Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymurzynnnn

Poznałem kobietę tylko, że ona miała kiedyś murzyna

Polecane posty

Gość Do Powyzej
Ja pierdole, jak mozna inne gatunki zwierzat porownywac do koloru skory, czlowiek to jest czlowiek i tyle, pary ktore sa mieszane po prostu nie patrza na siebie przez pryzmat skory, patrza i kochaja drugiego czlwoieka a z waszyhc wypowiedzi wynika ze zwiazek bialego z kims skosnookim czy czarnym, czy czerwonym to jakby slon chcial z komarem sie pobrac please

Gość ale macie puste tematy :)
nie macie w domu co robic?

Gość jesteście ahmm;)))))))))))))))
witam , mój tato jest Mulatem , mama jest Polką ;) Cudne te wasze opinie na temat kto lepszy/gorszy. Ale co wy sobą reprezentujecie? proszę o fakty np. wykształcenie , osiągnięcia, nagrody, działalność na rzecz państwa prawa. Mój tato jest kardiochirurgiem, mój dziadek już "Murzyn" jest okulistą na emeryturze. Każdy z nich jest nie tylko świetnym lekarzem ale też dobrym człowiekiem, poświęcili wiele lat swojego życia na program "lekarze bez granic" . Tato zna biegle 4 języki , dziadek 3. Moja karnacja jest nieco ciemniejsza ale nie uważam , żebym była przez to gorsza , jestem dobra w tym co robię , jako prawnik nie tylko zarabiam ale pracuje pro bono. Czy wśród czystej rasy Polaków :P nie ma złych ludzi, leniów , kryminalistów itp? śmiem wątpić.

Gość jesteście ahmm;)))))))))))))))
co konkretnie zrobiłeś dla Polski i Polaków ? bo tylko operujesz hasełkami. Nadal proszę o konkrety :)

Bzykała się z murzynem? nie wiem czy przypadkiem seks ze zwierzetami nie jest przestepstwem :O

dziadek wymach­ujący krzyzykiem na Krakowskim Przedmieściu to patriota?

ja pierdole co za zjeby sie tu wypowiadaly zacofanie, brak tolerancji, glupota i zenujace poczucie bycia kims lepszym totalnie nieadekwatne do rzeczywistosci

Gość wrwrwrwrwrwbb
BSA TY KRETYNIE nie wiem czy wiesz ale ponoc wszyscy pochodzimy z afryki od czarnego czlowieka poczytaj sobie o tym ty pojebie genetyczny co ty tu bedzie o rasie aryjskiej pierdolic to byl wymysl hitlera ty chuju glupi i watpie ze wygaladasz tak jak hitler sobie wymyslil w ss musieli miec taki wyglad ale tam sie wszystko liczylo wzrost jasne wlosy oczy niebieskie nawet ksztalt czaszki a ty tu bedziesz pierdolil ze z jakiejs rasy panow jestes ty nazisto juz cwelu nie pamietasz jak te niemieckie psy zabijaly polakow pluje na ciebie i ty jeszcze masz czelnosc sie wypowiadac ty parobku wes spierdalaj odpierdol sie od murzynow to co ze maja inny kolor skory sa takimi samymi ludzmi mam nadzieje ze jak kiedys bedziesz mial corke to sie pusci z murzynem;) i bedziesz mial mala slodka czekoladke w domu:)

Gość adsfasdfasddf
"wszyscy pochodzimy z afryki od czarnego czlowieka" :D :D :D

Gość wrwrwrwrwrwbb
ale wywodzimi sie z afryki tam byly znalezione najstarsze szczatki nie wiem czy slyszales o wedrowce ludow poczyatj przemieszczali sie i zasiedlali nowe tereny poza afryka ja nie mowilam o tym dlaczego hitler zaatakowal polske ja mowilam o rasie aryjskiej tzw. rasie panow ktora stworzyl sobie sam hitler widze ze popierasz to co zrobil

Gość wrwrwrwrwrwbb
Kolebka ludzkości Od wielu lat przyjmuje się, że pierwsi przedstawiciele rodzaju Homo pojawili się w Afryce ok. 2,5 mln lat temu. Tam również pojawił się anatomicznie współczesny człowiek Homo sapiens sapiens prawdopodobnie ok. 250-200 tys. lat temu (mitochondrialna Ewa). Wskazują na to liczne odkrycia paleoantropologiczne oraz wyniki badań genetycznych (mtDNA). Wcześniej przyjmowano, że człowiek wyruszył na podbój świata z Afryki ok. 40 tys. lat temu. Obecnie wiadomo, że nastąpiło to znacznie wcześniej i nie ma pewności, który z przedstawicieli Homo dokonał tego pierwszy. Pożegnanie z Afryką Tradycyjna i powszechnie przyjmowana teoria wyjścia z Afryki (ang. out of Africa) została przedstawiona prawdopodobnie w 1789 przez Jamesa Burnetta. Obecnie zwolennicy tej teorii szacują czas początków migracji na ok. 160-80 tys. lat temu. Człowiek przedostał się z Afryki na Bliski Wschód (rozważane są dwie możliwe drogi przejścia), a następnie jedna grupa udała się wzdłuż południowych wybrzeży Azji, aż do Australii a druga - na północ do Europy i Azji, by przez suchą wówczas Beringię dotrzeć do Ameryki Północnej i Południowej.

Gość do jesteście ahmm;)))))))))))
Wielki szacunek, dziewczyno. Nie żartuję. Za postawę wobec tych debili. ;]

Gość GeooorgiaSweetHome
up hehe

Gość iwi scotisch
Jestem polka mieszkajaca w szkocji ,bardzo chcialabym poznac murzynka I miec z nim sliczne dziecko,gdzie takiego poznac?

Gość Studente z Nigeria
Dzięki polityce naszego rządu za kilkanaście lat w tym kraju będzie dużo czarny człowiek !

Gość Olo

Sorry, ale laska dająca dupy czarnym w UK jest dla mnie z miejsca skreślona, po prostu bym się jej brzydził. Tam nawet brzydkie, pijane Brytyjki trzymają się z daleka od ciapatych i Murzynów, bo wiedzą, że to strasznie prymitywy.

Gość Grgeg eh e

Ja nie wiem, jak mozna  białą polka i dac d0py murzynowi... to jakis koszmar

Gość Te hee

Jak to jak? Przecież najbardziej tepy czlowiek wie, ze jak ma egzotyczny akcent lub karnacje, to gdy spotka Polke i powie "Poolky som naypekneyshe", to gatki same spadaja, standardy do odbycia przygodnego stosunu spadaja 5-7 razy i ona mu z radoscia wylize i parowke i rodzyna. 

Gość Osas

A potem one wracaya do Polska i tymi ustami od naszych ... i jondra was calowac ha ha ha

Gość Ona
Dnia 13.02.2011 o 23:58, Gość rypła sie sprawa napisał:

kolor oczu mało wazny, badania dowiodły ze Polska i Ukraina to rejony gdzie najwiecej jest posród narodów słowiańskich genu typowego dla Słowian. Wiekszosc polaków to czysci słowianie, kilkanaście procent to z genami od wikingów. Nie mamy sie czym martwic:) Mamy czysto w naszym domu.

Hehe... to już wiem skąd to moje upodobanie,  zeby miec faceta ze Skandynawii.  Tacy mi się najbardziej podobają. 

Gość Ona
Dnia 27.02.2011 o 15:33, Gość jesteście ahmm;))))))))))))))) napisał:

co konkretnie zrobiłeś dla Polski i Polaków ? bo tylko operujesz hasełkami. Nadal proszę o konkrety :)

A ty co zrobiles?  Atakujesz ją bo pewnie jestes polaczkiem rasista i nieudacznikiem. 

Jako Polka wstyd mi za polakow.  Nic dziwnego,  że nie macie powodzenia.