Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhkhlijio[0i]'

NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK MOZNA SIE BAWIC W RANDKI INTERNETOWE

Polecane posty

Gość bhkhlijio[0i]'

lepiej sie poznawac w realu. Wady internetowych randek: -nie wiadomo na kogo trafisz - potem jaka masz pewnosc ze facet ktorego tam poznalas nie bawi sie w to dalej ( a taka niepewnosc zabija zwiazek) - to jak wystawienie siebie:kup mnie" jak pasztet w biedronce:-O - w razie czego mozna wrocic na portal i wybrac sobie "lepszy model" :-O

to tak samo, jak w realu -nie wiadomo, na kogo trafisz, - nie wiadomo, czy facet nie spotyka się z innymi, - to jak wystawianie się na targu, tylko w necie wystawiasz ew. swoje zdjęcie i tekst, a w realu również resztę ciała, - w razie czego może pójść do innej knajpy/dyskoteki/itp i szukać lepszej sztuki

Gość Mam pytanie do autorki
A jak poznajesz kogos w realu, to od razu z ust mu wychodzi potwierdzenie sadowe, ze nie ma on konta na randkach online albo ze jak sie z Toba spotyka, nie widuje sie nadal z pania Krysia ze spozywczego i nie flirtuje namietnie z Asia z autobusu? Chyba jestes bardzo infantylna albo po prostu ciezkomyslaca

Gość efedededeaa
mozna, czasem cos z tego wychodzi, ale w wiekszosci pozostaje tylko rozczarowanie

Gość bhkhlijio[0i]'
okay, ale nie mowcie, ze to samo co w realu! Wzrok, rozmowa, to jest cos niezapomnianego!

Gość JUUUUUJU
w realu jest tak samo...trudno jest poznać kogos fajnego... myślalam kiedyś tak jak ty a potem przypadkiem trafiłam na wirtualną miłość i bach najpierw w głowe, potem w serce i już tak zostało nigdy nie mów nigdy

Gość Mam pytanie do autorki
Chyba kazdy, kto ma choc odrobine mozgu, nie sadzi, ze jest tak samo, wiec z tym trywializmem nie ma co dyskutowac :o a partnera nie poznajemy zazwyczaj "tylko w realu" czy "tylko przez net:, ale normalni ludzie, po czasie gadania z kims przez kabel, chca sie spotkac, a nawet jesli spotykaja sie realu, czasem pisza ze soba np na gg, przez maile i listy