Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia342

czy wypada?-walentynki

Polecane posty

Gość gosia342

czy wypada jakoś zaakcentować to święto w stosunku do dobrego kolegi/przyjaciela? Nie wiem jakies życzenia, drobny upominek? Na innym temacie dziewczyna pisala że idzie z takim przyjacielem na kolację bo jej facet jest w innym miescie>Do tej pory myślałam że to zbene bo to przeciez dzień zakochanych ale ta jej wypowiedx jakoś mnie zainspirowała Chciałabym zeby mu było miło, bo bardzo go lubię i wiem że on mnie tez. Doradźcie co myslicie?

Gość gosia342
czyli nic nie nadmieniac ze są walentynki jak sie bedę z nim widziała?

Gość welcome to the jungle
ja z moim kumplem i przyjaciółką wymieniamy się upominkami/życzeniami w każde walentynki. i jebie nas to, że to święto zakochanych :P ale w twoim przypadku lepiej by było gdybyście uzgodnili to między sobą, jeśli chcesz dać mu jakiś upominek. może poczuć się niezręcznie, jeśli on nie będzie miał niczego dla Ciebie.

Gość gosia342
No własnie, nie mam pojęcia jak on się jutro zachowa. Ja tez sie bym poczuła wtedy niezręcznie jak bym wyjechała jak z armaty z tym upominkiem, a z kolei jak on mi przygotuje jakaś małą niespodziankę.... W zeszłe walentynki jeszcze sie nie znaliśmy...

Gość Alisee
do mnie w tamtym roku przyjechał też dobry kumpel na kawe, ale to było jakieś dwa dni po walentynkach, i przyjechał i sie przyznał że wysłał mi kwiaty kurierem i czy mi sie podobały? troche mnie to zaniepokoiło że moze jednak czegos odemnie oczekuje

Gość gosia342
No własnie - nie chce żeby pomyslał ze na niego lecę, jest między nami tak fajnie, taka szczerośc, spontaniczność, zaufanie, jest dla mnie taki dobry, tak rozczulająco o mnie dba, troszczy sie, nie chce żeby to sie zmieniło...

Gość HHHAAA
'jest między nami tak fajnie, taka szczerośc, spontaniczność, zaufanie, jest dla mnie taki dobry, tak rozczulająco o mnie dba, troszczy sie' - on chyba jest kimś więcej niż tylko przyjacielem....