Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest powiedzcie

seks w ciazy w 2 trymestrze

Polecane posty

Jak to wyglada z seksem w ciazy? chcemy go juz uprawiac, ale moj maz boi sie, ze cos zrobi dziecku w brzuchu :) ja wiem ze mozna uprawiac seks bez problemu, w odpowiednich pozycjach dla ciezarnej. Czy prawda jest, ze najbezpieczniej nie do konca pakowac penis a jedynie do ok.polowy? Nie chce, zeby dzidzia ucierpiala. Jak to wyglada? Dodam, ze moj maz ma penis we wzwodzie ok moze 15cm, na pewno wiecej niz 10cm. Poprosze powazne odpowiedzi, to moja pierwsza ciaza.

??

Pytasz poważnie? Dziecko pływa w wodach płodowych, zamknięte w pęcherzu który jest w macicy. Dojście do macicy jest przez szyjkę która w prawidłowej ciąży jest długa, zamknięta i dodatkowo zatkana czopem śluzowym. Przy uprawianiu seksu nie wydłubiesz dziecku oka penisem... poza tym pochwa jest elastyczna, wydłuża się, a 15 cm. penis nie jest chyba zbyt długi i nie przebije Cię na wylot... Rozbrajają mnie kobiety które nie znają własnej budowy. Pokaż mężowi obrazek taki jak tu: http://ciaza.co.uk/rozwoj-plodu/polozenie-dziecka-w-macicy/ i pokaż dokąd dochodzi penis...