Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz_089k

Myślicie ,że ja mam jakieś szanse u takiej kobiety?

Polecane posty

Gość Mateusz_089k

Jestem niski-175 cm i to jest moje przekleństwo:| bo podobają mi się same wysokie kobiety.Ogólnie to nie jestem brzydki, podobno mam ładną twarz (tak znajomi mówią) ale ten wzrost właśnie mnie dobija. Byłem z dwoma niskimi kobietami,ale obie były nie do zniesienia- hałaśliwe,złośliwe i chciały zwracać non stop na siebie uwagę,a mnie to wkurzało.Nie twierdzę,że wszystkie niskie takie sa,ale one akurat były i to mnie zniechęciło :| Ostatnio poznałem fajną dziewczynę, śliczna , szczuplutka...nogi do samego nieba:) jakieś 182-183 cm na oko.No i wpadłem po same uszy, ale ja nie mam szans u takiej wysokiej ślicznej kobitki :( czy wy dałybyscie szanse nieco niższemu facetowi?? dzieki za wszystkie odp.

Gość a myślicie, że to przypadek
z takim imieniem, to możesz tylko konia trzepać po mszy.

Gość sdfghjkl;
no wiesz wzrost to mniej azny ale jak sie wyrazasz o tamtych swoich dziewczynach to nie masz szans bo jestes skurwysynem

Gość to-ja-narcyza
Pewnie , że tak.Jest wiele takich par, gdzie mężczyzna jest jest niższy od kobiety. Ale to zależy wyłącznie od niej, czy mogłaby być z niskim mężczyzną. Okazuj jej swoje zainteresowanie i tyle :) Tutaj więcej nic powiedzieć się nie da, bo przecież tylko ona mogłaby powiedzieć coś na ten temat. Poza tym, 175 cm to wcale nie jest tak mało. Więc nie masz się czym przejmować wzrostem. Ilu niższych facetów ma wspaniałe dziewczyny. Pozdrawiam i życzę powodzenia! :-)

Gość sdfghjkl;
a po co ona jak moze miec kazdego poszlaby na takiego kutasa?

Gość a myślicie, że to przypadek
np taki jeden niski jaruś ma wspaniałego kota Alika, wyliniałego.

Gość ghluih;
a ja mam 174 i nie mam z tym żadnych problemów. Wielkość jest w głowie a nie we wzroście.

Mam ok. 170 i musiałbyś być (... ........), żeby mieć u mnie szanse ;)

Gość ghluih;
o ile jesteś w moim typie ;) a tak serio -gram na saxie, umiem rozmawiać z ludźmi, mam swoje zasady których się trzymam, znam parę dobrych kawałów, jestem optymistą i naprawdę 174 cm mi wystarcza :)