Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurrrelllkaaa

czy szefostwo moze

Polecane posty

Gość aurrrelllkaaa

mnie wywalic jesli powiem ze nie mam umow ani swiadect pracy z poprzednich miejsc pracy, a wpisalam to w CV?

Gość aurrrelllkaaa
może jak zrobie szefowi laske to nie bedzie zadawał pytań?

Gość gio ci gg
a po co im to chcesz powiedzieć

napisałaś prawdę to spij spokojnie, przekombinowałaś to może być problem z zaufaniem i może być różnie zwłaszcza tam gdzie liczy się ono najbardziej

Gość aurrrelllkaaa
oni jeszcze nie wiedza ze nie mam dokumentacji z dwoch miejsc pracy powiedzieli ze mamy przyniesc swiadectwa pracy, tzn ja tego nie uslyszalam ale przekazala mi to dziewczyna z ktora pracuje. mam zamiar przyniesc tylko to co mam i to niestety nie bedzie dokumentacja z zawodu w ktorym podejme prace... powiem im o tym dopiero w tym tygodniu, chociaz moglam na rozmowie kwalifikacyjnej :-O

Gość kandjfj
pomysla zes oszustka, nie wpisuje sie rzeczy na ktore nie ma sie potwierdzenia

Gość gio ci gg
to powiedź że na czarno robiłaś

Gość kandjfj
powiedz i podjebaj swojego bylego pracodawce, zaden pracodawca nie ebdzie mial zaufania do pracownika kabla

Gość aurrrelllkaaa
aha to mialam zostawic luke w CV?

Gość moim zdaniem nie zwolnią cię
"za to" - skoro już Cię przyjęli. Kiedy się dowiedzą, będą pluli sobie w brodę, ale nie sądzę, że będzie to powód do natychmiastowego zwolnienia. Jak sądzę - masz teraz umowę na czas określony, więc najprawdopodobniej po prostu nie przedłużą Ci tej umowy, zamiast Cię zwalniać. Masz więc czas, żeby pokazać im, jak bardzo jesteś dla nich użyteczna.

Gość aurrrelllkaaa
kurcze pracuje juz tam 2 tygodnie, ale myslicie zeby zrezygnowac z tej pracy?

Gość aurrrelllkaaa
nie mam jeszcze umowy, dopiero przyjada w tym tygodniu z kwestionariuszami i mamy miec dla nich badania, swiadectwo ze szkoly sredniej i jakis papiery z poprzednich miejsc pracy. trudno najwyzej powiedza "dziekujemy" ale mam nadzieje ze przynajmniej zaplaca za moja prace...

Gość kandjfj
a nie bylas zarejestrowana w UP? nie wierze, ze bylabys na tyle glupia. teraz kazdy na to wychodzi bezrobotny mzoe se wypisac majac luke ze pracowal na czarno buahaha ...alez tepe typy tu siedza

Gość moim zdaniem nie zwolnią cię
Jeśli tak, to nie zwolnią Cię, bo musieliby Cię najpierw zatrudnić ;) Przebimbałaś sobie dziewczyno, ale cóż - masz nauczkę na przyszłość. Może Twoi szfostwo mają już doświadczenie z osobami, które pracowały na czarno i przyjmą to naturalnie, a może bardzo się wściekną - trudno powiedzieć.

Gość aurrrelllkaaa
no to lipa, ostatnia moja praca to byl staz jako recepcjonistka, moze przyniesc im tylko te papiery? i swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej? zjebalam to centarlnie :-O

Gość aurrrelllkaaa
jestem zalamana, co zrobic zeby sie nie przejmowac? teraz caly czas o tym mysle.. z jednej strony wiem ze jak mnie nie przyjmie to trudno znajde inna prace, ale jakos nie potrafie tak do tego podejsc, po prostu przejmuje sie :-O

Gość aurrrelllkaaa
najgorsze jest to ze moglam dzis jechac na rozmowe na ktora sie umowilam z pewnym facetem, ale stwierdzilam mam ta prace, wiec nie bede kombinowac. no i mam... przyjada stwierdza zem oszustka i mnie nie przyjma. bede bezrobotna i dalej bede szukala pracy kolejne pol roku :-Ojesli mi powiedza ze mnie nie przyjma to mam nadzieje ze przynajmniej zaplaca...

Gość aurrrelllkaaa
up