dawno nie miał kobiety i w ogóle w zamyśle liczy, że babeczka wszystko za niego zrobi, lotem błyskawicy ściągnie majtki i wyssie wszelkie soczki biednemu misiowi.

Gość to jak mam //...
no wlasnie... mam to samo , facet zaznaczyl chce dzieci , pisze o sobie fajnie itp... przychodzi co do czego , to ma ochote tylko na seks :O

więc życzę Ci powodzenia, dwa razy się przejechałam ale trzeci to był strzał w dziesiątkę - miłość od pierwszego spotkania nie poddawaj sie