Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hidlepwunf

ZJADAM SIE !!! help

Polecane posty

Gość hidlepwunf
co bym nie wepchała do gęby to i tak idzie na bok i dalej gryzę , juz próbowałam gumy ,lizaki ;D a jak zrobię sobie np kanapke albo cos żeby jape zając to tylko jak skończę jesc to wracam skończyć dzieło ;)

Gość czekoladowa155
mam ten sam problem, u mnie policzki i skorki przy paznokciach:O

Gość hidlepwunf
a i czasem jeszcze paznokciami odrywam kawałki dziąsła !!! to robiłam od dziecka, kiedyś codziennie ale teraz tylko czasami , ale potem ból okropny

Gość ktosia009
az nie moge tego czytac! przestancie tak robic ! gryzienie warg policzkow to jest rakotworcze , to nie nienaturalnie, nie powinno sie tak robic i wlasnie slyszalam gdzies ze to rakotworcze :( nie robcie tego..

Gość witam w klubie
pamiętam jak się przestraszyłam w wakacje bo urosło mi na policzku w miejscu w którym gryzę coś dziwnego. taka gula, bardzo boląca i przeszkadzająca w jedzeniu. Oczywiście po jakimś czasie ją rozgryzłam i się zagoiło ale do tej pory nie wiem co to było :o

Gość hidlepwunf
ja mam pełną swiadomsc tego ze to rakotwórcze ale nie da sie ! po prostu sie nie da ....to tak jak np z papierosami...

Gość hidlepwunf
tez miałam taka gule i tez ja rozgryzłam

Gość witam w klubie
ja do tego pale i pije, to gryzienie to akurat mój najmniej szkodliwy nałóg :o Pewnie zanim mi wyrośnie nowotwór to go zjem :o

Gość hidlepwunf
a jak myślicie , jak bede brac jakieś tabletki od nerwów to przestane obgryzać ?

Gość egegvrbr
O kur** Myslalam, ze ja tylko tak robie! Ja zjadam wargi i od srodka policzki, nie ma dnia abym nie skubala. Ja juz tam nic nie mam nie mam za co chwycic hehheh (trwa to juz tak z 3-4 lata) PS paznokci juz nie obgryzam - maluje je lakierem

Gość hidlepwunf
a ja jak juz nie mam co w buzi obgryzać to na paznokcie sie przerzucam (wlasnie teraz ;) ) zawsze sobie pomaluje ladnie a za godzine juz zdarty lakier ;/ i krew w koło ;/

Gość hidlepwunf
a i jeszcze mam jeden głupi nawyk ,toche z innej paki, mianowicie trzęsą mi sie nogi , to znaczy tak latają nerwowo;D tez tego nie kontroluje , czasem to az cala latam az mi kto uwagi nie zwróci..;) to tez idiotycznie wyglada ;D

Gość egegvrbr
ja tez potrzasuje nogami, tak mi dygoca jaky mi sie chcialo siku - tak to wyglada hahah, robie to gdy ogladam jakis film

Gość hidlepwunf
ja raz tak w szkole siedziałam i nogi mi latały aż ludzie na przeciwko mnie zaczęli się brechać ze mnie ;D ale lepsze to niż wykręcanie ryjka ;) tam se pomacham nogami ,nic mi sie nie stanie a tu zaraz jakiś rak albo nie wiadomo co....

Gość egegvrbr
Przestraszyliscie mnie z tym rakiem - od teraz bede sie bardziej pilnowac!

Gość hidlepwunf
mnie rak przestraszył tylko na kilka dni ... a potem znowu to samo ;/

Gość egegvrbr
a na obgryzione wargi mam skuteczny sposob - na noc posmarujcie gruba warstwa kremu Nivea, nst dnia bedziecie mieli zmniejszony ten "obrzek" i gladkie usta

Gość hidlepwunf
tez zawsze smaruje novea ;) wlasnie teraz mam na ustach ;) ale ostatnio cos nie pomaga mam tak suche usta ze szok !