Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaa.

Jak zaplanować płeć dziecka ?

Polecane posty

Gość Olaa.

Ktoś kiedyś tłumaczył mi coś z dniami płodnymi. Wiecie coś o tym ?

Gość Olaa.
up

Gość Sasunia24
zobacz topik chiński kalendarz płci !!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy mozna wierzyc chinskiemu
kalendarzowi plci, wg ktorego plec dziecka zalezy od miesiaca poczecie i wieku matki??? a co, jesli seks byl w ostatnich dniach miesiaca przypadajacego na chlopca, a do zaplodnienia doszlo juz w nastepnym miesiacu, przeypadajacym na dziewczynke??? co, jezeli uprawiamy seks na godzine przed koncem miesiaca? przeciez do zaplodnienia nie dochodzi automatycznie w momencie stosunku??? niech mi ktos racjonalnie wytlumaczy ten chinski kalendarz plci, bo trudno w niego uwierzyc, choc rzeczywiscie sie sprawdza!!!

Gość only you can stop me
ja bym nie wierzyła w ten kalendarzyk, wg którego obliczamy płeć na podstawie wieku matki i miesiąca poczęcia, u mnie się nie sprawdził. dziewczyny trzeba wsłuchać się w swoje ciało, wiedzieć jak to dokładnie jest z tą owulacją, dniami płodnym itp. Moim zdaniem najlepiej iść do ginekologa on sie na tym lepiej zna, chociaż nie zagwarantuje nam wymarzonej płci dziecka, to podpowie w jakim czasie zwiększyć szanse na okresloną płeć.

Gość karolka8512
wszystko zależy od cyklu czy są regularne, no i obserwacja swojego ciała żeby wiedzieć kiedy są dni płodne ja np wiem co i jak po obserwacji śluzu, mówi się że jak się chce mieć dziewczynke to trzeba kochać się przed owulacją, a chłopca w dzień owulacji albo dzień po i pozycja stosunku na pieska( przy owulacji śluzu jest zazwyczaj dużo jest przezroczysty i ciągnący sie przypominający wygląd białko jaja kurzego)w czasie owulacji może też bole dość jeden z jajników)

Ja w ten chiński kalendarzyk nie wierzę bo wychodzi z niego, ze moja córka miała być chłopcem ;) Teraz znowu mi wychodzi, że będzie chłopiec wiec nastawiam się na drugą dziewczynkę ;)