Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam 2 dni, żeby

Polecane posty

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

opanować całą książkę z historycznymi faktami. każde zdanie dotyczy jakichś szczegółów pamięciowych, typu kadencja prezydenta, nazwy izb parlamentu w róznych krajach i okresach. i tego jest tyle, że nie ogarniam. żeby nie było, że jestem leniem, uczyłam się na bieżąco, ale materiał z ćwiczeń to tylko niewielka część tego co muszę zdać na egzaminie już we wtorek! dodam, że wykładowca oblewa 80% studentów. już nic mi do głowy nie wchodzi, bo nie spałam praktycznie 2 tygodnie. nie widzę na oczy...nie wiem...próbować to wkuwać jeszcze czy isć na poprawkę, czy co robić?

Gość wkuwać jeszcze
iść na egzamin, mieć niespodziankę gdy zdasz :-) a gdy jednak nie -to poprawka (nie koniec świata!)

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No wiem, że nie koniec, poprawki się spodziewałam, bo na zdanie jest mała szansa. boję się jedynie tego, że usłyszę pytanie i nie będę miała zielonego pojęcia o co chodzi. że będę w stanie powiedzieć jedynie : nie wiem i znieść to spojrzenie, pełne litości, że jestem idiotką, która sie nawet nauczyć nie może, to takie straszne....nie znoszę jak ktoś mnie postrzega w ten sposób.