Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynka323

Doradźcie mi prosze!!

Polecane posty

Gość Szatynka323

jestem z chlopakiem od kilku lat...wiele nas laczy...ale roznie sie uklada...teraz poznalam super chlopaka...widujemy sie, mysle o nim, tesknie...co mam zrobic? wiem ze ranie swojego chlopaka ale ciagnie mnie do tego drugiego, nic na to nie poradze...mysle o zerwaniu z chlopakiem ale jak mu to powiedziec?czy nie bede zalowac..??mial ktos taka sytuacje??prosze o rady...

Gość Szatynka323
jest tu kto???

Gość niutka88
ja tak miałam, wybrałam tego drugiego nowo poznanego a było mi z nim o wiele gorzej niz z tym pierwszym. Dlatego lepiej dobrze sie zastanów bo na początku ZAWSZE jest super i pięknie

Gość ja po prostu taki jak Ty
Kiedyś miałem podobną sytuację. Zostawiła mnie dziewczyna bo wydawało jej się że jestem nudny a nowo poznany facet jest super. Zostawiła mnie a z tamtym była 2 miesiące. Potem poznała następnego, z którym ma dziecko i nie może już z nim wytrzymać ani na niego patrzeć, Już kilka razy od niego odchodziła ale zawsze ją wybłagał choć myślę że teraz to kwestia czasu. Żałuje tego że nie jest ze mną ale ja już nie chciałbym z Nią być!

Gość Szatynka323
wlasnie najbardziej sie tego boje ze nie bedzie tak pieknie z tym drugim jakby sie wydawalo...ale od pierwszego dnia kiedy sie poznalismy cos miedzy nami zaiskrzylo...on tez ma dziewczyne ale mowi ze teskni za mna, ciagle mysli o mnie,ze nigdy go cos takiego nie spotkalo...oboje mamy metlik w glowie..;(

Gość ja po prostu taki jak Ty
Nigdy się tego nie dowiesz jak nie spróbujesz ale może sie okazać że jesteś z niczym. Bo z nowym będzie beznadziejnie a były nie będzie Cię już chciał. Ja nigdy by się na to nie zdecydował...

Gość Szatynka323
no wlasnie a jak nie sprobuje to moge tego zalowac ze nie sprobowalam...zadaje sobie teraz pytanie czy wlasciwie kocham swojego chlopaka skoro mam takie dylematy....