Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka czarnego wozka

CZARNY WÓZEK- co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość posiadaczka czarnego wozka
ja osobiscie nie widzialam wysypu czarnych wozkow. W swoim miescie moze raz widzialam takowy wozek, ale faktem tez jest, ze nie bardzo zwracam na to uwage

Gość fffffffffff
tepa locha jestes ty skoro uwazasz ze jezeli ktos wybiera gustowny wozek, od razu ma malowac pokoj na czarno i ubierac dziecko w takie kolory, dawno nie bylo tu takiej ograniczonej debilki jak ty.. dziwne czemu ''gwiazdy'' nie funduja sobie wozkow w kwiatki z najebanym plastkiem na butelki i inne gadzety jak to zwykle bywa w wozkach z allegro..??? niestety ale wystarczy wyjechac na wies i tam masz wozkow w kwiatuszki i pstrokate kolorki od groma..

Gość zielony ludek
ja nie wiem skad w Polakach takie przeswiadczenie ze czarny kojarzy sie z zaloba. kurcze.dziewczyny !!!mamy XXI wiek. przeraza mnie to ograniczone myslenie co niektorych. czarny ..kolor jak kazdy inny.

A ja uważam że czarny to bardzo elegancki kolor. A wózek można "ubrać" w kolorowe dodatki. Fajna kolorowa pościel, kocyk, zabawki dla dziecka. Takie wózki kolorowe, upaćkane jeszcze dodatkowo rysuneczkami i napisami kojarzą mi się z modą odpustową.

Gość magnolka24234
do"nie bylam tam, ale bylam w" Podałaś stronę gdzie są fajne kolory wózków, a tam też jest czarny :D Mnie osobiście bardzo się taki kolor podoba. Jest stonowany, elegancki.

Gość ja mam czarny
A ja mam czarny i nie żałuję. Niekoniecznie byłam zdecydowana na czarny wózek, ale akurat aukcja się kończyła miałam szansę okazyjnie kupić nowego X-Landera, na którego polowałam od początku ciąży, a akurat tak się zdarzyło, że dostępny był zielony (nie cierpię zieleni) i czarny- z miejsca się zdecydowałam. Co do pogrzebowego porównania, byłam w życiu na kilku pogrzebach dzieci i żadna z trumien nie była czarna

tak magnolka, i napisalam ze kiedy kupowalam swoj wozek jedyny dostepny byl w kolorze czarnym:) pierwsza seria tego wozka byla dostepna w 2010 roku, wowczas nie bylo innych kolorow:) pamietam ze jak juz kupilam wozek po jakims miesiacu wyszly wozki szare, a teraz widze za sa tez inne kolorki:) osobiscie i tak wole czarny:) no i przepraszam za skladnie skoro to az tak cie razi:)

Gość Dolinkaahh
mi sie szybko znudzil i w lato slonce przyciaga i jest masakra wiec zmienilam na czerwony

Gość baryłłka
Dla mnie czarny wózek jest tak samo dobry jak każdy inny. Zresztą trawie tylko wózki jednokolorowe - nienawidze tych odpustowych modeli w kwiatki, kółka, kreski, kratkę i fale plus tysiąc jebutnych kolorków. Niemowlęce akcesoria maja to do siebie, ze na każdym jednym chujstwie jest a to króliczek, a to tygrysek, a to wstążeczka, tak ze przynajmniej niech ten wózek będzie jednokolorowy - dla mnie oczywiscie, jak kto inny chce miec cyrk, to jego interes i mnie to nie obchodzi. Ja mam wózek w kolorze "błotnistym", jestem bardzo zadowolona. Jak sie do czarnego wózka wsadzi niemowlaka z kocem, śpiworem czy czym tam jeszcze, to i tak bedzie wystarczająco kolorowo. Aha, ktoś tu autorki pytał, czy ma tez czarne ubrania dla dziecka. A przepraszam, nie może byc nic czarnego? Ja mam dla swojego dziecka różne kolory (ani jednej szmatki różowej, jakby kto pytał, bo bym sie porzygała chyba) - białe, żółte, zielone, czerwone, niebieskie - i mam też czarne, szare i granatowe. Myślę, ze dziecko w czarnym body i pomarańczowych gaciach nie wygląda jakby szło na pogrzeb. No chyba że ktos chce miec non stop landrynkę w domu, to oczywiscie należy kupic wszystko w pastelkach, a najlepiej różyk i błękit, żeby każdy z daleka rozpoznał płeć. Plus oczywiscie kolczyki dla dziewczynki

Gość mamusiakubusia5557
Mnie osobiście też się podobają takie wózeczki sama kupiłam na allegro czarno-błękitny. Ma całą budkę czarną gondola jest błękitna i zastanawiam się tylko czy ta czarna budka na lato jest trafionym pomysłem. Chodzi mi o to czy nie będzie dziecku pod nią gorąco jako że czarny przyciąga słońce? Może posiadaczki czarnych wózków podzielą się swoim doświadczeniem? Trochę mnie to martwi...

Gość to baaardzo dobrze
czarny wozek jest super i bardzo praktyczny po za tym nadaje sie i dla chlopca i dla dziewuszki. sama taki mam dla swoich chlopakow. nie sluchaj glupich komentarzy, miej swoje zdanie :)

Gość ja również mam
czarny wózek (spacerówkę) http://allegro.pl/wozek-parasolka-rock-star-baby-turbo-black-i1543076271.html dodam że mam tez czarne łóżeczko tej samej firmy takie jak w linku http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-rock-star-baby-zebra-i1543075035.html Uważam że czarne rzeczy sa świetne, a jak dodamy kolorowe zabawki to wygląda to naprawde super

Gość Rock your body 2
Czarne rzeczy są piękne, ale rzeczywiście w lato w czarnym wózku można ugotować dziecko :( Ja mam granatowo czarny z przewagą granatu, koleżanka ma zielony i powiem wam, ze naprawdę na słońcu jest róznica :( To co dopiero w czarnym..... :O

Gość Ewelina i jej wózek
Ja też mam czarny wózek. Jest bardzo nowoczesny z wyglądy i uważam że kolor czarny idealnie do niego pasuje. Ja mam orbit baby g2, najpopularniejszy jest w kolorze czerwonym, ale mnie się czarny podoba. Uważam że jest to bardzo praktyczny kolor ponieważ nie brudzi się tak. Mój wózek jest bardzo funkcjonalny, jest wygodny i nowoczesny, kolor czarny jest teraz modny więc wszystko ze sobą gra, mnie się nikt nie czepia koloru

gdyby nie to, że odkupowałam używany, też wzięłabym czarny, ew. z jakimiś małymi detalami w innym kolorze. a tak żona brata miała chłopaka, i dlatego mam wózek żarówiasto niebieski, turkusowy raczej ;/ i dosłownie każdy kto nas widzi myśli, że mamy chłopca. ja lubię rzeczy uniseks.

Gość gość
Wbrew wszystkim i ja mam czarny wózek. Anex Sport. Materiały z filtrami UV. Materiał nie odbarwił się nic a nic. A dziecku wcale nie było gorąco poniewarz w budce wszyta jest moskitiera tak zwana wentylacja. A piękny wygląd plus dobra jakośc wózka robi swoje :-)

Gość gość
Ja kocham czarny kolor. Moj syn ma czarny wózek Anex Cross na czarnej ramie i z dodatkami czarnej eco skóry. Jest mega piękny.

Gość gość
My tez mamy czarnego Anex Crossa. Córcia całe lato w gondoli przejeździła w gondoli i ani jej nie było gorąco ani materiał nie odbarwił sie. Materiały mają filtry wiec spoko. Polecam

Gość gość
My mamy czarnego Anex Sporta. Najlepszy wózek w najładniejszym kolorze. Praktyczny i elegancki. Polecam