Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiwronka

powrot do polski

Polecane posty

Gość GTA19O619O6
hahahaha :D i jeszcze oszczędzają mieszkając w jakimś chlewie na łóżku piętrowym. podobno ostatnio zdarzyła się w UK straszna tragedia, kiedy zginęło 7 polaków po zawaleniu się łóżka piętrowego :D:D:D

GTA19O619O6 Skąd wiesz o czym marzą ludzie w uk, skoro sam przyznales ze mieszkasz w polsce? Czy czasem nie piszesz za siebie?

Gość zazuzizazuzaaaa
o proszę-odezwała się! uważaj żeby za takie gadanie los ci jeszcze ni dał kopniaka w ten podniesiony nos

Gość zazuzizazuzaaaa
i z czego tak rżysz idioto

do GTA hamuj bo obrażasz niektóre obecne tu osoby np mnie-to ty jesteś na tyle płytki, że podbijasz ego w górę pisząc tutaj marnej jakości teksty rodem z podrzędnego małomiasteczkowego gimnazjum-więc zmiataj na swój życiowy straganik bo widać na załączonym przez Ciebie obrazku jak ało wiesz o życiu-a mierzenie wszystkich SWOJĄ bardzo ubogą miarką kończy się jedynie publicznym wyśmianiem-czego właśnie dokonuję.

Gość GTA19O619O6
Frau_des_Teufels - mnie ściska? ja mam tu na miejscu prawie 3 razy więcej niż te parobki w UK. ale do tego trzeba mieć gruntowne wykształcenie, siłę przebicia, głowę na karku, a nie jak ci przegrańcy w UK. z nich już nic nie będzie :D do końca życia jako wyrobki współczesnego świata. na takich jak wy się zarabia pieniądze :D

Gość GTA19O619O6
już dane mi było napisać, że nie zazdroszczę. albo nie umiesz czytać, albo nie jesteś na bieżąco. a to źle świadczy, bo nie jesteś na bieżąco w sprawie dzięki której możesz mieć wielkie korzyści. nie umiecie korzystać z tego, co inni robią...

Gość smallb
Jak powiedziałem - musisz miec PLAN - nie tylko na remont i studia ale na pracę .Pieniądze w Polsce idą bardzo ,bardzo szybko . Jak nie znajdziesz pracy od zaraz po powrocie to pieniądze będą ubywac w zastraszającym tempie / znam to z autopsji /.Więc w ciemno nie wracaj.To jest temat na dłuższa dyskusję i nie na forum .Wróciłem 2 miesiące temu -też po 6 latach i jestem w szoku więc przemyśl to sob ie dokładnie.

zapraszam cie do mnie gta na stanowisko nie dasz rady bo za glupi na to jestes i te twoje zarobki to heheh pozal sie wielu polskow z wyzszym wksztal. wyjezdza i osiagaja kariere o jakiej tobie sie nie marzy

Gość GTA19O619O6
a teraz spadam spać. jutro się z was pośmiejemy ze znajomymi. zapiszę sobie ten temacik na kompie, żeby reszta mogła poczytać wypociny nieudaczników jak to im źle... :D:D:D nara, cioły 🖐️

Gość GTA19O619O6
Frau_des_Teufels - za twoje 6000pln to żal by mi było dupę z domu ruszyć. idź lepiej spać obrońco uciśnionych emigrantów spod flag nieudaczników

Gość deska do prasowania.
chyba musi isc spac bo jutro do szkoły.

hahah łęb na karku, siłę przebicia hahaha---- wiem-trafiłam z tym straganem----on jest przekupem na bazarku-tam trzeba się umieć wyszczekać:P:P i wyciąąąąąąąga....fiu fiu hahaha ale kabaret pokazujesz gta mmmm

small b mam jeszce troche czasu, wiec juz zaczne sie rozgladac za praca, dziekuje za wskazowki. Slyszalam ze po ok 3 miesiacach, czlowiek sie przyzwyczaja do tej szarej rzeczywistosci, wiec Tobie zostal juz tylko miesiac:)

Gość GTA19O619O6
ja też się cieszę, że opuszczam miernoty społecznie bezużyteczne. jutro na was zarobię... i z tego się cieszę leszczyki :D

taki zajebisty jesteś a se "temacik zapisujesz na kompie"?? tak zajebiści ludzie ciekawsze rzeczy do roboty< pełnej łbów z karkami> mają---ja diagnozuję, że fiutek opadł i poszedłeś popłakać do poduszki, że cię zbiorowo zdemaskowaliśmy i objechaliśmy porażko z karkiem :D

hehehe Autorko---Wracaj do nas-niech się leszczu gta i na Tobie dorobi:D:D:D a tak serio-warto wracać i to wszystko na żywo rejestrować ja mam całą rodzinę w uk teraz siedzę w polsce chwilowo i w marcu z powrotem do domku tam:D

Gość GTA19O619O6
bo jesteście cieniasy. więc skończcie już pierdolić, że ktoś wam zazdrości, biedaki wschodnioeuropejskie. gdyby granicę Rumunii lekko przesunąć to moglibyście się tam śmiało wpasować:D nara, biedaki 🖐️

Frau_des_Teufels - luzik, gta poszedł juz spac, bo mamusia pewnie krzyczy, ze kolacja stygnie:D

Gość Takiesawidacwytycze
Dla ludzi, ktorzy maja takie zdanie o swojej ojczyznie rzeczywscie nie ma miejsca w tym kraju. Nie wracajcie i dalej robcie nam taka a nie inna opinie za granica. Mozecie byz z siebie dumni

Frau_des_Teufels pewnie musi 'markowe' dzinsy wyprasowac, przeciez musza sie jakos prezentowac na stoisku! :D

ale zobaczcie---tak nas uradował informacją ze sobie polazła gnida, że teraz nie chce pójść bo liczy że ktoś się z nim wda w jakikolwek dalog.....świga się biedna płotka---WON NA STRAGANIK