Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona30

Mój mąż właśnie pojechał na dziwki...

Polecane posty

Nie, nie pomyliłam. Ale fakt, że aż tak krytycznie oceniacie tego gościa mnie przeraża.

Gość ddeeddee
ja myślę że jakaś gówniara albo gówniarz ma ferie i się nudzi :) a wy się podniecacie. prowo jak nic

Gość ahh podniosę
ferie chyba wszędzie się już skończyły

Gość ddeeddee
no właśnie zaczynają się w mazowieckim :?

Gość bujaj się z tą
bez dwóch zdań - prowo

Gość ahh podniosę
to ile jest tych turnusów ? myślałam że 2?

Gość jhjj
zdenerwował ?!!! Jego dziecko nawet miesiąca nie ma a on myśli tylko o pulsowaniu swego człona. No wybacz. Ja to przeżyłam na prawdę, niemal w zęby nie dostałam a nawet gorsze rzeczy się działy. Jak byś tak zobaczył jeden z drugim w pokoju zakrawione krocze mlodej matki i młodego ojca dopinajacego rozporek to byś może poczuł w czym rzecz. Syty glodnego nigdy nie zrozumie. Jeśli on już jest na etapie zdenerwowania to znaczy że nie radzi sobie ze sobą. Dojrzały facet tak nie postępuje.

mi też się wydaje, że prowo, nie wyobrażam sobie, że można być aż takim chamem, ale nigdy nic nie wiadomo. Ja bym powiedziała o tym jego rodzicom. Im jest starszy tym większą miałby jazdę u mamusi.

Gość ddeeddee
nie wiem ile ale parę trochę mamy tych województw :P

Gość andrrrr
każdy facet po ciąży ma kochankę 🖐️ uważacie że jakiś wytrzyma kilka miesięcy ? :)

Gość no to proste
tak andrrr jezeli jest normalny,to wytrzyma

Gość ddeeddee
nawet jak ma to mówi o tym żonie :D no proszę :D hahaha

Gość z tym nie uprawieniam seksu
jakie priorytety sie zmieniaja? przepraszam bardzo, ale mi sie nic nie zmienilo. Zmiana byla gdy zdecydowalismy sie na dziecko, a potem? Co sie niby mialo zmienic?

Gość andrrrr
"ale tu nie chodzi o to że chce uprawiać seks z ŻONĄ, bo to ją kocha tylko o byle zaspokojenie ? " haha jasne :classic_cool: nie dopisuj do tego ideologii 🖐️ seks to seks i facet musi się zaspokoić

Każdy ma swoje doświadczenia. Ale tu nie ma zakrwawionej matki. Tylko kobieta, zrozpaczona.

Gość ddeeddee
wytrzymać można ale nawet dochodzi do szoku i noce nie przespane że myśl o seksie przez jakiś czas odchodzi na dalszy plan choć na chwilę

moje pytania kieruje do pani o nicku rozwódkaaa I powiedzenie rodzicom to glupota. Czy facet to male dziecko by skarzyc na niego do mamusi?

Gość śmierć feminizmowi
To twoja wina! Po cholerę za takiego wychodziłaś? Widziały gały co brały, a teraz się zesrały! Tylko mi nie pisz, że przed ślubem był inny, bo to czysty bajer! Kobiety lecą na cwaniaków, a potem mają z nimi przesrane! A taki porządny facet, który nigdy by nie zdradził to jest przez nie poniżany! Cholerne czasy!

Gość Takiesawidacwytycze
A autorka na wzmianke ze to prowo jakos dziwnie zwiala. Ehh

Gość jhjj
ja powiedziałam mojej teściowej to się początkowo rozpłakała a potem powiedziała, że nie wierzy że jej dziecko tak by postąpiło, że pewnie celowo chama robie z jej synka bo pewnie sama mam już kochanka. Teraz jak o tym myślę to jakaś patologia to była. Nie dało rady z nikim konkretnie, konstruktywnie porozmawiać. Czułam się osaczona i wywaliłam z bezsilności drania. Dziś uważam że to była najlepsza decyzja.

Gość ddeeddee
andr na pewno miał kochankę :) i piszę z własnej perspektywy :) hahah jasne że żaden facet nie wytrzyma pół roku ale 6 tygodni wytrzyma :)

Gość alexiss3
dlaczego dla faceta to taki koszmar?? gdyby było odwrotnie to ja jako kobieta bym wytrzymała :O a większość z nich nawet nie jest w łóżku dobra :O

Zazwyczaj sporo się zmienia po urodzeniu. Nie chce mi się o szczegółach pisać. U facetów też. Mój z brakiem seksu jakoś sobie radził i bez kochanki. Jemu też zmieniły się priorytety.

moze jak sie wpada a potem dziecko sie pojawia to sie zmieniaja priorytety. My sie swiadomie na dziecko decydowalismy, duzo rozmawialismy. I nic nam sie nie zmienilo, bo wczesniej juz wiedzielismy czego chcemy i z czym to sie wiaze

Gość rozwódkaaa a dlaczego sie
rozwiodlas jak maz cie nie zdradzal i w ogole taki ideal z niego?:P z powodu tego ze siksa mu smsa napisala?:D

"Czy facet to male dziecko by skarzyc na niego do mamusi?" A co dorosły? "moze jak sie wpada a potem dziecko sie..." zrobiłam ci coś, że się przypierdalasz?

Gość Chorzy ludzie.....
Lepiej składają o rozwód zanim zarazi cię jakimś syfem bo chyba nie zamiezasz dac mu dupska?

Gość andrrrr
dlaczego dla faceta to taki koszmar?? gdyby było odwrotnie to ja jako kobieta bym wytrzymała a większość z nich nawet nie jest w łóżku dobra -- -większość kobiet i tak boli głowa więc się nie dziwię że bys wytrzymała 🖐️

ooooo zdaje się, że kacia gacia na czerwono pisze. Rozwiodłam się, bo okazało się, że mamy inne plany na życie. Dużo nas różniło. Faktycznie mnie nie zdradził, obowiązki w domu dzieliliśmy na pół, sporo znajomych było w szoku. Nawet rozwód był "partnerski" i w zgodzie.

ja sie do ciebie nie przypierdalam. Po prostu jakies brednie piszesz. I wlasnie facet autorki myslal taka kategoria, fajnie bedzie dziecko i wszystko super. Nie po urodzeniu ci sie priorytety powinny zmienic a w momencie gdy sie na to dziecko decydujesz, bo potem moze byc wieeeeeeeelkie rozczarowanie. I nie wiem, moze twoj facet to dziecko, moj maz na pewno nie. Jest doroslym mezczyzna