Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręcone włosy

Jaka prostownica do włosów

Polecane posty

Gość kręcone włosy

Od czasu do czasu idędo fryzjera na prostowanie włosów, chciałabym kupić prostownicę, ale jaką wybrać, żeby nie zniszczyć włosów. Mam dość długie i niefarbowane ciemne włosy.

Gość kręcone włosy
Dzięki za rady, nikt nie napisze?

Gość inspi
Proste włosy są już niemodne

Gość kręcone włosy
Ale który model Bosha? Dzięki za odpowiedź, nie pytam o modne czy niemodne, pytanie o dobrą nowoczesną prostownicę. Ich ceny wahają sięod 70 do 400 zł. Czy te co mają opcjędosuszania włosów są lepsze? A może te co mają opcjęwtryskiwania odźywki. Pogubiłam sięw ofertach a nie chciałabym wydawać aż 300 - 400 zł

ja mam remington S-9901 jestem zadowolona :) ale kupiłam ją juz 2 lata temu więc pewnie jest już wiele innych, bardziej nowoczesnych :) tak czy inaczej jestem z niej bardzo zadowolona i nawet nie myślę o jej zmianie :)

ja mam remington S-9901 jestem zadowolona :) ale kupiłam ją juz 2 lata temu więc pewnie jest już wiele innych, bardziej nowoczesnych :) tak czy inaczej jestem z niej bardzo zadowolona i nawet nie myślę o jej zmianie :)

ja mam model PHS 2000 z BOSCHA kupiona kilka lat temu wiec napewno sa juz duzo nowsze i moze lepsze ale ja jestem zadowolona

ja mam parową prostownice BABYLISS pro 230 RADIANCE(ta czerwona). Rzadko prostuje włosy, poza tym z natury już są proste;-) używam jej, gdy chce żeby włosy były gładkie, lejące i nie puszyły się.Prostownica w 100% spełnia to zadanie. Może nie mnie oceniać jak sprawdza się w extremalnych warunkach, choć kiedyś używała jej moja koleżanka z burzą loków i była bardzo zadowolona z efektu i jakości.Przy wyborze konsultowałam się z dziewczynami na innych forach i po dłuższym namyśle zdecydowałam się na tą. Także polecam, myśle,że warto i życzę owocnych zakupów!:) d

Gość gość
spierwwalaj z tym spamem!