Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona30

Mój mąż właśnie pojechał na dziwki...

Polecane posty

Gość marrrrudni
o kurwa! ja bym już nigdy nie chciała widzieć takiego skurwiela! do domu bym nie wpóścila takiego. facet ktory chodzi na kurwy to nie facet a jedynie marna podroba faceta. kobieto szanuj sie i nie pozwalaj sie tak traktować!! jak mozna byc z kurwiarzem? nie wpuść do domu gnoja. ja bym po takim czymś nie chciala już faceta znać :/

Gość assyannaa111
egoista - jaki sens ma Wasz związek - zastanów się ?

Gość załamana żona30
nie wiem czy po czymś takim będę miała kiedykolwiek ochotę jeszcze się z nim kochać..

Gość Wypachniał się i piszedł na
dziwki? :O Pod chuj Cię ładuje :O

Gość a co tam, sie wpisze
ja myslalam, ze napiszesz, ze juz z pol roku po porodzie a ty TYLKO 3 tyg...co za gnoj!!!

Gość cccccccccccccccccccccccc
0/10 prowo w h..

prowo, albo sie pochlali o coś innego :O

Gość omodeo
ja pierdole .. brak słów :O a nawet gdyby pół roku to co on kurwa ma ochotę się z tobą kochać czy byle dziwką :O ?

Gość załamana żona30
mam nadzieję ,że tak naprawdę siedzi gdzieś u kolegi,ale sama nie wiem.. mimo wszystko nie powinien tak do tego podchodzić, przecież to normalne..

jeszcze by jej to powiedział - ha ha ha Jakby chciał iść to bys nawet o tym nie wiedziała :D

Gość załamana żona30
powiedział żebym wiedziała,że nie ma zamiaru przyjmować cały czas odmowy :( ale jeśli nie pojechał ,a tak bardzo mu tego brakuje to może i tak znajdzie kochankę..

Gość assyannaa111
twój mąż nie dorósł do odpowiedzialności jaką jest małżenstwo i posiadanie rodziny !!

z tym że nikt by takich rzeczy nie powiedział, bo to oznacza koniec związku :O

wciskaj te kity panną na wydaniu, ale nie starym wyjadaczom :P

Gość załamana żona30
dla niego chyba właśnie nie.. tak jakby uważał to za normalne,że ma swoje potrzeby i ktoś , nieważne kto, musi mu je zaspokoić..

Gość załamana żona30
tak.. żeby to jeszcze był kit... uważa, że sama jestem sobie winna..

zostawię to pod ocenę innym ;) Mnie nie nabierzesz na taki numer :D

Gość dfdggfgdfg
dlatego nie mam zamiaru zadnemu facetowi rodzic dzieci. mam nadzieje, ze urodzilas dziecko z wlasnej checi, nie dlatego ze cie namawial

Gość afgatka
mąż mojej koleżanki zostawił ją ,bo chyba z pół roku z nim nie sypiała po porodzie , dla mnie to i tak cham :O

Gość zapach pomarańczy...
Twój mąż cię nie szanuje i nie kocha. Wiele kobiet myśli, że rodzi dziecko dla męża, bo on chciał mieć dziecko. Nieprawda, dla niektórych facetów liczy się ilość zapłodninych samic. Kobieta powinna wiedzieć, czy chce dziecka dla siebie samej i czy sama sprosta wychowaniu tego dziecka. Szkoda, że trafiłaś na samca, ten facet nie kochał ciebie, ale twoje ciało. Miałaś pecha, bo wcześniej tego nie zauważyłaś, a ślepa miłość zasłoniła ci wizerunek faceta, którego sama wybrałaś na męża. Być może zmienił się twój wygląd fizyczny po urodzeniu dziecka i teraz twój kochany przez ciebie mąż nie może tego zaakceptować. Nie zna anatomii kobiety po urodzeniu dziecka, to niedouczony prostak. Nie rozpaczaj, pojechał na dziwki, to niech sobie układa życie z którąś z nich, jeszcze ci śmiał o tym powiedzieć! Kogo ty kochasz kobieto, jak masz zamiar potknąć się i przewrócić się, to lepiej wybierz inną drogę. Możesz liczyć na siebie, im szybciej go kopniesz w cztery litery, tym lepiej dla ciebie. A dziecko wychowasz sama, dasz radę. Trzymaj się cieplutko, przykro, że coś takiego cię spotkało. Macierzyństwo, to piekna sprawa, kochaj tą istotkę, bo to dar dla ciebie. Zostać i być matką, to piękne przeżycie❤️🌼

Gość krecikk
Zrób coś dla mnie. Zadzwoń teraz do niego, i zapytaj co robi. Dziwne że nikt z odpisujących nie jest zainteresowany tym facetem?

Gość fgfdfgsdfgsdf
przestań beczec tylko w dupe kopnij takiego barana

Gość załamana żona30
dzwoniłam, ma wyłączony telefon... idę popłakać w poduszkę.. może uda mi się zasnąć i chwilowo zapomnieć...

Gość krecikk
W ogóle ci nie wierze.

Gość załamana żona30
nie musisz.. dobranoc

Gość assyannaa111
to bydle zostawia żonę 3 tyg po porodzie z maleńkim dzieckiem i idzie na dziwki :( ona potrzebuje twraz szczególnie opieki mężczyzny , wsparcia przytulenia a nie sexu !!!! tylko idiota tego nie rozumie więc kim on jest ten Twój mąż ?? Boże jak mi Ciebie żal - nie płacz , bądź silna , przemyśl czy warto z nim być , ja Ci mówię NIE !!!

Gość bujaj się z tą
prowokacją :O

a ja jej wierzę :O znam taki przypadek niestety :( nie macie pojęcia jakie świnie chodzą po tym świecie i jak się potrafią latami maskować!!!

Gość jhjj
Moj mnie tak samo potraktował i wywaliłam go z domu, potem był rozwód i jeszcze chciał mi winę przypisać palant jeden. Cham i prostak. Jak jesteś silna to wypierdziel gada bo z takim palantem to nic fajnego nie stworzysz.

Gość andrrrr
jhjj a ile z nim nie sypiałaś ? może rok??