Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 ja lubię owocowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 Mam ostatnio problemy z gardłem, więc w biedrze kupiłam taką specjalną herbatę na gardło. najczęściej taką piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sertei Napisano Kwiecień 23, 2017 Ostatnio ulubioną jest herbata z Big-Active Slim Plus (anti yoyo). Udało mi się kilka kilogramów zrzucić (tak, pierwszy raz z postanowienia noworocznego!) i teraz robię wszystko, żeby tę wagę utrzymać. Herbatka mi w tym pomaga, ogranicza łaknienie, ułatwia trawienie i spalanie tłuszczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Kwiecień 30, 2017 Sertei, gratuluję schudnięcia i dziękuję za wzmiankę o Big-Active w tak pozytywnym kontekście. To prawda, Slim Plus Anti Yoyo dzięki morwie białej i ekstraktowi z opuncji figowej, pomaga w stabilizacji i utrzymaniu wagi podczas wychodzenia z diety. Przypominam o zalecanym spożyciu 3 filiżanek dziennie dla uzyskania najlepszego efektu. Służę pomocą w przypadku wątpliwości. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosacz Napisano Kwiecień 30, 2017 A czy dobrze rozumiem, że ta herbata Slim Plus Anti Yoyo pomaga w utrzymaniu wagi? To 'anti yoyo' na końcu tak mi podpowiada mimo, ze nie miałem styczności z tymi herbatami. Jest więcej takich herbat? Big-Active mam na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stach89 0 Napisano Kwiecień 30, 2017 Ja piję tylko zieloną... czarną lubię tylko z cukrem/miodem i cytryną, a że herbat piję bardzo dużo, to wolę unikać cukru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mopika Napisano Kwiecień 30, 2017 U mnie herbat ogrom i bardzo lubię zmieniać, dlatego pijam różne. Z Big-Active mam zieloną z opuncja i mango. Ale zaciekawiły mnie te odchudzające. Można je normalnie kupić w markecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Maj 12, 2017 @nosacz, dokładnie tak jak zrozumiałeś - herbata funkcjonalna Big-Active Slim Plus Anti Yoyo pomaga w utrzymaniu efektów odchudzania i wypracowanej wagi. W ofercie herbat funkcjonalnych Big-Active proponujemy również: Active Burn Spalanie oraz 4 x Super Slim odchudzanie i oczyszczanie. Wszystkie mają przyjemny, owocowy smak. Zachęcam do zadawania pytań w przypadku zainteresowania konkretnym wariantem. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Maj 12, 2017 Stach89, w takim razie gorąco zachęcam do spróbowania herbat Big-Active. W naszej ofercie http://big-active.pl/produkty/ znajdziesz szeroki wybór herbat funkcjonalnych, czarnych, aromatyzowanych, herbaty czerwone, zielone, białe czy owocowe. Zapraszam do kontaktu w przypadku pytań lub wątpliwości co do konkretnych wariantów - z przyjemnością o nich opowiem. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Maj 12, 2017 mopika, herbaty funkcjonalne Big-Active zakupisz w sklepach spożywczych, zielarskich oraz aptekach. Jeżeli interesuje Cię zakup przez internet, zapraszam do skorzystania z możliwości zakupu w Sklepie online na naszej stronie. Zachęcam do zadawania pytań. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniczka ZZ Napisano Maj 20, 2017 BigActive, zdecydowanie na upał orzeżwiająca i na odchudzanie i oczyszczanie w jednym o ciekawym składzie-yerba mate, morszczyn i kwiat hibiskusa w pięknym kolorze i zapachu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2017 a czy herbaty funkcjonalne z firmy Big -Active leczą skoro są w aptekach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamaSoj Napisano Czerwiec 9, 2017 Dla mnie te herbaty Big_active są przede wszystkim genialne na upały, a w dodatku mają właściwości oczyszczające a to już coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Czerwiec 13, 2017 Odpowiadam na pytanie @gość Herbaty Big-Active nie leczą, ale w zależności od rodzaju wspierają procesy trawienne, ograniczają apetyt na słodycze, pomagają w detoksykacji i pozbyciu się nadmiaru wody z organizmu, a nawet dodają pozytywnej energii. Napisz z jakim problemem się zmagasz i jaki jest Twój cel, a z przyjemnością pomogę w doborze herbaty funkcjonalnej odpowiedniej właśnie dla Ciebie. Służę pomocą w przypadku dalszych wątpliwości. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 a jest jakiś maksymalny okres picia tych herbat z firmy Big-Active? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Lipiec 23, 2017 Herbaty funkcjonalne Big-Active możecie pić tak długo, jak długo Wam smakują. Zachęcam do zadawania pytań. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodyczkoholiczka Napisano Lipiec 29, 2017 A która z tych herbat ogranicza apetyt na słodycze? Czuję, ze to coś dla mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Online Ekspert Big Active 0 Napisano Lipiec 31, 2017 W taki sposób zadziała Big-Active Slim Plus, w której składzie znajdziesz m.in. morwę białą, ekstrakt z owoców opuncji figowej, liść hibiskusa, zieloną herbatę, yerba mate i jagody goji. Jej lekki, owocowy smak na pewno przypadnie Ci do gustu. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodyczkoholiczka Napisano Lipiec 31, 2017 Dziękuję za odpowiedź. A kupię ją w zwykłym sklepie spożywczym czy w aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chefterka87 0 Napisano Sierpień 1, 2017 Uwielbiam herbatę! Ale taką sypaną, saszetki to taki ubogi substytut. U mnie na pierwszym miejscu jest czerwona, a już najlepiej z grejfrutem. Pychotka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodyczkoholiczka Napisano Sierpień 8, 2017 A ja nie widzę różnicy między taką sypaną, a z torebki. A przynajmniej wiem, że jak kupie taką gotową, to ktoś się postarał, żeby miała odpowiednie proporcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2017 Lipton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toplina Napisano Sierpień 15, 2017 Moja ulubiona to active burn .Jest pyszna i funkcjonalna , wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Mam coś ciekawego dla wielbicieli herbaty z celionu https://www.herbatazcejlonu.pl/index.php?route=extension/d_blog_module/category&category_id=1 Ja ją uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Teekanne są bezkonkurencyjni, duża oferta smaków, tyle ich już spróbowałam, że chyba bym mogła zostać zawodową testerką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yłąka Napisano Październik 16, 2018 Na jesienne wieczory idealna jest ta rozgrzewająca z zielnika dozu, znacie? Z nutką pomarańczy i cynamonu już trochę jakby smakuje świętami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2018 Ziołowe typu mięta, melisa, pokrzywa, skrzyp. https://cutt.ly/VtqQp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kat_nowakowska22 0 Napisano Maj 18, 2022 Czarna z dodatkiem soku malinowego albo zielona. Pycha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach